LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 niye kızıyorsunuz kablodan soğutuyorlar diye ben anlamıyorum. telekom sadece birine yönelse başından beri, geliriyle sadece birine yatırım yapmış olsa şimdi herkes daha mutlu olacaktı kanımca. altyapıyı ya kablo da, ya adslde kurarsın. rekabet de, ikisinden birindeki özel piyasada olur, ikisi arasında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhantomX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bunu yapmalarının nedeni de kablonetin telekomdan tamamen kopacağı telekom özelleşmeden önce. Son vurgunu yapıp herkesi ADSL ye geçirelim, telekomun fiyatı artsın diyorlar nasolsa kablo tv şirketleri DÜŞMAN nerdeyse onlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 29.11.2004 tarihinden sonra kayıt olanlar için geçerli bu kampanya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallen_angle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tüh..[signature][hline]I'm the fallen...She cant know it..God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bize patlıo zaten her bişi... LGS,UBO,ÖSS de bize patlar... ,Okul vs..vs....[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 of ne ogrencisi ya.. biraksinlar su ayaklari da herkes faydalansin.. gecmiyorum ben de adsl ye falan.. sinir ettiler.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bu bağlantı ücreti ile kasdedilen ilk faturaya yansıltılacak olan port parası değil mi?Yoksa ben 256 adsl e geçmeyi düşünüyorum.İlk ay faturam nasıl gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ya bısey sorucam sımdı. bızım telefon bızım uzerımıze deıl annemın eniştesi üzerine herhangı bır sorun olurmu?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 onun başvurması gerekiyor o zaman sen gidersen kabul etmiyorlar[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende 64 cable war walla ama 64+64 balıolar kadıkoye .Cableın teknık servısı mukemmel adslın 0 die duydum bence bu buyuk bı sorun ılerde duzelır dersenız bırakın duselınce gırın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beni s.seler dsl e geçiremezler. //tabi başka bi yere taşınırız kablo olmaz o zaman acımam geçerim. Yoksa imkansız.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ya ben napıcam ya. Bizim tel annemin eniştesinin üzerine o da edirnede bize gelmesi herhalde bikaç yıl sonra. ben nasıl bağlatıcam bu adsl i ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar