Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 resimleri ninja ya yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: sequo motivasyon ödülü varsa hemen koymak istiyorum. arkadaşlar şevklensin falan. gaza gelsinler ya da köşelerine çekilsinler. dilersen bu yarışmadaki temsincin de olabilirim aslkdşhashksddh paralı asker gibi düşün ;D koy kardesim konuya 100 tl odul var ahahaha yujaridaki kendini erkek sanan arkadasada ozel mozel yok koy hadi kari gibi kivirma gorelim neyin varmis ben bende olanlari sergiledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ahahaha para ödülüde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyan kanka.. Para durumlarin sikintili ise yeni bir is kuruyoruz simdi seni de dahil edelim istersen. Ozelden detay vereyim istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sequo lafı hemen ferroya, paraya çevirmiş. bence sequonun çükü küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequnun sahip olmadığı şeyleri onu aşağılamak için kullanabilirsiniz. Yanlis olmaz yani ama kültürle zekayla falan dövmek varken penis boyu ile ugrasmak saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Akito said: Noyzura said: Akito said: Dayakliksin i "seni haylaz" edasinda dedim. Çok fazla atıp tutuyorsun noyzura. Kanıtlayabileceginsşeylerde bari atıp tutma. Uzaylı kaçırdı diyen adamsın yani. Fazla uçuyorsun üzgünüm ama dünya gerçekten fantastik bir yer. bir rpg gibi düşün. bütün gün maden ve ev arasında npc gibi de yaşayabilirsin. epik questleride kovalayabilirsin. benim hayattaki akışım böyle ve dileyen herkes istediği gibi akabilir. Senin yaşanmışlığının sınırlarından çok daha farklı olmam benim veya senin kabahatin değil. Ama yalancılıkla suçlamanın ayıpçılığına girmeye gerek yok . kanıt istiyorsan atayım kanıt dilersen ama hayatımda ilk defa penisimin resmini gönderdiğim erkek olmaya hazır mısın ki ? Çok uçmuş olmaz mıyız ? Yok foruma koy olay çıksın diye uğraşıyorum ben. Karmaşa eglendiriyor beni. Chaos is strong diyen cultist gibi mutlu oluyorum karmaşada sjdklal. Uzaylı kaçırdı diyip de inanmamizi beklemen de yanlış. Ola da bilir ama inanamayiz ki yani. Özellikle de senden gelince bu iddia. Farklı olmadığın tek şey yok. inanmak , inanmamak kısacası inanç işlerine ben de çok tersim ama her hangi bir beklentim yok. ben sadece deneyimlerimi paylaşıyorum isteyen istediği gibi düşünür yani sorun yok. Şimdi foto koyma konusuna gelince böyle hardcore bir challengeda dünkü tatlı yeme konusunda 500tl kaçırdıktan sonra bedavaya emanetimi koymak istemiyorum ortaya ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Olm iddia eden koyacak hadi bekliyorum:) kim delikanli gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: koy kardesim konuya 100 tl odul var ahahaha yujaridaki kendini erkek sanan arkadasada ozel mozel yok koy hadi kari gibi kivirma gorelim neyin varmis ben bende olanlari sergiledim. asıl önemlisini sergilemedin işte bende onu söylüyorum kari gibi fln bunları aştık artık aga sexist yaklaşımlar yapmıyoruz ha cok delikanlıyım cok erkegim diyorsan yarışıma girersin , ama senin gönlün el vermez biliyoruum neyse kardeş bu kadar sinirlenmene gerek yok cidden ,olmayınca olmuyor yapacak birşey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 100 tl nedir ya, adam gibi para ödülü olsun adam en değerli şeyi gösterecek sen Hamburger yeme ile ayni ödülü veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 chrome said: Noyan kanka.. Para durumlarin sikintili ise yeni bir is kuruyoruz simdi seni de dahil edelim istersen. Ozelden detay vereyim istiyorsan. at detayları bakayım. umarım kapı kapı dolaşıp insanlara birşey satmaya çalıştırılmaya çalışan , ya da websitesi yapıyorum sen çevrenden adam çek ben sana komisyon vereyim gibi birşey değildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 uzun metrajlı iş kuruyoruz diyo noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Asdf olm ben sinirlenmem hala anlayamadin sen hayal urunun uzerine yorum yapiyorsun cikarip koyamiyorsun bile ne diyim ki benimki 55 cm mi diyim cekip koymadiktan sonra hele bide iddia edip yapamadiktan sonra kukunmu var anlamadim k8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 noyan çük göstermekle ilgiliymiş iş, çükünü gösteriyosun primini alıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: Noyzura said: sequo motivasyon ödülü varsa hemen koymak istiyorum. arkadaşlar şevklensin falan. gaza gelsinler ya da köşelerine çekilsinler. dilersen bu yarışmadaki temsincin de olabilirim aslkdşhashksddh paralı asker gibi düşün ;D koy kardesim konuya 100 tl odul var ahahaha yujaridaki kendini erkek sanan arkadasada ozel mozel yok koy hadi kari gibi kivirma gorelim neyin varmis ben bende olanlari sergiledim. ya 100 az nutellalı baklava yiyen adama 500 veriyorsun. internette hiç olmayan birşey koyucam ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyan koy ama ban hammer kafasına vurursa canın acır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bit yavrusu nooblar hazırlansın noyanı kız arkadaşlarından soğutacak ve meriçliklerine meriçlik katacak bir olay olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: Sequo said: Noyzura said: sequo motivasyon ödülü varsa hemen koymak istiyorum. arkadaşlar şevklensin falan. gaza gelsinler ya da köşelerine çekilsinler. dilersen bu yarışmadaki temsincin de olabilirim aslkdşhashksddh paralı asker gibi düşün ;D koy kardesim konuya 100 tl odul var ahahaha yujaridaki kendini erkek sanan arkadasada ozel mozel yok koy hadi kari gibi kivirma gorelim neyin varmis ben bende olanlari sergiledim. ya 100 az nutellalı baklava yiyen adama 500 veriyorsun. internette hiç olmayan birşey koyucam ;D oha a.k cuk resmini napiyim haci ben. 100 tl 1 kurus fazla olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 senin çükü görmeyen yoktu ya deü gsfde noyan bi internette eksik kalsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 pazarlık yapıyo herif fdsklmgdfşlblbmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi gormeye meraklı değiliz, bi zavallı seçin gönderin. bizden ne istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 üstüne para vermen lazım ak çüküne baktırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yani evet, biri bana gostermek istese gömerim oldugu yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: Asdf olm ben sinirlenmem hala anlayamadin sen hayal urunun uzerine yorum yapiyorsun cikarip koyamiyorsun bile ne diyim ki benimki 55 cm mi diyim cekip koymadiktan sonra hele bide iddia edip yapamadiktan sonra kukunmu var anlamadim k8 ya anlamıyorsun, ben senin gibi hava atmayı sevmiyorum sadece sana haddini bildirmek istiyorum derdim pipi göstermek olsa zaten ilk mesada AL BAH BENDE NE VAR diye koyardım , o sana yeterdi ama derdim senin küçüklüğünüde ortaya cıkarmak sende bende cıkacaz yani ortaya kapiş? karşılıklı olacak,bi tarafın hava atmasıyla değil zaten allah vergisiyle hava atılmaz dolayısıyla challenge su : nötr bir mecrada incelenecek karşılıklı,sırf benimki değil seninki de lazım,zum fln yap ne yaparsan yap cek bi fotosunu cok kolay yani ben hava atmak istemiyroum,tekrar söylüyorum,er meydanı istiyorum bu bir challange , kabul edersin etmessin,senin bileceğin iş benim bildiğimse şu , ayakkabılırın çok şirinmiş ,kaç numara 36 mı ? vah vah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Sequo said: Noyzura said: Sequo said: Noyzura said: sequo motivasyon ödülü varsa hemen koymak istiyorum. arkadaşlar şevklensin falan. gaza gelsinler ya da köşelerine çekilsinler. dilersen bu yarışmadaki temsincin de olabilirim aslkdşhashksddh paralı asker gibi düşün ;D koy kardesim konuya 100 tl odul var ahahaha yujaridaki kendini erkek sanan arkadasada ozel mozel yok koy hadi kari gibi kivirma gorelim neyin varmis ben bende olanlari sergiledim. ya 100 az nutellalı baklava yiyen adama 500 veriyorsun. internette hiç olmayan birşey koyucam ;D oha a.k cuk resmini napiyim haci ben. 100 tl 1 kurus fazla olmaz :) of kafası paraya çalışan adamlarla pazarlık etmek çok zor ;( 100'ün üzerine bir kuruş yoksa random gift diyelim ? mesela eski sevgilim spor ayakkabılarımı vermiyor. bana aynılarından hediye edebilirsin ;D mesele çük resmi görmen değil burada güzel bir cevap gelmesi alakadar kişilere ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar