aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 BabacumMostors said: ben de sektörden sıkıldım da topluluk yönetimi GM lik değil miydi? oyuncuları kampanyalardan turnuvalardan ve türevlerinden haberdar etmek istanbuldayım ben o da apayrı bir mesele :P Topluluk yöneticisi GM'in baya bir upgradeli versiyonu esasında. Senin oyunun gidişatına yön vermen, toplulukla oyun içi oldugu kadar oyun dışı sorun ve istekleri konuşarak işini yapmak vs. Pek çok işin var yapacak. Sosyal medya da girebiliyor işe, etkinlik planlamarı da falan filan. @seru pm'liyorum seni scotty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu arada cv yollayan mesaj atan arkadaşların durumları, ben buraya mesaj atmadan önce diğer kanallarla başvuran insanlar gibi değerlendiriliyor, bir ses seda çıkarsa sizle iletişime geçerim yine, gl hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ben de bilgi istiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yılların ultimacısıyım mekanıma gelirseniz görüşürüz. Ps:şirket içi uo pvp turnuvası olursa katılabilirim.EZERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 detayları cp lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 f2p oyunları KARA MAHMUT 3 falan diye türkçeleştirip pedoluk peşinde mi koşuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Hahahahahahahaha efsane yorum gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 para orada ama :/ alıyorsun oyunu yerelleştiriyorsun (yada mal gibi direk tercüme ediyorsun) adını da uygun bir hale getirip internet cafelerde iteliyorsun düşük fiyatlandırma yaparak kullanıcı başı ortalama 20-30$ para kazanabiliyorsun ben bir tek oyun içi enflasyon durumunun nasıl çözüldüğünü bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Flassh said: f2p oyunları KARA MAHMUT 3 falan diye türkçeleştirip pedoluk peşinde mi koşuyorsunuz? abi yeni mmorpg oyunumuz için bu isim önerisini gündeme alıyorum, tenk yu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 26 Yaşındayım 10 yaşından beri oyun delisiyim. Ne sigaram var ne alkolüm. Tek bağımlılığım oyun oyun oyun :D Kopamıyorum abi ne yapim :D Cs ( Adex de 2. olup para ödülü... ;) ile başladı sonra Dota, CoD, HoN, Diablo vs. vs. Hayalimde tek işim. Masa başında oturucam abi, getiricekler oyunları bakıcam onay vericem turnuvalar düzenlicem falan filan peeeeeh. Ama hayat bizi devlet hastanesine attı :D:D:D:D Oyun oynuyorum evet ama sırdan bi oyuncu gibi değil.Profesyonel olarak. Kulaklık Roccat Kave, Mause pad Razer, Mause Logitech G1 ( üretimi yok şimdi ama Kore'den bulabilirsiniz ) Falan filan yani.Çok derin benim için .... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ohooo ekipmana gireceksek hiç yarışmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bencede :D Yani demek istedigim, konusu bile açıldığında titriyorum bide oynarken gör tamamen bir ciddiyetlik nası desem fena yaa fenaa :D:D:D Tamam sakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu anda kazandığım kadar kazanabileceğimi bilsem atlar giderim eskişehire ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oyun sektöründe çalışmak güzel olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sektör olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 İŞ SANDIM, OYUNMUŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 türkiyede sektörün oturması için en az 5 yıl daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Millete özeniyoz arkadaş. Bize sponsor olan yok destekleyen yok. Elalemin oğlu turnuvalara giriyor para kazandırıyor para kazanıyor. Hem en sevdiği oyunu oynayıp hem para kazanıyosun.Düşünsene, -ne işle meşgulsün ? oyun oynuyorum.İşimi severek yapıyorum euheuahudhua WCG bilmem ne dehşet organizasyonlar.Videosunu bile izleyince gaza geliyor insan. Oyuncular takımlarının t-shirtlerini, şapkalarını giymişler yan yana oturuyolar.... Üzülüyo tabi insan.Bunca zaman turnuvalara girmişsin yılalrını vermişsin oyuna sadece 2005 de 20 tl para kazanman koyuyor insan :D Zaten turnuvaya katılmak kişi başı 10 tl idi euehuashudauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 profesyonel takımlar var türkiye dahilinde hwa gaming galiba mesela görmüştüm bir ara. gayet sponsorlu formalı turnuva katılımcısı bi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Çok doluyum çoooook. Hasta kapıda muayene olmayı bekliyo, ara Dr gelsin. İş mi la bu ? Millet şu aralar antreman yapyıyor oyun oynuyor :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ne 5'i? Kafadan 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Dworgian said: profesyonel takımlar var türkiye dahilinde hwa gaming galiba mesela görmüştüm bir ara. gayet sponsorlu formalı turnuva katılımcısı bi takım. Abi tamam şu sıralar var işte tek tük. Dark passage falan. Ama çok geriden takip ediyoruz abi. Hemde çoook.Diğer ülkelerde bu şekilde değil işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 e yani tabii ki. oyun fuarı diye giriyorsun metin 2 lansmanı çıkıyor fln. kötü durum burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 quatermain said: Millete özeniyoz arkadaş. Bize sponsor olan yok destekleyen yok. Elalemin oğlu turnuvalara giriyor para kazandırıyor para kazanıyor. Hem en sevdiği oyunu oynayıp hem para kazanıyosun.Düşünsene, -ne işle meşgulsün ? oyun oynuyorum.İşimi severek yapıyorum euheuahudhua WCG bilmem ne dehşet organizasyonlar.Videosunu bile izleyince gaza geliyor insan. Oyuncular takımlarının t-shirtlerini, şapkalarını giymişler yan yana oturuyolar.... Üzülüyo tabi insan.Bunca zaman turnuvalara girmişsin yılalrını vermişsin oyuna sadece 2005 de 20 tl para kazanman koyuyor insan :D Zaten turnuvaya katılmak kişi başı 10 tl idi euehuashudauh 100% kardasin. Fazla bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 biz oynamıyoruz diye o oyunlar kötü olmuyor ya, bu mantaliteyi bir yana bırakmak gerek zaten şu sektörde türkiyede çalışıcaksanız. para kazandıran oyunlar sizin hayatınız boyunca oynamayacağınız internet kafe tayfasına hitap eden oyunlar. "lan oyun sektörüne girsek ne oyun oynarız beaaa hehehe" gibi bir durum yok. ürünler zaten oynamaktan zevk almayacağın şeyler. "bana oyun olsun yeter ki" diyen adam için belki ama beni mikseler oturup metin 2 oynamam veya communitysi (internet kafeci gençler) ile muhattap olmam. turnavası olsun, community management'i olsun. saygı duymadığı işi yapabilen bir adam değilim, zerre de saygı duymuyorum şu oyunlara ve oyuncu kitlelerine, para bunlar getiriyormuş ne güzel kazananına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar