Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Abi adamın çocuğu üzerine oynamayın yahu. Adama laf etmek başka ailesine etmek başka.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Gitsin de şu adamın parası ile maskara olma dönemi sona ersin.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ayrıca parası olan her ebeveyn o tarz yerlere yolluyor çocuğunu. Emin olmak istiyor çocuğuna nasıl davranıldığından fln gayet doğal
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: Gitsin de şu adamın parası ile maskara olma dönemi sona ersin. yoo gitmesin. bit yavrularını ayırtedelim biraz
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: Gitsin de şu adamın parası ile maskara olma dönemi sona ersin. maskara olanlar gitse ya (noyzura hariç) (çünkü o noyzura) (adam pati direniş buluşmasına ceketi getirip 'işte o ünlü tüylü ceketim' diyip giydi. böyle adam çok zor gelir gitmesin)
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura sama giderse bende giderim durustce belirteyim. Cunku dunyada tanidigim essiz bir birey kendisi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 şu adama bir ben ısınamadım galiba. "yav he he" tavırlarına da girmek istemiyorum
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Xaenin sama account konulu mesajimi okudunuz mu ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Noyzura sama giderse bende giderim durustce belirteyim. Cunku dunyada tanidigim essiz bir birey kendisi. aslında hepimiz eşisiziz Ninja-san, sadece çeşitliliklerimizin törpülenmesine izin veriyoruz
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: şu adama bir ben ısınamadım galiba. "yav he he" tavırlarına da girmek istemiyorum bir kere görsen ısınırsın abi. cons sevdi adamı. cons kaç senelik arkadaşım artık adam beni bile sevmiyor. noyanı sevdi öyle düşün. bir sevmeme birimi olarak cons.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons sama bana karsi neutr oldugunu dusunuyorum ^-^
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet orçun baz alınabilir böyle konularda dsf
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Seru said: Gitsin de şu adamın parası ile maskara olma dönemi sona ersin. maskara olanlar gitse ya (noyzura hariç) (çünkü o noyzura) (adam pati direniş buluşmasına ceketi getirip 'işte o ünlü tüylü ceketim' diyip giydi. böyle adam çok zor gelir gitmesin) aghdsrfdsgsdg aynen :D efsane noyzura
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Cons sama bana karsi neutr oldugunu dusunuyorum ^-^ haa ben noyana olarak yazdım sana değil ninja sama
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: BabacumMostors said: şu adama bir ben ısınamadım galiba. "yav he he" tavırlarına da girmek istemiyorum bir kere görsen ısınırsın abi. cons sevdi adamı. cons kaç senelik arkadaşım artık adam beni bile sevmiyor. noyanı sevdi öyle düşün. bir sevmeme birimi olarak cons. en afilli sevmeme birimi ekmek değilmiydi? adam ayandaki aksini görünce bile sinire kesiyordu en son, huysuz şirinden bile huysuz
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Ninja said: Cons sama bana karsi neutr oldugunu dusunuyorum ^-^ haa ben noyana olarak yazdım sana değil ninja sama anladim peki ^-^
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi ekmek banlı olduğu için cevap veremeyeceğinden daha düşükte olsa cons birimi kullandım. 0.003 ekmek = 1 cons
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Oha abi 20 sayfa daha nerenize konuştunuz gene ya? Neye kadar verildi peki? İyi miymiş kötü müymüş sequo başgan?
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ekmek diye nick mi var? ahahah domates ekmek peynir zeytin oh. mis. açıktım lan.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 wastyrx said: Oha abi 20 sayfa daha nerenize konuştunuz gene ya? Neye kadar verildi peki? İyi miymiş kötü müymüş sequo başgan? ohooo
Öne çıkan mesajlar