diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 la olum böyle şeyler neden konu dışında falan tartışılmaz anasını satayım. post kasardık az ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vadesizde o kadar para tutan adamdan hesap işletim ücreti alıcak bankanın ben canını yerim. ama benim 1000 tl paramdan 42 küsür lirayı cart diye alırlar. abi bu kodumun düzeni hep mi fakiri ezer lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: 6-7 günde bir kazı kazan oynayabiliyorum. 1 tl çıkınca yenisini kazımayıp paranı istioyorsun dimi suratyında bi sırıtışla yürüyüp "günü kurtardık amke" diye gidiyorsun sonra biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 o adamın vadesizde para tutmasının bankaya getirisi var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 benim yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bunu Kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 haftaya süper loto bende akıllı olun.. paraların resmini çekip koyarım.. sequo seinin 1000 liranı da göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet doğrudur getiri var ama o adam ne kredi çekip bankaya faiz öder , ne de kredi kartı kullanır. sigorta yapamazsın çünkü yaparsan parasını bankadan çekmekle tehdit eder. ben kredi çeker bi dolu faiz öderim , maaşım ben gibi 200 kişiyle aynı anda bankaya yatar 3 gün vadesizde tutar banka bu maaşları anlaşma gereği deli gibi para kazanır , kredi çekerim sigorta yaparlar onu öderim , kredi kartı kullanırım ona sigorta yaparlar(habersiz) onu öderim. bende gayet güzel para kazandırıyorum bankaya. ve ben sadece gişeyle muhattab oluyorum çünkü müdürün yanına gitmek istesem müdürün telefon görüşmesi oluyo yada müsait olmuyo. böyle sikko bi düzen abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: benim yokmu ne getirin olacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 DoGMeaT said: Black-ice said: 6-7 günde bir kazı kazan oynayabiliyorum. 1 tl çıkınca yenisini kazımayıp paranı istioyorsun dimi suratyında bi sırıtışla yürüyüp "günü kurtardık amke" diye gidiyorsun sonra biliyorum tabii ki de. aman hele ne gerek var şansı zorlamaya diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sistemi yıkak mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ahhhh pati ahhh. Vazgeçtim yazdıklarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq said: evet doğrudur getiri var ama o adam ne kredi çekip bankaya faiz öder , ne de kredi kartı kullanır. sigorta yapamazsın çünkü yaparsan parasını bankadan çekmekle tehdit eder. ben kredi çeker bi dolu faiz öderim , maaşım ben gibi 200 kişiyle aynı anda bankaya yatar 3 gün vadesizde tutar banka bu maaşları anlaşma gereği deli gibi para kazanır , kredi çekerim sigorta yaparlar onu öderim , kredi kartı kullanırım ona sigorta yaparlar(habersiz) onu öderim. bende gayet güzel para kazandırıyorum bankaya. ve ben sadece gişeyle muhattab oluyorum çünkü müdürün yanına gitmek istesem müdürün telefon görüşmesi oluyo yada müsait olmuyo. böyle sikko bi düzen abi bu. abi yapma. adamın hesapta para tutması ve kredi kartı kullanmasaı (ki kullanır), senin ne bileyim 10 yılda vereceğin getiriyi 1 2 ayda verdirir (normal bir öğrenci ya da çalışan olduğunu düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Şuna biri Hellban atsa ya. Eğlensek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hellban çekince biz nassı eğlencez la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adamın parası hakkında konuşmayın bence yahut kendi fakirlikleriniz hakkında sekuo ikisi hakkında da yeterince konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 HELLBAN nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 valla ben fakir değilim. günlük 0,02 kuruş faiz veren hesaba 750 tl tutuyorum diye fakir olduğumu mu düşündünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana oyle insan mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana İNSAN İNSANI SİKER Mİ? bildiğimiz insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: valla ben fakir değilim. günlük 0,02 kuruş faiz veren hesaba 750 tl tutuyorum diye fakir olduğumu mu düşündünüz? kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BabacumMostors said: fede said: BabacumMostors said: e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi koyiyim öyle insana İNSAN İNSANI SİKER Mİ? bildiğimiz insan.. http://www.youtube.com/watch?v=3Y-_djUo2LE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar