aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yarim kilosu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ekmekte 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kimse ölmez ya bunu yapacak zekada biri çıkarsa banlayın zaten sdf nutella tek başına yenir ama. yani ben bitirebiliyorsam kavanozu daha tecrübeli şişkolar da yiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 7000 kaloriyle araba gider lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yapan sabah yapar aksama kadar kosar sobra no bisey olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Red said: kimse ölmez ya bunu yapacak zekada biri çıkarsa banlayın zaten sdf nutella tek başına yenir ama. yani ben bitirebiliyorsam kavanozu daha tecrübeli şişkolar da yiyordur. abi komaya girilir şöbiyetle beraber ekmekle falan yersen. KİMSE ÖÖLMEZ falan nesin doktor musun? geberip gidicek fakirin biri 500 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ertesi günün akşamına kadar koşarsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Olm paranı git de yardım kuruluşlarına bağışla ne manyak adamsın birisi şeker komasına girip ölüp gitse orgazm olacak gibi bir halin var . Hayır suriyeye de bağışla demiyoum git eğitim derneklrine bağışla ,sokakda gördüğün bir simitçiye ver 100 lira üstüne de kağıt yapıştır simit bedava diye daha atraksiyonlu olur.sanki amele pazarı inşaata amele arıyor aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fakirin vucudu alisik degildir bu kadar sekere, kaloriye, kut diye gider beyin kanamasindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yerse ölür belki. ama kimsenin yapacağını sanmıyorum bu nedenle ölen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hangi forumda olduğumuzu unuttun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 red böyle konuşuyo ki ondan önce kimse yapmasın.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 red bağdat caddesinde falan oturuyodu. 500 tl için leşlik yapmaz zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sequo said: Red said: nutella iyiydi de şöbiyet saçma. dünya üzerinde bunu yeme mallığını yapabilecek adam yoktur odulde ona gore ben bu dedigini 2 emekle yapıyım sen bi yol al artık nasıl quest ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Abi o para için yaparım ben ama biri benden önce yapsa dahi 500 tl verileceğini, videonun sadece sequo tarafından izleyeceğini, 750 g nutella ile bir tam ekmeğin yeterli olduğunu doğrulaması gerek sequonun. Ayrica 10 dk sonunda kusmak serbest olmalı. Ahdnkskakm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ahah yok ben ne denicem. ama canım nutella çekti işte. oturdum mu bi kavanoz bitiriyorum. o nedenle almıyorum bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Beyler öldürüyorsa denemiyim ? Ya da deniyim olursem sequodan alacağımız tazminatla duzgun bir basın oluştururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 500 tl iyi rakam da iş çok kasış. kusarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Şöbiyetle nutellaya yetecek param yok ekmehle oturuom mutsuz ve fakir bi halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 silin lan mesajları. milelt ciddi ciddi yapacak harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sdeceokuyangenç said: 500 tl iyi rakam da iş çok kasış. kusarım :D Deneme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bari içini boşaltın ekmeğin nutellayı boşalt içine ,sıcak bir bardak çayla anca yersiniz su içmeyin midenize beton etkisi yapar jhdgdhjsjggd Edit: götünüzün fotoğrafını çekin yollayın osbir çekcem dese 10 kişi rahat çıkar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hani patide öyle cok elit bir ortam yoktu, ama bir DH seviyesinin üzerinde takılıyorduk, çerezlik trollerimiz ile egleniyorduk falan. pis fakirler, vb vb. tarzı söylemleri ile ortamı çirkinleştirdiği yetmediği gibi, adam kafaya koymus birisini öldürcek forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yapacak saf varsa ardından hemen parmak atıp kussun, kana çabuk karışır ve sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar