Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Adsl Alacakların Dikkatine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye kızıyorsunuz kablodan soğutuyorlar diye ben anlamıyorum. telekom sadece birine yönelse başından beri, geliriyle sadece birine yatırım yapmış olsa şimdi herkes daha mutlu olacaktı kanımca. altyapıyı ya kablo da, ya adslde kurarsın. rekabet de, ikisinden birindeki özel piyasada olur, ikisi arasında değil.
Mesaj tarihi:
Bunu yapmalarının nedeni de kablonetin telekomdan tamamen kopacağı telekom özelleşmeden önce. Son vurgunu yapıp herkesi ADSL ye geçirelim, telekomun fiyatı artsın diyorlar nasolsa kablo tv şirketleri DÜŞMAN nerdeyse onlara göre.
Mesaj tarihi:
tüh..[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
Mesaj tarihi:
Bu bağlantı ücreti ile kasdedilen ilk faturaya yansıltılacak olan port parası değil mi?Yoksa ben 256 adsl e geçmeyi düşünüyorum.İlk ay faturam nasıl gelecek?
Mesaj tarihi:
bende 64 cable war walla ama 64+64 balıolar kadıkoye .Cableın teknık servısı mukemmel adslın 0 die duydum bence bu buyuk bı sorun ılerde duzelır dersenız bırakın duselınce gırın:)
Mesaj tarihi:
Beni s.seler dsl e geçiremezler.

//tabi başka bi yere taşınırız kablo olmaz o zaman acımam geçerim. Yoksa imkansız.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...