StormUO Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Merhaba, Geçtiğimiz yıllarda açılmış ve kapanmış olan sunucumuzu yeniden açma kararı aldık. Siz değerli oyuncularımıza ultima online eski yıllarda ki gibi eğlenceli ve keyifli zaman geçirme fırsatını size sunmak istiyoruz. Sunucumuzun açılış tarihi şuan da belli değildir. Sistemler ve alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Buradaki konu altından süreçle ilgili yorum yapabilirsiniz. Sunucu web site : StormUO Sunucu forumları : StormUO Forum Sunucu makinamızın özellikleri ; Dell R210 II - 1u RACK server Intel Quad Xeon e3-1240 Cpu (13,6 Ghz, 8 MB Cache) 8 Gbyte DDR3 Bellek1x 1024 GB 7.2K RPM NLS Disk 1 Gbit TTNET Port 2 Tb (2048 Gbyte) Aylık Trafik Kotası Windows İşletim Sistemi (Opsiyonel) Sunucumuzun barındığı yer (SadeceHosting Datacenter)
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 seer falanmışım burda aratınca çıktı karşıma ben de nerden tanıdık geliyor diyorum sdfksdf
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 PrudenT said: seer falanmışım burda aratınca çıktı karşıma ben de nerden tanıdık geliyor diyorum sdfksdf Zıhıııhhıı
Orizontas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi her sene aç kapa aç kapa yapmakla ne elde ediyorsunuz bilmiyorum. ama ultima online free shardlar bakımından şu an ölü durumda. sadece osi idare edebiliyor. ve son olarak sota gelecek. o yüzden uo biter.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 StormUO said: Geçtiğimiz yıllarda açılmış ve kapanmış olan sunucumuzu yeniden açma kararı aldık. sanki fabrika açıyo karar almışlar vay be
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 StormUO said: Merhaba, Geçtiğimiz yıllarda açılmış ve kapanmış olan sunucumuzu yeniden açma kararı aldık. Siz değerli oyuncularımıza.... Şurdan sonrasını okumadım. Siz değerli oyuncularımıza, Siz değerli müşterilerimiz, siz değerleri vatandaşlar bunlar tehlikeli sözler
Öne çıkan mesajlar