Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Sequo said: Vingthor said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. Benim oğlum 45 yaşında da olsa demem lan ben gel nufusuma alayım hacut en son nüfusuma alayım dendiğinde neler oldu hatırlatırım. gülüyoruz eğleniyoruz. terbiyesizlik yaptığın noktada iş değişiyor. oha o teklifi sundummu daha önce sana? Hatırlamıyorum vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Black-ice said: Sequo said: Black-ice said: Seru said: 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. öyle. yeni mezun, sıfır iş-piyasa bilgisi max 1200 zaten. Nerden mezun oldun sen 1000 tl ney laan. Bahşiş olarak atıyorum ben onu ya Hesabımdan Bahşiş diye bir ek birikim hesabı açtım IBAN'ı yolluyorum ÖM'den. Yollada bahşiş atayım hadi. Ehe ehe köpeen mi yapcan beni? Şimdi bu da yapamayacağım şeyin lafını etmem iddiana dahil mi? Hayır alır ve yerim o parayı gram da ziklemem. Enayi parası yiyorum diye de geçinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BLACK AYS PARAYI ALIRSAN ŞAMAROĞLANI OLURSUN FORUMDA YAPMA 1!! BAK KİMSE ALTTAN ALTTAN BİŞEY DEMİYO PARAYI AL DİYE SONRA LAF SÖLİCEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 peki bişey soracağım adam "adam olun evinizden aldırırım" dedi mi? bunu dediği halde neden hala burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mmmmonster Kill.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 #soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya ben hala anlamadım, şu adama karşı olan tavrınızın sebebi nedir? yani, beni hiç rahatsız etmiyor, aksine saçma sapan tv yarışmalarından daha iyidir diyip izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: peki bişey soracağım adam "adam olun evinizden aldırırım" dedi mi? bunu dediği halde neden hala burada? demedi adres ver dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: peki bişey soracağım adam "adam olun evinizden aldırırım" dedi mi? bunu dediği halde neden hala burada? Oha lan evden aldırırım demedim. Tek lafımda haraket eden bir %50 yi evde tutuyorum dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tavır alanlar teker teker parayı alınca susuyor görülen bu yani. sequo'nun malı deniz yemeyen keriz durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yoo baya baya parayl adam tutup dövdürtürüm dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 black ays yiyemezsin triple whooperı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sayfa sayfa ağlayanlar 1000 tl alma ihtimali olunca enayi parası der yerim ehhe moduna girmiş bile. yazık gerçekten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ya bıraksınlar o zaman bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yoksa demediğini mi iddaa ediyorsun? "ben öyle bişey demedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sequo parayla insan alıyo PATİDE SLAVERY DÖNEMİ Mİ BAŞLADI ?!!?^+' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi de iyi bildiğin konuları yazarsan tamam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: ... Beyler adam beni çok yanlış anlamış lan. Anasına küfür ettiğimi sanmış yok öyle bişey mirasa ortak edeyim babında söyledim ben. Anaya küfür olmaz bende öyle bir hitap şeklim hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 parayla adam almak kotu birsey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: bi de iyi bildiğin konuları yazarsan tamam olacak hacı tek satırda yazsana ya post kasıyormıyor bu kategoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 YOL VER GEÇELİM GARBICI EZELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 SDFS neyse dotaya kaçtım çok yazmyın lan tüm günümü alıyo okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice hala 1000 tl nin hayalini mi kuruyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: YOL VER GEÇELİM GARBICI EZELİM sen de zenginsin killer senin de konuşmaya hakkın yok.. zengin olm bu adam da ha sequo ha killer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: BLACK AYS PARAYI ALIRSAN ŞAMAROĞLANI OLURSUN FORUMDA YAPMA 1!! BAK KİMSE ALTTAN ALTTAN BİŞEY DEMİYO PARAYI AL DİYE SONRA LAF SÖLİCEKLER parayı aldıktan sonra size paraya köpek olmamayı öğrettim hepsi bir tiyatroydu diye topik açarım dostum hiçbişeycik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar