Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 goldbären said: hype yaratıldı artık geri dönüşü yok yarın denicem. arkadaşa da çektiririm bunun pm ini alırız artık ya da türkçe olarak "pm sini" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 goldbären said: arkadaşlar öğlen yiyemedim, yarın denicem. bir de yutuba incisözlüke swf yapıp beni meze etme ihtimalinizden çekindim açıkçası. Ooo ben zor tutyom candymi. Işin eğlencesi o video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 arkadaşlar ben questline vol1 kaçırdım, onu merak ettim bi özetleyen linkleyen olsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 türlü türlü çirkinlikler. birtek noyzura eğlendi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 merak ettim lan. yardımcı olmayanlara video linki göndermicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yapta gülelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 takip edebildigim kadariyla bi sokak kopegi besleme vardi, bir de sutyenle sokakta gezme. noyzura rakipsiz takiliyodu en son. noldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 1)bir wow oyuncusunun ismini yazıp armoryden üstündeki itemleri gösteren bir script 2)gecenin bir vakti sokak köpeğini doyurmak 3)sütyenle paticik yazılı kağıt tutmak sokak ortasında 4)triple burger 5)acılı bişiler yemek neydi lan o unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 wasabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Noyzura sama basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 goldbären said: merak ettim lan. yardımcı olmayanlara video linki göndermicem sokak hayvanlarına yemek su vardı ilk quest. sonra wasabi vardı bi de noyzuraya sütyen giydirildi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 link göndermicem diyince herkes kapımda el açmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 fakirlere yardım amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Arurieru sama aslinda Sequo sama bir test yaptigini belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: link göndermicem diyince herkes kapımda el açmış sdfs Ben link falan istemiyorum fakat eksik bilgilendirilmene sessiz kalmayayım. Adam kendince testler yatırarak para ödülü verdi 100 tl , 250 tl vs vs En son çıktı "bakın paramla neler yapabiliyorum, daha yeni üyeyken bunları yapıyorum" tarzında laflar etti. Bizim işsiz, güçsüz fakir takımıda bu oltaya çok fena takıldı..... http://forum.paticik.com/read.php?62,7037777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 arkadaş ben parasında değilim ki, yemek çelınç olması çekti beni. BENİ BİLEN BİLİR.. YEMEKSEPETİ AVEA KODLARIYLA FAKİRLERE NE YARDIM YAPTIĞIMI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 adamın parasına değil de ferrarim var öyleyse k*rt gibi sürmek hakkım demesine kızmıştım ben. parayı görünce kazlıçeşmedekilerden farkınız kalmadı diyosun da beygiri görünce 106 ile maceraya giren apaçiden farkın kalmadı derim ben de. trafik terörüne karşı çok büyük bi takıntım var. kimse kusura bakmasın, araba sürmesini biz biliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o kadar gidiyoz geliyoz bi çayınızı göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 anca laf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ÖĞLEN YİCEM LAN GAZ VERMEYİN SİZİN YÜZÜNÜZDEN ENFARKTÜS GEÇİRCEM BAĞIRMA GOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1 dakikanin altinda ye 1 burger menu de benden sana gediye abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ısmarlayan olursa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hadi bendende diyaliz makinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Olm triple whooper nasi bisi gormediniz mi (: Yazik etmeyin midenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim midem ufak gerçi ya, hapisanede bıçak yedikten sonra ufaldı midem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar