Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ben maalesef günün yaklaşık 25 saati kederli bir insanım, ve bunu genelde insanlara, arkadaşlarıma, çevremde tanıdıklarıma belli etmemek, güçsüz olduğumu açığa çıkarmamak vs -artık ne derseniz deyin- için de yazabileceğim en kuytu yer de sanırım burası. Çok sevdiğiniz, anlamsızca değer verdiğiniz, hep iyi olmasını istediğiniz insanların sizin onlara gösterdiğiniz değerin 100.000'de birini bile size göstermemiş olması durumunda yapılması gereken şeyler ne, ben neyi yanlış yapıyorum da hayatımdaki herkes benim hayatımı karartıyor hala. Ya hayır, ne mecburiyetleri var ki, ben mi saftiriğim, gerçekten yoksa onlar mı kötü olmaya programlı. Anlayamıyorum ya, bu nasıl s.k.k bir sistem bu, ben mi çok malım, onlar mı gerçekten göt, ben bunu niye anlayamıyorum. Hay ben böyle hayatın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 oksa patlicanini. http://www.youtube.com/watch?v=iATLhq5TrzE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 patlıcanı okşamak baya iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Yok ya bir daha asla kimseye yardım etmeyeceğim abi, özür dilerim ama babam dahil. @aquila Şarkı çok güzel abi, sağ ol. Sabaha kadar düşünmekten uyuyamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bi söz var uygulayabilmen sana bağlı deve ile alakalı olan. Daha terbiyelice anlatırsam hayır demeyi bileceksin aga. Ben demeyi yeni yeni öğreniyorum ve çok güzel bir kelime bazı zamanlar "hayır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 aquila said: oksa patlicanini. okşa okşa nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Değer beklemeye dayalı bir hayat tarzının mutluluk getirmeyeceği açıktır nazca sama. Başkalarına bu kadar bağlanmanın, önemsemenin manası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gecer zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqecdaNQdV1qzd158o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 selfiş takılcan hafız , bende yeni yeni ayıktım mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 "bundan sonra herkes ederi kadar" -Kutsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yoga yapiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 life sucks, music doesnt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Nazca unutma ki No problem can be solved from the same level of consciousness that created it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar