Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi televizyonu seçmeli?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Vizyon bölümünde daha çok film, dizi tartışmaları olduğundan buraya yaziim dedim.
Televizyon almayı düşünüyoruz.
Arasında karar vermek istediğimiz televizyonlar:
Vestel________Arçelik
87 Ekran______84 Ekran
Flat__________Flat olup olmadığından emin değiliz
1.788 YTL_____1.470 YTL(1 ay ön ödemeli)
İkisinde de PIP(aynı anda iç içe iki kanal olayı) var. İkisi de 100hz
Hangisini alacağımıza bir türlü karar veremedik. Açıkçası mağzalarda fazla kanal kayıtlı olmadığından "çat çat" zap yapıyor mu onu da deneyemedim. Kullanışlılığını tam denettirmiyorlar. Hangisini alalım? Hangisi daha uzun ömürlü olur? Hangisi daha iyi olur? (Arçelik'in ön ödemesizi 1.712 YTL)
Resmi siteleri: Vestel - Arçelik[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 05 Aralık 2004 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence git arçelik al ama lcd olsun yanındada 1 tane home theater al (arçelikler genelde daha uzun ömürlü oluyor...)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....

[Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arçelik bence ama en iisi her zmn sony die biliorum.Benim yaklasık 7 yıldır arçelki televizyonum var başından o kdr çok şey geti (özellikle uzaktan kumandanın) hiç bişe olmadı çok iyi televizyonmus :) Sonylerde süfer valla ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

olaydan bayagı anlıyorum ve takip ediyorum
bizde eve o vesteli aldık ses kalitesi mükemmel
3 scart var 3 ü de dolu ve hiç sorunsuz PIP özelligi de yeterli bol bol ayarlaya ibiliyosun bayagı iyiy yani bence al hemen[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Sosyal ağlarda paylaş

bizdede yaklasık 5-6 senedir (belki daha cok) vestel var 84 ekran.bi sorun-bozulma vs. olmadı.sadece 1 kere yere dusmustu yuvarlanmıstı o zaman bozulmustu sonra tamir ettirdik aslanlar gibi calısıyo.arcelikte var o daha kucuk ekran ondada bi sorun yok su ana kadar.kanal degistirme hızına flnda bak sen yinede bazı tvler sinir bozucu olabiliyo degistirirken ama zamanla alısırsın oda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arçelik geçen hafta bozuldu..
15 senedir kullanılan bir televizyon. Oturduğumuz muhteşem sitede elektrikler sürekli gidip geldiğinden televizyonun devrelerini bozdu ve televizyon artık bi işe yaramaz hale geldi.
İyidir yani arçelik 15 sene iyidir[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

iki seçenek var bence..
vestel -beko
neden?
beko zaten arçeliğin yan sanayisi yani aynı mal ama marka farkı yüzünden daha pahalı..
vestel=adamlar sony e teknoloji sattılar daha ne olsun..Sony iyi bir marka'dır buda fiyat ekler..Vesteli tavsiye ederim.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver1, 05 Aralık 2004 16:27 tarihinde demiş ki:insan turk malı olduğu için kıllanmıyor değil

İşte bizi bu mantık bitirdi. Ne olmuş arkadaşım Türk Malı'ysa. Dünyanın neredeyse herülkesine beyaz eşya, giysi, gıda ürünü v.s satıyoruz. Ve sattığımız ülkeler arasında Avrupa ülkeleri de var. Üstelik otomobil ihracatında da ilk sıralardayız.

Neyine güvenmiyorsun Türk Malı'nın.

Son olarak da M. Kemal Atatürk'ün "iktisad-ı milliye" sini de bir yerlerden bul oku derim.
Sosyal ağlarda paylaş

e olabilir...
ama bence Sony al sen.Çok güzel tv leri var.Hem şekil olarak hem teknolojisiyle...
SONY,SONY sektörde lider....

sattığım tv başına%5 komisyon alıyom da hihi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle basın parayı Sony alın. Bizde bir tane vardı, bir tane de nuh nebiden kalma JVC vardı babam bize kakalamıştı bizim kata. Sonra Sonyden o kadar memnun kaldı ki, O JVC patlayıp son nefesini verdiği gün gidip Sony aldı.

Ama Arçelik mi Vestel mi dersen, Arçelik derim. En azından daha yaygın, biraz daha ileri Vestelden ve de servisleri he yerde.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evde 5 televiyon var;
biri phliph(dev ekran flat[kesinlikle cok kullanıssız cok yavas]);
3 u sony..Kac yıllıklar hala tık demedıler hakketten iyiler..
1 i vestell.Oda baştacı.
vestel al.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 06 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver1, 05 Aralık 2004 16:27 tarihinde demiş ki:insan turk malı olduğu için kıllanmıyor değil

İşte bizi bu mantık bitirdi. Ne olmuş arkadaşım Türk Malı'ysa. Dünyanın neredeyse herülkesine beyaz eşya, giysi, gıda ürünü v.s satıyoruz. Ve sattığımız ülkeler arasında Avrupa ülkeleri de var. Üstelik otomobil ihracatında da ilk sıralardayız.

Neyine güvenmiyorsun Türk Malı'nın.

Son olarak da M. Kemal Atatürk'ün "iktisad-ı milliye" sini de bir yerlerden bul oku derim.

işin kötüsü iyi mallar dışarı satılıyor.Bize pek birşey kalmıyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...