Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paralı torrent tracker veya tl invite satan birileri varmıdır

vadaa

Öne çıkan mesajlar

amam diyim sakın davetiye satın almaya kalkmayın patiler. yasak bu private trackerların ilk kuralı resmen. davetiye değiş tokuşu bile yasak. public mekanlarda davetiye dağıtmak da yasak. 5 ay da geçse 1 yıl da geçse ortaya çıkıyor davetiye satın aldığınız, ve banlanıyorsunuz 5 ay kastırdığınız bilmem kaç tane rütbe atladığınız hesaba elveda diyorsunuz baya koyuyor adama. o yüzden hiç bu işlere girmemenizi tavsiye ederim. tabi bu söylediklerim gerçekten kaliteli trackerlar için geçerli (what.cd vb.).
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

di said:

TL baya les, gotu kalkik bi community su anda. Torrentday fena degil gibi. Invitation gonderebilirim istersen.

başka davetiye varsa bende çökebilirim. çin sitelerinde sürünüyorum şuan kaliteli 1080p rip bulacam diye :P

2 tane vardi, birini attim 1 tane kaldi. Mail adresini mesaj atarsan sallayayim onu da.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Xenus said:

di said:

TL baya les, gotu kalkik bi community su anda. Torrentday fena degil gibi. Invitation gonderebilirim istersen.

başka davetiye varsa bende çökebilirim. çin sitelerinde sürünüyorum şuan kaliteli 1080p rip bulacam diye :P

2 tane vardi, birini attim 1 tane kaldi. Mail adresini mesaj atarsan sallayayim onu da.

kutun dolu di
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

bu istelerin olayı nedir

ben piratebay,torrentz fln kullanıyorum

bu sitelerde bulamayacağım ne var ?

cahilliğimi giderin :D

bu arkadaslar yenı cıkan seylerı dırek ındırmek ıstedıgınden bole yollara basvuruyor (burda gercekten somurmekten bahsedıyorum )... Degerlı olmasının nedenı stabıl download hızı ve kişi ve server destekli özel seederların olması.. Biraz daha açıyım mesela 1 dk once konan birşeyi son hızla ındırebılırsın mılletın onu ındırıp bırde seed yapmasını beklemene gerek yok..alıp kacarsan ama senı sutlar ortamdan admınler..
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

bu istelerin olayı nedir

ben piratebay,torrentz fln kullanıyorum

bu sitelerde bulamayacağım ne var ?

cahilliğimi giderin :D

seeder sayısı(dolayısıyla hız), içerik, güvenlik, düzen bakımından private trackerlar çok iyi.

mesela ptp; her hafta bir film öneriyor filmin de forumunda konusu oluyor herkes filmi tartışıyor falan. forumları baya canlı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

bck said:

referans ıle calısır bırının senın ıcın referans olması lazım..backround ıstıyorlar bazen..

ee her zaman di gibi çıkıp davetiye yollayayım diyen olmuyor. milletin arkasında mı gezicez? garipmiş.

ikametgah ilmuhaberi, adlı sicil kaydı, banka teminat mektubu ve sağlık raporu getirmen yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...