MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yakın bi zamanda bunun kursuna başladım, adamlar attılar tuttular yok SAP'nin tek onaylı eğitimcisiyiz cart curt... Şimdi sertifika sınavı olacak yakında, üzerinde çalışacak sistem temin edemezlermiş... Dedim, dersteki sistem zaten server üzerinden çalışmıyor mu? çalışıyor. e niye kullanamıyoruz evimizden kurs bitince? cevap yok. neyse sorum şudur ki, internette böyle bir hizmet sunan bir altyapı varmıdır? bedava-paralı herneyse. bilen bir allahın kulu bir açıklasın. 2000 küsur sayfalık dökümantasyon var, kurs bitince üzerinde çalışacak sistem yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Benim bildiğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 once gidip windowz 2008 r2 kur ustune oracle kur ustune sap kur takıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kuralım da dosyaları nerden bulacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 internette kesin vardır iyice bi araştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 4 kere falan üstüste şap diye okudum ben bunu, ne işi var bunun donanımda diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 adını unuttum oranın da SAP eğitimi falan düşünen varsa sakın oraya gitmesin. medyasoft muydu neydi. SAKIN GİTMEYİN BUNLAR SAPIN BİLGE ADAMI GİBİ. daha fakir ama samimi esnaf lokantası tadında yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yav SAPbil gibi yerler var bir kaç arkadaşımın gittiği, bir halt öğrenemedik vs. çektiler. direkman buraya daldık. şimdilik baya iyi gidiyor ancak böyle bir sıkıntı var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sap kurulumları var ama kullanıcı gekekiyor scn'den, gerçi bayağa zor sap standart sap kurulumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hala dandik bir consolut adlı site dışında bir şey bulamadım böyle iş olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Öyle abi, öğrenmesi kolay olursa SAPçılar az para kazanır, az para kazanan adam da zengin müşteri peşinde koşmaz, kaybeden SAP olur :) Bi de medyasoft ülker grubunundu en son, müşterimdi benim de. Destek tarafında tabi, eğitim değil, çalışanları genelde çok iyi olsalar da firma kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 http://vimeo.com/23114062 SAP ECC kurulumu.. işinize yarar mı bilemem birde 50 gb lık bir paketi var muhtemelen içinde dokumantasyonda kesin vardır.. isteyene ozelden linkini atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar