KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 adamınbiri said: antep'ten getirtebiliyorsan başka bişey düşünmen suç sayılabilir budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 antep e gidelim..patlayana kadar yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 samaella said: aha buldum http://www.koskeroglu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 antepte en overrated yer imam çağdaş, adamlar zaten fabrika gibi inanılmaz yoğun vs diyabetli olmama rağmen öküz gibi her türlü baklavalarını yedim ama ben yine burdaki güllüoğlunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 çünkü güllüoğlu hiç overrated değil sjkdaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 antepte imam çağdaşta yemiştim üstüne daha iyisini yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 imam çağdaşın gerek yemeğini gerek baklavasını beğenmedim, onun dışında antepde bir çok firma aynı standarda baklava yapılıyor ama misal istanbul da ulaşabilme kolaylığı gibi etkenler ile koçak ve karaköy güllüoğlu her halde en iyi baklavacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 miyaw33 said: Kocagin baklavasi yerine zeki inaldan isteyin, daha iyidir. paraya kıyıp bir e-ticaret sitesi yapmış olsaydı, müşterisi olurdum... oha ekşiden said: 4 dilim baklava ve 4 dilim şöbiyet için 40 lira alan mekan... 4 adet yarım porsiyon baklavaya 32 tl isteyen... ayrıca adamların şöbiyeti http://farm3.staticflickr.com/2833/12310536355_8b6f0a3774_z.jpg buda kıyas olsun diye koçaktan, en son yediğimde böyleydi en azından, şöbiyeti ayrıi fıstığı ayrı yedim http://neredeyesek.files.wordpress.com/2013/04/photo-100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 DAHA MESAİ VAR YAPTIĞINIZ AYIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ona bakarsan sipariş vermem için kredi kartının limitini beklemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bir antepli olarak thread approved. Koçak harici yenilen, misal imam çağdaş, sosyete işidir, cebinde parası batandır, şişkodur ve ilaç mümessilidir. Koçaktan söyleyin, gidip otogardan alın. Afiyetle tüketin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Esh said: Antepten siparis ediyosun. Koçak Sonra benim gibi seker hastasiysan bile 2 kiloyu 2 gunde yiyosun. Koçak inanılmaz isim yapmış ama hiç beğenmedim ben 3 hafta once gittim Antep'e. Bi kere nasıl servis edeceklerini bilmiyorlar, baklava ısıtılıp getirilir. Bir de fıstık... Baklavanın icine fıstık koyacaksın yahu, fıstık arası baklava yiyorsun resmen. Ben zaten cevizli severim o ayrı konu ama bu yesil renk baklava nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ee arap yagi bolbulunca derler..gaziantep de ne olacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 hayır fıstık antep'te ucuz da degil. gidiyosun carsısına kalitelisi 48 lira. ucuzu da en az 38-40tl/kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Yazıldı mı bilmiyorum ama Karaköy Güllüoğlu en iyisidir. Normal Güllüoğlu'lar beş para etmez franchise, adı çıkmış sadece ama oradaki yanılmıyorsam hem ilk yerleri hem de franchise dışında kalıyordu. En büyük kardeş mi neydi tek şube zaten, diğerlerinin aksine. http://www.karakoygulluoglu.com/tr Online siparişi de varmış. Buradan deneyin işte, benim muhasebeci orada gittiğimde eğer zaman vs. varsa hep otururuz mutlaka bir şeyler çakarız asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bir de bizim burada bir çiğ köfteci vardı. Eleman Antep'liydi işte oradan baklava getirmişti. İnsülin direnci vardı ben de o zamanlar şeker vs. sıfır tüketiyorum da adam gelip zorla ye ye bir daha bulamazsın falan demişti, beleş vermişti. Oroyin gibiydi. Bir tane tadımlık verdi, yarım tepsi dayayıp eve gidip yataktan kalkamamıştım fenalik geçirip. Böyle kare kesim vs. de değildi pizza dilimi gibiydi. Hayatımda yediğim en iyi baklava da o olabilir. Arada getiriyordu düşüyorduk içine de herif sonra batıp gitti. Daha da o baklavayı bulamadım asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 dikmen vadi petrol un icinde bi gulluoglu var havuc dilimi ozellikle X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 istanbul icin, tabii ki de koskeroglu. arada sirada besiktas'taki kafadarogluna da giderdik, fiyat performansta rakipsiz olabilir. ama kosker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Antep'te İmam Çağdaş. Baklava'nın yanında bülbül yuvası'da söyle, yeni favorim. Günlük olarak uçaklarla sipariş yolluyorlar, nerden alıyorsun bilmiyorum detayını ama babam konuşmuştu istesek nası yollarsınız diye, Uçakla yolluyoruz çekmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lan acaip canım çekti şu an.. oha.. tüm topici okudum 2 dakikada.. hay allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 istanbulda köşker, antepte koçak. kitleyelim sayın adminler. koçak>köşker btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 new yorkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eat at joe's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ONUNKI COK FINDIKLI AHAHAHAHHHHAHAHAHAHH *wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar