Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Masticore said: Sequo said: oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. DAR cunku O zaman pipi küçük kardeşim ne diyeyim:) Alet sağlamsa sorun yokÇD sequ evli adamsın yapma böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: Ninja sama herkez yanına gelmek istemişte kimsenin akıl edip yazmamış türkiyeye gelirsen hertürlü evim ve yazlığım sana açık başımın üstünde yerin var, misafirlide gelebilirsin yani. Çok samimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: Bujinkan said: Ninja sama herkez yanına gelmek istemişte kimsenin akıl edip yazmamış türkiyeye gelirsen hertürlü evim ve yazlığım sana açık başımın üstünde yerin var, misafirlide gelebilirsin yani. Çok samimiyim. ashduashd yanında ne getirirse yani ashudhsad ulan az değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Tayland - filipinler - hong kong - kore vs gitmeyenler kizlarin guzelligini anlayamaz, bambaskadir oranin kizlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hoşgeldin Emir. Kokuyu almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Misafiri umduğun gibi değil bulduğun gibi, aman o misafir umduğunu değil bulduğunu yerdi karıştırdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bujinkan said: aynı şekilde ninja-sama marmaris'te her şekilde ağırlarım seni beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sayfanın SS'ini alıp eşine yollayalım. :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: Bujinkan said: Ninja sama herkez yanına gelmek istemişte kimsenin akıl edip yazmamış türkiyeye gelirsen hertürlü evim ve yazlığım sana açık başımın üstünde yerin var, misafirlide gelebilirsin yani. Çok samimiyim. aslinda ileride olabilir bu ama cok bayan sorun olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Azmodai said: Tayland - filipinler - hong kong - kore vs gitmeyenler kizlarin guzelligini anlayamaz, bambaskadir oranin kizlari. Japan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 istediğin zaman banada gelebilirsin ninja sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: kthxbye said: Bujinkan said: Ninja sama herkez yanına gelmek istemişte kimsenin akıl edip yazmamış türkiyeye gelirsen hertürlü evim ve yazlığım sana açık başımın üstünde yerin var, misafirlide gelebilirsin yani. Çok samimiyim. aslinda ileride olabilir bu ama cok bayan sorun olmaz mi 3 oda var müstakil 10-15 kişiye kadar kaldırır yazlık güzel bir sahil denizde var istanbula yakın. Eğer niyetlenirsen özel mesajdan tam konumu yazarım. Ulaşım içinde yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cok tesekkur ederim kasim zamani ajansa donecegim ozaman konusup sorarim bir tatil olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi japon da ben alırım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O da tanışmak isterim gelirsen seninle demişte tavsiye etmiyorum kuş katili bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pati dostlar ben tanistiririm yani bunda bir sorun yok her isteyeni tanistirabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aklıma fizban tolga ben 3 kişi 30 hamburgeri 10 dakkada yiyişimiz geldi. Ha ben yerim gibi triple'i 1:30'da ama yarın deneyebilirim ancak, hayvan gibi tokum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: ... Bence Japon'un en muhteşem şeyi arabasıdır:) JDM başka bir dünyadır. Burada tüm japon mühendislerin önünde saygıyla eğiliyorum. Onlar sayesinde bu muhteşem arabaya biniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Azmodai said: Tayland - filipinler - hong kong - kore vs gitmeyenler kizlarin guzelligini anlayamaz, bambaskadir oranin kizlari. azmo sen çarsafsız her hatunu beeniyosun sana mı sorcaz lan guelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: O da tanışmak isterim gelirsen seninle demişte tavsiye etmiyorum kuş katili bir arkadaş eyv hacı tercüme için fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Bujinkan said: ... Bence Japon'un en muhteşem şeyi arabasıdır:) JDM başka bir dünyadır. Burada tüm japon mühendislerin önünde saygıyla eğiliyorum. Onlar sayesinde bu muhteşem arabaya biniyorum. Sequo sama Rich Rich klasinda takilmayacaginiza soz verirseniz sizi drift dostlari ile tanistirabilirim geldiginizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esnaf said: istediğin zaman banada gelebilirsin ninja sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: Sequo said: Bujinkan said: ... Bence Japon'un en muhteşem şeyi arabasıdır:) JDM başka bir dünyadır. Burada tüm japon mühendislerin önünde saygıyla eğiliyorum. Onlar sayesinde bu muhteşem arabaya biniyorum. Sequo sama Rich Rich klasinda takilmayacaginiza soz verirseniz sizi drift dostlari ile tanistirabilirim geldiginizde. Memnun olurum ve pistte canlarına okumak için elimden geleni yaparım:) Drift bende tutku bu aracıda tamamen drift için 5 ay uğraşarak projelendirdim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo ozune dondu abi sonunda (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar