Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar çok memnun olurum Daisuke =) şimdiden üçüne de sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Yahu kızlar çok çirkin değil mi? :.( sarışın bi tuhaf geldi banada ama illa da japon olsun ister çamurdan olsun falan diyebilirim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kthxbye said: Adama sivrilmeye çalışıyorsun ama saçmalıyosun diyorum kibarca daha da saçmalıyor asdff üyelik tarihinle ne alakası var ki durum daha da vahim bu zamana kadar bi cacık olamamşn olabilecek gibide durmuyorsun kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura said: alın video ;( http://www.youtube.com/watch?v=INjMZe6QdFQ&feature=youtu.be abi bildiğin rahat rahat yemişsin sen olmaz ki böyle biraz zorlasaydın da görseydik en az kaç dakikada yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: oyea Bunlardan varken neden asian ağlayacam şimdi. biz yakışıklı adamlarız. onlardan çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: kthxbye said: Adama sivrilmeye çalışıyorsun ama saçmalıyosun diyorum kibarca daha da saçmalıyor asdff üyelik tarihinle ne alakası var ki durum daha da vahim bu zamana kadar bi cacık olamamşn olabilecek gibide durmuyorsun kthxbye İşte diyorum beni sizler yarattınız sequo gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar ya bende dedim gelicem. bana neden yok. yok demiyorum geldiginizde bu kisilerle tanistiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 japonyaya giden kimse yok mu aramızda tanışsa bi ninja ile de şu gerçeklik mevzuatına bir nokta koysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kzpmaza said: Noyzura said: alın video ;( http://www.youtube.com/watch?v=INjMZe6QdFQ&feature=youtu.be abi bildiğin rahat rahat yemişsin sen olmaz ki böyle biraz zorlasaydın da görseydik en az kaç dakikada yeniyor. ya normalde 10dk da yerdim ben onu cidden hayatımda ilk defa birşeyi hızla yemeyi denedim. izledim dedim sonra aslında antremanlı olsam fena yardırabilirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 takılıyorum ninjacım. abi ben alıştım ninja sama falan demeye. bujinkan sama zor geliyor şimdi. buji diye kısaltsak rahatsız olur musun ninja? adını da bilmediğim için NİNJA olarak sesleniyorum gel görki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Ninja sama senin ben bile kadının olmak istiyorum, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Lancelion said: japonyaya giden kimse yok mu aramızda tanışsa bi ninja ile de şu gerçeklik mevzuatına bir nokta koysa. soto neko dai chan diye sorarsaniz kantou ve kansai de entertain cevreleri bilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: bir kere oldu yarı japon yarı ingiliz sevgilim. londradan dönmeden 15 gün sürekli beraberdir. sürekli ama. sonra ne duydum ne gördüm ne bişey. bide baya ilk kez böle aşık oldum falan sanmıştım. bi daha japon'dan korkuyorum. kapılınca fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ninja şu japon kızlara söyler misin lütfen solaryuma girip esmerleşmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 moriarty said: Bujinkan said: moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Ninja sama senin ben bile kadının olmak istiyorum, normal. ben evliyim moriarty sama iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: Lancelion said: japonyaya giden kimse yok mu aramızda tanışsa bi ninja ile de şu gerçeklik mevzuatına bir nokta koysa. soto neko dai chan diye sorarsaniz kantou ve kansai de entertain cevreleri bilecektir. ben azmonun gazını almıştım yaz sonunda tayland'a gidecektim. şimdi japonyaya çevirdim. ama ya motor alacağım ya japonya'ya gideceğim. gidersem tanışmadan dönmem. bulurum elini sıkar dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lan çok seviyorum seni ya ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oha adamdan her gün yeni bir olay çıkıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: gidersem tanışmadan dönmem. bulurum elini sıkar dönerim. Abi bence sadece elini sıkmazsın sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Bujinkan said: Lancelion said: japonyaya giden kimse yok mu aramızda tanışsa bi ninja ile de şu gerçeklik mevzuatına bir nokta koysa. soto neko dai chan diye sorarsaniz kantou ve kansai de entertain cevreleri bilecektir. ben azmonun gazını almıştım yaz sonunda tayland'a gidecektim. şimdi japonyaya çevirdim. ama ya motor alacağım ya japonya'ya gideceğim. gidersem tanışmadan dönmem. bulurum elini sıkar dönerim. geldiginizde mutlaka haber ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: moriarty said: Bujinkan said: Noyzura said: Bujinkan said: Noyzura sama Japon bayanlari sizi sexy olarak dusunduler. bende onları çok tatlı , asil ve seksi buluyorum. kisaca ilk tanisacaginiz dostlar; http://p1306.hizliresim.com/1b/w/ppf48.jpg sakura ai meiko kebakura dostlar Bunlar senin arkadaşın mı Ninjacım Moriarty sama benim erkekten daha fazla bayan dostum oluyor. Ninjasama ben de mümkünse bir japon hanımefendiyle tanışmak hatta evlenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar