Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vadesizde o kadar para tutan adamdan hesap işletim ücreti alıcak bankanın ben canını yerim.

ama benim 1000 tl paramdan 42 küsür lirayı cart diye alırlar.

abi bu kodumun düzeni hep mi fakiri ezer lan.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

6-7 günde bir kazı kazan oynayabiliyorum.

1 tl çıkınca yenisini kazımayıp paranı istioyorsun dimi

suratyında bi sırıtışla yürüyüp "günü kurtardık amke" diye gidiyorsun sonra biliyorum
Mesaj tarihi:
evet doğrudur getiri var ama o adam ne kredi çekip bankaya faiz öder , ne de kredi kartı kullanır. sigorta yapamazsın çünkü yaparsan parasını bankadan çekmekle tehdit eder.

ben kredi çeker bi dolu faiz öderim , maaşım ben gibi 200 kişiyle aynı anda bankaya yatar 3 gün vadesizde tutar banka bu maaşları anlaşma gereği deli gibi para kazanır , kredi çekerim sigorta yaparlar onu öderim , kredi kartı kullanırım ona sigorta yaparlar(habersiz) onu öderim. bende gayet güzel para kazandırıyorum bankaya. ve ben sadece gişeyle muhattab oluyorum çünkü müdürün yanına gitmek istesem müdürün telefon görüşmesi oluyo yada müsait olmuyo.

böyle sikko bi düzen abi bu.
Mesaj tarihi:
DoGMeaT said:

Black-ice said:

6-7 günde bir kazı kazan oynayabiliyorum.

1 tl çıkınca yenisini kazımayıp paranı istioyorsun dimi

suratyında bi sırıtışla yürüyüp "günü kurtardık amke" diye gidiyorsun sonra biliyorum

tabii ki de. aman hele ne gerek var şansı zorlamaya diyorum.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

evet doğrudur getiri var ama o adam ne kredi çekip bankaya faiz öder , ne de kredi kartı kullanır. sigorta yapamazsın çünkü yaparsan parasını bankadan çekmekle tehdit eder.

ben kredi çeker bi dolu faiz öderim , maaşım ben gibi 200 kişiyle aynı anda bankaya yatar 3 gün vadesizde tutar banka bu maaşları anlaşma gereği deli gibi para kazanır , kredi çekerim sigorta yaparlar onu öderim , kredi kartı kullanırım ona sigorta yaparlar(habersiz) onu öderim. bende gayet güzel para kazandırıyorum bankaya. ve ben sadece gişeyle muhattab oluyorum çünkü müdürün yanına gitmek istesem müdürün telefon görüşmesi oluyo yada müsait olmuyo.

böyle sikko bi düzen abi bu.

abi yapma. adamın hesapta para tutması ve kredi kartı kullanmasaı (ki kullanır), senin ne bileyim 10 yılda vereceğin getiriyi 1 2 ayda verdirir

(normal bir öğrenci ya da çalışan olduğunu düşünüyorum)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

fede said:

BabacumMostors said:

e bu gayet normal? en temel insan davranışı işte çıkar ilişkisi

koyiyim öyle insana

İNSAN İNSANI SİKER Mİ? bildiğimiz insan..

http://www.youtube.com/watch?v=3Y-_djUo2LE
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...