Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xperia Sp

Ren

Öne çıkan mesajlar

abi ne düşünüyorsunuz bu telefon için, kaç yıldır symbian kullanıyorum artık bi 6 sene daha götürecek baska bisey almamin zamanı.

-iyi fotograf ceksin
-şarjı gitsin
-internette rahat çılgın atayım
-müzik çalarım da yok zaten
-masa ayagına benzemesin zarif ama k(a yok)las olsun
-2k para vermeyeyim

1.2k fiyatı var. Oyun oynamam etmem. Bu bile fazla aslında ama değer gibi ha?

Edit: bir de troll eli gibi 5 inch istemiyorum.

Sorun: Su an kuçuk bir ilçeden alacagım için teknosaya para basıp getirticem gormeden almak olacak. O tırstırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nexus 4 olabilir mi? incele istersen.

http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon

hatta xperia sp ile karşılaştırma linkini de koyayım.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5364&idPhone2=5048

daha fazla RAM'e ve daha iyi bir ekrana sahip nexus 4 sanırım. Radyosu yok ama. bunun yanında Nexus 4'te 4, xperia'da 2 çekirdekli bir cpu var.
Sosyal ağlarda paylaş

nexus ile arasında kalmıştım zaten görüntü olarak. Genelde aynı alet gibiler ama sonynin kamera ve sarj olayında önde oldugunu dusundum. Casual adama daha yatkın gibi hissettim. Telefon ile at kosturmayacagım sonucta 2gb önbellege ne hacet gibi fikirlerim var.

Ha bi de 4.7 nin limiti 5 oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

uzun ömür bence şöyle, arkadaşımda iphone 3 vardı mesela. Casual bir adama yetiyor. Benim ek olarak tek isteğim fotoğraf makinası taşımayayım. Yoksa gidip s3 mini falan alacaktım mesela.
Görev aynı görev. Sadece ekipman daha komplike. 5 yil sonra video çekemezsin ram yetersiz demez herhalde. Ya da hangi basit app çalışmaz ki? Cahillik kötü sey.
Sosyal ağlarda paylaş

beyazindan siparis verdim. Z ciktigindan beri ayni tip dusuk ozellikle kucugunden yapsalar diyordum.

Pil olayinda zaten yanimda pil tasimama gerek kalmaz okuz gibi batarya koymuslar. Olm super tercih yaptim lan.

Fotograf konusunda da soyle rahatim, zaten profesyonel fotograf cekmiyorum. 12mp kameraya gerek yok illa sanatsal calisma yaratmak istersem gidip bayilirim 3-4k. Ancak elde bira siseli, dagin arkasindan dalin arasindan gunes dogmali sirinlikler icin orta seviye kamera fazla bile.

Su gecirmezlik olayi olsaydi cekpot yapacaktim ama hayirlisi ya.

Mesela laptopu da boyle aldim. Deli gibi memnunum. 11.6 inch yarim kilo alet. Aliyorum elime o balkon senin bu tren benim. Oyunu da indie oynuyorum, derdim tasam yok yani.

ed: bu kadar konustum yan basmasam bari.
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

Bende var, çok kral tel ama foto performans beklentin yüksekse tatmin etmez seni, artıları; hız, şarj, kalite

Bir sorum var, dün aldığımda %50 şarjı su gibi içti telefon. Teknosadakiler bitince 12 saat koy demişlerdi. Koydum. Bugün aldım şarjdan. Bir saatte %25 gibi birşey gitti.

Sende de böyle miydi bu alet. Kullandıkça kendine gelir mi, yoksa go for kalibre mi?
Sosyal ağlarda paylaş

benim aldigim %60 sarjla cikmisti kutudan ve dedigin gibi bir sarj tuketimi yasamadim. sarjini %5-10 a dusurup tam dolana kadar dokunma. 3 saat gibi bir surede doluyor. ayda bir tekrarlayin diyorlar bunu pil performansi icin. ilk sarji lityum ion pillerde o kadar uzun yapmak gereksiz diye biliyorum cunku zaten doldugu zaman sarji kesiyor olmasi lazim.

bu arada gps acikmi, 3g acikmi, ekran parlakligi ayari ne durumda, oyun oynadinmi bunlarda etken tabi
Sosyal ağlarda paylaş

http://imgur.com/zHtFoq9

Şöyle oldu galiba. Gps açık, task olayını anlayamadım zaten ben. Kimse de şu program dakikada şu kadar volt pil yer diye bir uygulama geliştirmiş midir acaba?

Atıyorum parlaklığı %1 daha açarsan 0.326 fazla yer 3456 mvolt pilin 330 dakikada biter gibi.

Çünkü anlayamadım ben pili ne yiyiyor

12.28 oldu %27 mesela. 12.05 de %37ydi (ss'deki hal) Çok mu aktif kullanıp alt tablıyorum bilemedim ki.

Edit: ne kullandığımı da söyleyeyim, az önceki parlaklık %75 %80 gibi birşeydi mesela evden çıkmıştım ve güneş vardı çünkü. Hiç oyun yüklemedim. Popüler uygulamalar var işte facebooktur twitterdır. Cpu z yi de telefon bir ara sıcak gibiydi ondan kurdum 40 dereceden 33 düştü zamanla şu an iyi. Lock durumunda felaket iyi ama kullanınca ekonomik kriz yemiş gibi oluyor telefon :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...