Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol2

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Yeni Q:
bir butun ekmegin arasini kesin herhangi bi yerden aldiginiz buyuk boy nutella kavanozunu icine bosaltin, daha bitmedi herhangi bir tatlicidan aldiginiz yarim kilo sobyetide ekmegin icine koyun afiyetle yiyin.

maksimim yeme suresi 10 dkdir ve bu anlari videoya cekip yayinlayin.

odul: 250 tl

of kaçırmışım 250 tl. her sabah waffle yiyorum kahvaltıda böyle tatlı konuları benim için hiç birşey. ;( paticiği son bi kaç gündür ihmal ettim ... ama neden üzülüyorum ki . sequoda ne questler ne de para biter diyip hayata akıyorum ..

sequo şımarıklık olucak ama böyle questlerde bana bi whatapp^dan bi göz kırpsana . ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Sequo said:

Yeni Q:
bir butun ekmegin arasini kesin herhangi bi yerden aldiginiz buyuk boy nutella kavanozunu icine bosaltin, daha bitmedi herhangi bir tatlicidan aldiginiz yarim kilo sobyetide ekmegin icine koyun afiyetle yiyin.

maksimim yeme suresi 10 dkdir ve bu anlari videoya cekip yayinlayin.

odul: 250 tl

of kaçırmışım 250 tl. her sabah waffle yiyorum kahvaltıda böyle tatlı konuları benim için hiç birşey. ;( paticiği son bi kaç gündür ihmal ettim ... ama neden üzülüyorum ki . sequoda ne questler ne de para biter diyip hayata akıyorum ..

sequo şımarıklık olucak ama böyle questlerde bana bi whatapp^dan bi göz kırpsana . ;)

haci 250 degil 500 kacirdin 2 mesaj sonra biti 500 e cikarmistim ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...