fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bu topikte ; "ben hıyarın biri bilirdim ama direnişte gördüm ki iyi adammış" - 1* ya da "ben iyi bilirdim ama direnişte gördüm ki hıyarın biriymiş" - 2* adamlarını yazacağız. 1 ve 2 diye belirtirsiniz üyenin adının yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben hıyarın tekini bilirdim direnişte gördüm ki adam harbici hıyarmış ama patiye üye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben hıyarın biri diye bilirdim gerçekten de hıyarmış seçeneği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 onları yazmaya gerek yok. onlar çok belli oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 pati dışında çok yerde bana oldu bu olay facebook ve başka bir iki forum da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 acaba benim nickimi yazacaklar mı diye f5 yağar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 eskiden hıyar olarak düşündüğüm yokta jag+theridone+noyzura direnişte vay amk dedirttiler bana. deno'dan hiç beklemezdim bu kadar katılmasını falan. deno'da vay amk dedirtti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gündemle ne alakası var? Türkiye'nin nabzını bu hıyarlar mı tutuyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: acaba benim nickimi yazacaklar mı diye f5 yağar buraya. ben zaten seviyodum seni birkez daha delikanlılığını kanıtladın pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 forumdan uzun süredir uzak kaldığımdan Bellow'u tam tanımıyordum, ve evet hepimize dedirttiği gibi bana da vay arkadaş dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bellow eskiden beri albüme 3-4 ayda bir yeni bir ergenvari kişilik ve tarzla fotoğraf koyan kungfu pandacı olarak kazınmıştı aklıma ama sanırım artık bu tarz birşey aklıma gelmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet onu unuttuk. ben direk sevmiyordum kendisini eskiden. ama çok delüğanlı adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 direnişçilerin listesini yazsın birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Bellow eskiden beri albüme 3-4 ayda bir yeni bir ergenvari kişilik ve tarzla fotoğraf koyan kungfu pandacı olarak kazınmıştı aklıma ama sanırım artık bu tarz birşey aklıma gelmeyecektir. Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BDP'li ve SDP'lileri terröriz hıyarlar zannederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bunun yerisi orası değildi, taşıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 en iyi kim direndi şimdi buradada belli olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 And the Oscar goes to vingthor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Valla beni en çok türk gençliği şaşırttı en net bunu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 liste yapın 1.yi seçelim hadi en direnişçi en terörist en militan kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 copry said: And the Oscar goes to vingthor! masa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ayrıca ben burst yedim nukelendim sadece 3 günde. ilk günden beri en önlerde duran adamlar varken bana düşmez arkadaşlar. ilk bir aksyon yaşadım doğrudur baya ama sonrasında görevime 'telsiz gezmiş' olarak devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sonucu söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 para mı vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar