Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oha kotor mu var ipad de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kontrolör çıkarıyorlar artık işte, o yüzden link vermiştim yukarıda. o olduğunda touchscreen ameleliğine kısıtlı kalmayacak aletler. zaten tv konsolu olayına girecek halleri yok sırf touch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nintendo yine yargısına her şekilde devam eder. Yapması gereken görüntü kalitesini tost makinesinden 720p'ye çıkartmak. 1080p bile demiyorum bak. 720p xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yalnız konunun android konsolundan buna dönüşmesi = priceless :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vaperon said: Nintendo yine yargısına her şekilde devam eder. Yapması gereken görüntü kalitesini tost makinesinden 720p'ye çıkartmak. 1080p bile demiyorum bak. 720p xD keske tek sorunu kotu grafik olsa ya..region lock,child safe oyunlari.. abuk sabuk mario oyunlari,fiyat politikasi.avrupayi pek takmamasi vs.. ama tabii su da var,bugun 35 milyon satmis 30 milyonu cocuk olsa geri kalan 5 milyondan yarisi kotu casual oyuncu desek geriye kalan 2,5 m icin bu kafayi degistirmezler.showelvare oyun basmaya devam fanboylarimiz zaten aliyor ayagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar