Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 moriarty said: lan çok seviyorum seni ya ninja bende mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 downwhereiam said: Bujinkan said: moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Ninjasama ben de mümkünse bir japon hanımefendiyle tanışmak hatta evlenmek istiyorum. fazla kiskanclar dayanabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bir sonraki pati event japonya olacak gibi duruyor bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sanssizsansli said: ninja şu japon kızlara söyler misin lütfen solaryuma girip esmerleşmesinler. fashion sebebi ile sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 downwhereiam said: Ninjasama ben de mümkünse bir japon hanımefendiyle tanışmak hatta evlenmek istiyorum. izdivaç terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja sama ben tam bir alpha erkeği olduğum için sence japon kızları beni handle edebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: downwhereiam said: Bujinkan said: moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Ninjasama ben de mümkünse bir japon hanımefendiyle tanışmak hatta evlenmek istiyorum. fazla kiskanclar dayanabilir misiniz Dayanırım efendim.İngilizce bilen uzakdoğulu bir kız arkadaş edinicem bir ara.Yabancı chat sitesi..vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 piramit yapmayın ban sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 uyarmasana yaaaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: bir kız arkadaşım vardı ki benim 4 sene kadar azap çektim. forumdan çok bilen tanışan var. japon kıskançlığı yanına yaklaşamaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 anladim Heim sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 piramide bağladınız he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Adamın iyi niyetini suistima edip 2dk da pez...k yaptınız tüü sizin kalıbınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: anladim Heim sama. Vingthor said: Bujinkan said: bir kız arkadaşım vardı ki benim 4 sene kadar azap çektim. forumdan çok bilen tanışan var. japon kıskançlığı yanına yaklaşamaz sanırım ben alistim nirvana erebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ninja - sama bende bu hanımefendilerin biri ile tanışmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. DAR cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 neye alıştın neye eriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Masticore said: Sequo said: oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. DAR cunku O zaman pipi küçük kardeşim ne diyeyim:) Alet sağlamsa sorun yokÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 marksman said: neye alıştın neye eriyon kiskanc durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Masticore said: Sequo said: oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. DAR cunku O zaman pipi küçük kardeşim ne diyeyim:) Alet sağlamsa sorun yokÇD Ne fark eder buyuk,kucuk ? Ne kadar dar ise o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 moriarty said: Ninja sama ben tam bir alpha erkeği olduğum için sence japon kızları beni handle edebilir mi edebilir fakat ben size trick support yaparim^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: ninja - sama bende bu hanımefendilerin biri ile tanışmak isterim. tabiki. fakat bence hemem karar olusturmayin cok fazla secenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Pimp sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: moriarty said: Ninja sama ben tam bir alpha erkeği olduğum için sence japon kızları beni handle edebilir mi edebilir fakat ben size trick support yaparim^-^ ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar