Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sequonun koyduğu ayakkabı her pahalı ayakkabı satılan yerde fiks bulunan model.önünde gucci yazar prada yazar işte sadece.zenginler gelsin alsın diye konulmuş sıradan bi model. kılık kıyafete sadece fiyat üzerinden muamele yapan zevksizlerin tercihi. sonuçta güzel giyim sadece parayla olan birşey değil. patide giyimine önem verip masraf yapan bir sürü de insan vardır. kazakla pantalonla gösteriş mi olur lan. lisede bin liralık ayakkabılarla top oynuyorduk biz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 gözlüklerine laf etmiş biri olarak ayakap gayet güzel. tokası LV diilde başka bşi olsa daha iyi tabi. ama şuna zevksizler sadece para demek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ulan lisede üstünde koca koca adidas nike yazan tişörtler falan giyerdik hep gösteriş için anasını satayım. almancı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lisede tişörtmü giyiyodunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 beden dersinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lisede derken , lisede okudumuğuz yıllar bahsettiğim. sivilce , jöleli ortadan ayrılmış uzun saç , isyan ve bol bol manuel takıldığımız yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 sdeceokuyangenç said: gözlüklerine laf etmiş biri olarak ayakap gayet güzel. tokası LV diilde başka bşi olsa daha iyi tabi. ama şuna zevksizler sadece para demek olmaz değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Cons said: lisede tişörtmü giyiyodunuz lan marttan sora giyiyoduk biz tişört, anadolu lisesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf nerde okudun , okulun adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 söylemek istemiyorum. ege bölgesindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bende ege bölgesinde 100k nüfuslu bi ilçede bi feto kolejinde 4 sene okudum da ondan sordum. bide izmirli falansın sanırım ya dedim bizim buralarda mı okudu . o sebepten sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 oha okulun baş harfleri Ö.G.K mi ;D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yamanlar değil mi fetonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 yok benmki Ö.B.K : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: Bende Daimyon olsam sana bukkake yapılması emri verirdim hemen. gidin converse giyin o ayakkabıdaki baş parmakla diğer parmakların ayrılma hedesi gibi birşşey var. o göz korkutuyor dsfdsg. sanki zamanla baş parmak diğerlerinden uzaklaşıcakmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bölücü bir ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 vay be . eski şakirdlerden kim kaldı asdsfgf ;D kaçlısın sen ? ben seksenüçlüyüm(seksdegüçlüyüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: vay be . eski şakirdlerden kim kaldı asdsfgf ;D kaçlısın sen ? ben seksenüçlüyüm(seksdegüçlüyüm) bende 83 abi. resmen o okul beni dinsiz yaptı. kardeşimde gitti aynı etkiyi onda da gördük. okulda kızlar vardı. ayrı merdivenlerden girip çıkıyoduk okula. çay , sohbet , namaz , maklube ekseninde gidip gelen yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Red said: sequonun koyduğu ayakkabı her pahalı ayakkabı satılan yerde fiks bulunan model.önünde gucci yazar prada yazar işte sadece.zenginler gelsin alsın diye konulmuş sıradan bi model. kılık kıyafete sadece fiyat üzerinden muamele yapan zevksizlerin tercihi. sonuçta güzel giyim sadece parayla olan birşey değil. patide giyimine önem verip masraf yapan bir sürü de insan vardır. kazakla pantalonla gösteriş mi olur lan. lisede bin liralık ayakkabılarla top oynuyorduk biz sdfs siz fakirlerle aynı markaları mı giyicez diyen tipler vardı lan ahaha hani çok begenselerde bazıları giymiyor. levis ne, armani giyerim ben diyen tipler var. okuldaki tikican bir kız demişti. aynı kız sequonun giydiği ayakkabıynan aynı marka bir çantaya 3000 tl vereceğini söylemişti filan. ama emre bu luyi vuttonnnn ay kıyamam al canım al . e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf sheqilsin yahamaıaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Noyzura said: fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf evet çocukluguna dönelim, anlat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 diaboliq said: Noyzura said: vay be . eski şakirdlerden kim kaldı asdsfgf ;D kaçlısın sen ? ben seksenüçlüyüm(seksdegüçlüyüm) bende 83 abi. resmen o okul beni dinsiz yaptı. kardeşimde gitti aynı etkiyi onda da gördük. okulda kızlar vardı. ayrı merdivenlerden girip çıkıyoduk okula. çay , sohbet , namaz , maklube ekseninde gidip gelen yıllar. benim iyiydi ya böyle bol spor , kitap , metafizik geçti yıllar. Hem de süper maneviyatı biri olarak şu an karşı olduğum şeylerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Killer said: Noyzura said: fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf sheqilsin yahamaıaa tabi lan asdfgh en sheQiL arkadaşlarım bile "noyan senin yanında yürürken bana bakmıyorlar" diyorlar asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Abi her bakanı wow ne süpermiş diye düşündüğü için mi bakıyor sanıyorsunuz bakmak var bakmak var söz meclisten dışarı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar