wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: abi ekmek banlı olduğu için cevap veremeyeceğinden daha düşükte olsa cons birimi kullandım. 0.003 ekmek = 1 cons O değil de ruslara oyun yüzünden hafif ırkçılık yaptı diye banlanan yegane insan ekmek herhalde. Gergeye o konuda çok kırgınım bi bağış daha yabıb açtıralım heauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sekoyu artık normal karşılamaya saçma sapan sinirlenmemeye karar verdik. tatlı tatlı muhabbet ediyoruz vastiriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja-san ile yüzyüze görüşme şlansımız olmasa da ben Ninja-san kardeşimizi çok sevdim bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 parazit yayın yapayım https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1017281_694664677215921_39478667_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Osuran_boğa said: sequa yolda gördüğü dilenciye para verip eve gidince "ohh nası para istedi benden ben de nası çıkardım verdim ohh" diyerek 31 çekiyodur kesin asdfddsag bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: Ninja-san ile yüzyüze görüşme şlansımız olmasa da ben Ninja-san kardeşimizi çok sevdim bu da böyle bir anımdır coğ iyi oluu coğ da güze oldu taaam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: sekoyu artık normal karşılamaya saçma sapan sinirlenmemeye karar verdik. tatlı tatlı muhabbet ediyoruz vastiriks Eyvallah özet için hadd görüşürüz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: saatlerim dışında herşeyim korsan benim abi ben ek meslek olarak topkapıda zencilik yapıyorum ve sen yalan söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hepinizi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 en çok beni sev.. ABİ BENİ SEV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: Ninja-san ile yüzyüze görüşme şlansımız olmasa da ben Ninja-san kardeşimizi çok sevdim bu da böyle bir anımdır Babacum sama cok tesekkur ederim.^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 İğrençsiniz ulan ibneler!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 en cok ninjayi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 beyler gezi hareketine bi lider buldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suark said: beyler gezi hareketine bi lider buldum sanırım ninja lider olsun gezi hareketinde. ölümüne dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ninja bni seviyor musun? :!!!!!!!!!!! qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oha lan cocugum ustunden bana saldirabilecek kadar karaktersiz oldugunu dusunmemistim bu blekaysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 seqo yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: seqo yaş kaç 31.5:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Suark said: beyler gezi hareketine bi lider buldum sanırım ninja lider olsun gezi hareketinde. ölümüne dalarım. ninja istesin hiç sevmediğim ırklarla birlikte omuz omuza çarpışırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gardas net worth kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: Vingthor said: Suark said: beyler gezi hareketine bi lider buldum sanırım ninja lider olsun gezi hareketinde. ölümüne dalarım. ninja istesin hiç sevmediğim ırklarla birlikte omuz omuza çarpışırım... ninja istesin seqe adresimi veririm ekran kartı yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lan hep benim topiklerim silinyio ya yeter yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar