BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ving istanbula gleince birbirmizi dövelim ağız burun kıralım ne dersin? ama ben gözlük takacam.. çünkü gölüklü birine vurulmaz eheremehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Noyzura said: ben bi yemek sepeti hesabı açtım. söyleyip denicem şimdi sanırım. 1:30 yapamasam bile belki 1:40 yaparsam ve kimse yapmaz ise zaman aşımından ben kazanabilirim beki questi asdfsgdfhj her 5 saniye için 10tl kessin. HADİİİİİ HADİİİ işleri kızıştıralım dostum. fakdisşit Siparişiniz bize ulaşmıştır. Teşekkür ederiz. oysa ben pizza yiyip skyrim oynamak istiyordum. umarım kazanırım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1 dakkada rahat yenir. ama işte sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sonrası umrumda değil. sonrası tepeleme koyulmuş 1 tatlı kaşığı wasabi'den daha ağır olamaz heralde . çirkeflik yapıcaktım içine turşu , domates , marul falan ekletmicektim ama saçmalama dedim sonra adam gibi lezzetli bir şekilde kazanmayı deneyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya çemkirmeyi bırakın da vidyo koyun. 6 sayfayı gezmem gerekti yapan var mı diye bakmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 geldi triple whooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 letdıgeymsbigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 best english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 arasına wasabi koy iştah artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bana tek koyan şey evde yalnız olup antin kuntin telefonu yerleştirme şekilleri aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kucağına koysana. denişik perspektiften bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 o ne ya action cam gibi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 iki tane alsaydın. önce ilkini denerdin oluyo mu olmuyo mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 anlına yapıstırsın pov izliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 screwy said: anlına yapıstırsın pov izliyelim. SDFLŞHKSDPFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 screwy said: anlına yapıstırsın pov izliyelim. ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Kenshinin evinde sinirden bi dakkada yemisligim var. Sahitlerim spidee ve kenshin hatta ama dabil vupirdi Abi double değildi, double istemiştin normal whopper getirmişti hıyarlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Merhaba Guzel sozleriniz icin tesekkur ederim. JP ye eger ki gelirseniz zaten ne kadar Japon oldugumu anlayabilirsiniz Vingthor sama :) Komik Turkce + Ikinci olarak ben kisaca neden Ninja nick i aldigimi belirteyim; Birincisi Noyzura sama ya yapilan saldiri hosuma gitmedigi icin troll u ustume aldim ilk Ninja tarihi konusu ile. Ninja tarihini hem anlatmak aktarmak istiyordum hemde Noyzura sama ya yapilan bu haksizligin onune gecmek istiyordum. Cunku senelerce TR de Japon yada Japon bakani gibi troll girisimleri ile buyudugum icin troll nasil shield yapilir biliyordum. Ayrica Noyzura sama birakip gittiginde ona om atip gelmesi icin lutfen diyen bendim. Simdide bu nick in misyonunu tamamladigina inaniyorum her akli basinda bir birey gibi daha simply ve normal ve trollenmeyecek bir nickle aranizda olacagim tabiki Xaenin sama yardimci olur ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Spidee said: Vingthor said: Kenshinin evinde sinirden bi dakkada yemisligim var. Sahitlerim spidee ve kenshin hatta ama dabil vupirdi Abi double değildi, double istemiştin normal whopper getirmişti hıyarlar sdf haaa evet ama kaç saniye sürdüğünü hatırlıyor musun yememin. 3 kere falan ısırdım sanırım. bide nası yandıydım basmışlar acıyı. gerçekten çok sinirlenmiştim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi evde 1 dakkada şunu yedim falan demeyin daha içimde %50 keko yu zor tutuyorum espr.... DAHA NELER YEDİ NELER Bİ DAKKADA ZAAAA of al işte çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oldu olacak livestream yapsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 screwy said: anlına yapıstırsın pov izliyelim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 screwy said: anlına yapıstırsın pov izliyelim. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 KenshinHimura said: abi evde 1 dakkada şunu yedim falan demeyin daha içimde %50 keko yu zor tutuyorum espr.... DAHA NELER YEDİ NELER Bİ DAKKADA ZAAAA of al işte çıktı abi. şimdi burada samimiyete güvenip 'anneni' demek vardı. ama demiyorum rezil olma forumda diye. of neler neler yedim. ne vurdular bana diyerek geçiştiriyorum sırf seni sevdiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi annem evde yaşamıyo ki hayır annesepeti.com varsa bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar