Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sequa yolda gördüğü dilenciye para verip eve gidince "ohh nası para istedi benden ben de nası çıkardım verdim ohh" diyerek 31 çekiyodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: sequo parayla insan alıyo PATİDE SLAVERY DÖNEMİ Mİ BAŞLADI ?!!?^+' djangooooo http://www.youtube.com/watch?v=D2X-UOv6-AU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Vingthor said: ... Beyler adam beni çok yanlış anlamış lan. Anasına küfür ettiğimi sanmış yok öyle bişey mirasa ortak edeyim babında söyledim ben. Anaya küfür olmaz bende öyle bir hitap şeklim hiç olmaz. ona göre cevap vereyim o zaman. gerçekten parayla işim yok benim çok fazla. fenada kazanmıyorum. kendi asıl mesleğimden hiç kazanmıyorum ama yan mesleğimden fena kazanmıyorum. bilim adamıyım ben bilim adamı. parada gözüm olsaydı fen lisesinden çıkıp miyendis olup her mühendisin kaderi olan satış pazarlamacı falan olurdum dfkhk bide çocuğum olursa aynı şekilde büyüteceğim. 18'den sonra yok para mara kazanmayı öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Osuran_boğa said: sequa yolda gördüğü dilenciye para verip eve gidince "ohh nası para istedi benden ben de nası çıkardım verdim ohh" diyerek 31 çekiyodur kesin THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 TÜRK HAVA YOLLARINDA PİLOTUM PİLOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. Benim oğlum 45 yaşında da olsa demem lan ben gel nufusuma alayım hacut en son nüfusuma alayım dendiğinde neler oldu hatırlatırım. gülüyoruz eğleniyoruz. terbiyesizlik yaptığın noktada iş değişiyor. ahahahaha. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 helal len hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 burda django black-ice oluyo, bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Black-ice hala 1000 tl nin hayalini mi kuruyor lan. Attığın parayla kendime estetik cerrahi ile çok geniş yanaklar eklettirip kalanını da Noyzura'ya yollamayı düşünüyorum. http://s11.postimg.org/p5lqy5abn/4778c7e8c05e11e28c5322000a1f8f97_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bence forumun bi rahatlaması gerek artık, bosaldıysanız cıkın la, kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: bilim adamıyım ben bilim adamı. parada gözüm olsaydı fen lisesinden çıkıp miyendis olup her mühendisin kaderi olan satış pazarlamacı falan olurdum dfkhk ayip ettin husamettin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ayrıca bu kadar lafımdan sonra bana para yollayacak olsa paranın kalanı adamı bırakıp kendi kendine EFT olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: Vingthor said: bilim adamıyım ben bilim adamı. parada gözüm olsaydı fen lisesinden çıkıp miyendis olup her mühendisin kaderi olan satış pazarlamacı falan olurdum dfkhk ayip ettin husamettin =( yalansa yalan de. ortalama miyendizlik. üzerine bi marketing yüksekte. baaaaaam. satış pazarlama. didem hanım çaylar nerde kaldı? evrak evrak. 4k maaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bilim dediğinde kurbağa kesmek bir esnaf labında xrd çekmemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sequo hiç fotoğraf koydun mu? profilinde yazan ismi facebookta aratınca 1 kişi geldi sadece, o musun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 koydum işte ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 benim mesela param yok ama insan derisi ürettim. zehir biyokimyası araştırdım panzeir+kalp ilaçlarında kullanmak üzere. 2 kere engerek soktu ölüyodum falan. dağda kaldım. bütün egeyi gezdim nerdeyse yılan peşinde. pompalı tüfek+pistol kullanmayı öğrendim falan. bağırsakla ege'de köpekbalığı besledim. göbeğimde yılan uyutuyorum falan. şimdi o para benim için değersiz dümdüz yaşayacağıma miyendiz olacağıma sırf fen lisesi okudum diye. bence süperim. miyendizler gerizekalı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bahşiş veriyor ben yapıyorum bu tarz ayak işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Osuran_boğa said: sequa yolda gördüğü dilenciye para verip eve gidince "ohh nası para istedi benden ben de nası çıkardım verdim ohh" diyerek 31 çekiyodur kesin http://stream1.gifsoup.com/view2/1074266/exploding-eyeballs-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lemuria said: sequo hiç fotoğraf koydun mu? profilinde yazan ismi facebookta aratınca 1 kişi geldi sadece, o musun merak ettim tofaş kızı gibi koyduğu araba resimlerinden falan anlamama imkanı var mı o olup olmadığını lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: benim mesela param yok ama insan derisi ürettim. zehir biyokimyası araştırdım panzeir+kalp ilaçlarında kullanmak üzere. 2 kere engerek soktu ölüyodum falan. dağda kaldım. bütün egeyi gezdim nerdeyse yılan peşinde. pompalı tüfek+pistol kullanmayı öğrendim falan. bağırsakla ege'de köpekbalığı besledim. göbeğimde yılan uyutuyorum falan. şimdi o para benim için değersiz dümdüz yaşayacağıma miyendiz olacağıma sırf fen lisesi okudum diye. bence süperim. miyendizler gerizekalı ): Güzel hayatmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: bence süperim. miyendizler gerizekalı ): Kafanı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ne sandın yaaaaaaaaaPrağım. diğer kelimeyi kullanmamak için gerçekten çok zor tutuyorum şu anda beynimin yüzde ellisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: lemuria said: sequo hiç fotoğraf koydun mu? profilinde yazan ismi facebookta aratınca 1 kişi geldi sadece, o musun merak ettim tofaş kızı gibi koyduğu araba resimlerinden falan anlamama imkanı var mı o olup olmadığını lel abi çok şirin bi cocuk var mesela o fotograflarda, cocugu mu falan merak ettim =] ben de evlilik arifesindeyim de boyle seylere bakıyoruz artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Asteroth said: Vingthor said: bence süperim. miyendizler gerizekalı ): Kafanı kırarım. enseni yalarım. dilsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar