Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Ninja said: bu kisi en ust senseimiz http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HCtSwEbSU_M&feature=endscreen Güzel teknikler yanlız sokağa çıkınca bence işler çok değişiyor. Örneğin Kimbo diye eğitimsiz bir ayı vardı. Sokakların efendisi olurdu bir ara kendisi:) Dilediğin tekniği bil silah kullanmadan bu adamı kuralsız kavgada indirmek çok zor:) Dilersen doğduğun andan itibaren ninja eğitimi al. http://www.youtube.com/watch?v=NqQNHxhSCxA abi yemin ediyorum bütün paticik huzurunda bütün sülalem instant otobüs kazasında ölsün ki sequo olduğunu bilmeden okuyup LEL dedim şu posta ve bir de ne göreyim ki Sequo. Biz Türkler'in bir özelliği vardır. Başka memleketlerde de olabilir bu özellik. Bir konu hakkında bilgimiz olmadan konuşmaya bayılırız. 5 Yıldır falan "kurallı dövüş" (lel) işinin içindeyim. Liste yapsam en çok bunu duymuşumdur herhalde. Bu kurallar işe yaramaz adama ağız burun dalarsın falan. Wingçunculara derlerdi ne gülerdim ya, bu yumruklar ne efendim sokakta ağız burun bir dalarlar adama ölürsün falan diye fasdf Neyse sequo olduğundan zaten yetersiz fazla açıklama yapmayayım. Bu kural dediklerin zaten başka kural bilenleri dövebilmek için bu kadar "kurallı". Kuralsızı dövüşen dediklerin göremez bile karşısındakini. Şu kimbo denen adamı MMA 'da görmeyi ne isterdim abi. 3 Saniye falan veriyorum karşısında geçecek "kurallı" bir jujitsucu falan karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 adamın götünü keserimmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Black-ice said: Sequo said: Ninja said: bu kisi en ust senseimiz http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HCtSwEbSU_M&feature=endscreen Güzel teknikler yanlız sokağa çıkınca bence işler çok değişiyor. Örneğin Kimbo diye eğitimsiz bir ayı vardı. Sokakların efendisi olurdu bir ara kendisi:) Dilediğin tekniği bil silah kullanmadan bu adamı kuralsız kavgada indirmek çok zor:) Dilersen doğduğun andan itibaren ninja eğitimi al. http://www.youtube.com/watch?v=NqQNHxhSCxA abi yemin ediyorum bütün paticik huzurunda bütün sülalem instant otobüs kazasında ölsün ki sequo olduğunu bilmeden okuyup LEL dedim şu posta ve bir de ne göreyim ki Sequo. Biz Türkler'in bir özelliği vardır. Başka memleketlerde de olabilir bu özellik. Bir konu hakkında bilgimiz olmadan konuşmaya bayılırız. 5 Yıldır falan "kurallı dövüş" (lel) işinin içindeyim. Liste yapsam en çok bunu duymuşumdur herhalde. Bu kurallar işe yaramaz adama ağız burun dalarsın falan. Wingçunculara derlerdi ne gülerdim ya, bu yumruklar ne efendim sokakta ağız burun bir dalarlar adama ölürsün falan diye fasdf Neyse sequo olduğundan zaten yetersiz fazla açıklama yapmayayım. Bu kural dediklerin zaten başka kural bilenleri dövebilmek için bu kadar "kurallı". Kuralsızı dövüşen dediklerin göremez bile karşısındakini. Şu kimbo denen adamı MMA 'da görmeyi ne isterdim abi. 3 Saniye falan veriyorum karşısında geçecek "kurallı" bir jujitsucu falan karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Wolas said: 41 senelik erkek olup tek kavgan olmaması bende garip sorular uyandırdı . sen en yakın zamanda kavga et öle ölürsen erkekliğin %100 ünü tamamlamadan ölmüş olacaksın. Yok napiyim medeni yollarla cozdum hep.. uzgunum. Polisden dayak yemistim bi kez ama. Oda zaten kavga sayilmaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Birbirlerinizi kirmayin. Martial Arts yada diger sanatlar zaten sokaktaki defansiv tutumu ve nasil survive edilmek uzerine ortaya cikan sanatlardir. Yani musabakalari oldugu kadar hayatta kalmayi amac edindigi icin her sanatin sokakta kullanabilirligi kisinin yetenek ve o sanati ne kadar iyi anladigi ile anlamlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Birbirlerinizi kirmayin. Martial Arts yada diger sanatlar zaten sokaktaki defansiv tutumu ve nasil survive edilmek uzerine ortaya cikan sanatlardir. Yani musabakalari oldugu kadar hayatta kalmayi amac edindigi icin her sanatin sokakta kullanabilirligi kisinin yetenek ve o sanati ne kadar iyi anladigi ile anlamlidir. Eğitimi aldıktan sonra kendisini sokak kavgalarında geliştirdiyse evet başarılı olabilir. Ama sadece eğitim alıp sokakta karşısına ne çıkacağını bilmiyorsa bence pek şansı yok. Çünkü sokakda insanın direk zayıf uzuvlarına yönelir karşı taraf. Örneğin blekays, hayatnda burnuna, böbreğine yada bacak arasına bir darbe almadığı için herşeyi oynadığı bilgisayar oyunlarında ki gibi 'shield wall açtım panpa herşeye imnueyim' mantığıyla takıldığı için boş atıp boş konuşuyor. Türkiyeden örnek verelim ne kara kuşaklar gördüm tek yumrukta abi tamam diye ağladığını. Bordo bereli bir vatan evladı vardı 16 yaşındaki tinerci tarafından öldürülen oysaki adamın küçüklüğünden bu yana herşeyi eğitimdi. Vs, vs gider. Sokaklar tehlike barındırır ve farklı yerlerdir. Ne ringdir, nede karşınızdaki sizi zarar vermeden dövüşmeyi öğretecek bir Sensei... O yüzden havuzda zararsız köpekbalıkları ile aldığınız eğitim okyanusda büyük beyazın yanında fos olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Siz youtube u acip Masaaki Hatsumi yaziniz. Yada Tokyo Karate Tournaments yaziniz. Bunlar gerekli sekilde sorularinize cevap olacaktir. Turkiyede en saygin Budou Taijutsu dojo su Sarbat Ercan in yeridir. Kesinlikle de sokakta hayat kalma ogretilir Budou Taijutsu da.Budou Taijutsu siz olene dek bu hayattan gidene dek suren bir egitime sahiptir. Ayrica her sanat seneler once sokakta yada herhangi bir dusmanca harekete defansiv icin gelistirilmistir. Sizin karistirdiginiz konu gercek hayatta hic iyi bir sanat bilenle karsilasmamaminizdir. Tokyo Kabukichou yerlesim yerinde bir kisiye bicak cektiginizde uc kaburganiz 5 saniyede kirilip yerde kivranmanizi saglayacak Danna lar mevcuttur. Iddia ettiginiz seyler bu sanati bilmeyip biliyorum deyip yetisen eksik sanatcilardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 boks öğrenicen kafa rahat blackice adam zaten çıktı ringe dövdüler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Tr sartlarinda boks teknigi yeterlidir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 _Kavga neden cikti acaba? _Heteli söllemeden... Diyememis ki "eseyli döllenmeden cikti , bizim oksijen tuketmemiz bile hata" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bizim Bujinkan nesli olarak en cok karsi durdugumuz konulardan bir tanesi Iran a Bujinkan dojo su acilmasi durumu idi. Hala karsiyiz ama sozumuz hala dinlenmiyor. Cunku Ninja ruhuna aykiri bir durumda egitim goruyorlar. Direk Koroshiya olmak icin egitiliyorlar. Bu durum cok uzucu. http://www.youtube.com/watch?v=MJjpFYVvwBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Wing tsun cok daha mantikli degil mi taaruz askerleri icin? Kaldi ki avci da alman ozel timine yillirdir egitim veriyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ninjutsu yada Budou Taijutsu egitimi akil sagligi normal ve hicbir zaman kavga olusturmayacak ve kotu amaclar icin kullanilmayacak kisilere ogretilir. Basindan beri bu kural hic degismez fakat. Bu Iran konusu urkutucu bir durum cunku bu insanlarin ne amacla kullanilacagi belli degil. Yada hangi masumlari incitmek icin kullanilacagi. Herhangi bir sanat olabilirdi ama Budou Taijutsu nun adinin kirlenmesi gercekten kotu bir secim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Ninjutsu yada Budou Taijutsu egitimi akil sagligi normal ve hicbir zaman kavga olusturmayacak ve kotu amaclar icin kullanilmayacak kisilere ogretilir. Basindan beri bu kural hic degismez fakat. Bu Iran konusu urkutucu bir durum cunku bu insanlarin ne amacla kullanilacagi belli degil. Yada hangi masumlari incitmek icin kullanilacagi. Herhangi bir sanat olabilirdi ama Budou Taijutsu nun adinin kirlenmesi gercekten kotu bir secim. İran bebelere silah dağıtaymış daha iyiymiş o zaman:) Peki sayın Ninja, Kaleşnikoflu Ninjalar daha tehlikeli olmaz mı savaşlarda. Kılıç mı kaldı artık teknolojiye uyum sağlasalar mesela. Yıldız yerinede portakal pombası atsalar Düşünsenize Taksimde bir tomanın kapısı açılıyor ve içerisinden 15 tane Bruş Li stayl Ninja çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Silah kullanis egitimi de veriliyordur sanirim bu bayanlara. Ayrica benim uzuldugum nokta bu tip bir sanatin bu kadar anlamsiz sekilde bir bayan ordusuna baska kotu bir amac olusturucak sekilde ogretilmesi yoksa her normal ve huzur dolu bireyin ogrenmesinde sakinca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujinkan said: Silah kullanis egitimi de veriliyordur sanirim bu bayanlara. Ayrica benim uzuldugum nokta bu tip bir sanatin bu kadar anlamsiz sekilde bir bayan ordusuna baska kotu bir amac olusturucak sekilde ogretilmesi yoksa her normal ve huzur dolu bireyin ogrenmesinde sakinca yok. Sen bence gereksiz ciddiye almışsın şahsen ben o kızları izlerken güldüm videoda gördüklerinin çoğuda şeriat gereği evde kocasına yemek hazırlıyordur şuanda:) Kılıç ile patlican dilimliyorlardır türlü yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 said: Black-ice said: Sequo said: Ninja said: bu kisi en ust senseimiz http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HCtSwEbSU_M&feature=endscreen Güzel teknikler yanlız sokağa çıkınca bence işler çok değişiyor. Örneğin Kimbo diye eğitimsiz bir ayı vardı. Sokakların efendisi olurdu bir ara kendisi:) Dilediğin tekniği bil silah kullanmadan bu adamı kuralsız kavgada indirmek çok zor:) Dilersen doğduğun andan itibaren ninja eğitimi al. http://www.youtube.com/watch?v=NqQNHxhSCxA abi yemin ediyorum bütün paticik huzurunda bütün sülalem instant otobüs kazasında ölsün ki sequo olduğunu bilmeden okuyup LEL dedim şu posta ve bir de ne göreyim ki Sequo. Biz Türkler'in bir özelliği vardır. Başka memleketlerde de olabilir bu özellik. Bir konu hakkında bilgimiz olmadan konuşmaya bayılırız. 5 Yıldır falan "kurallı dövüş" (lel) işinin içindeyim. Liste yapsam en çok bunu duymuşumdur herhalde. Bu kurallar işe yaramaz adama ağız burun dalarsın falan. Wingçunculara derlerdi ne gülerdim ya, bu yumruklar ne efendim sokakta ağız burun bir dalarlar adama ölürsün falan diye fasdf Neyse sequo olduğundan zaten yetersiz fazla açıklama yapmayayım. Bu kural dediklerin zaten başka kural bilenleri dövebilmek için bu kadar "kurallı". Kuralsızı dövüşen dediklerin göremez bile karşısındakini. Şu kimbo denen adamı MMA 'da görmeyi ne isterdim abi. 3 Saniye falan veriyorum karşısında geçecek "kurallı" bir jujitsucu falan karşısında. buyur abi eheheh tahmininde yaklaştın ama 14 saniyede gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujin-Kağan, spor salonuna gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bujin-Kağan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yildirimokur said: Bujin-Kağan, spor salonuna gitmeni öneririm. SEEMS LEGIT DSFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ahhahhah adam tek cümlede turklestirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Umuyorum ki Bujin-Kağan, spor salonlarının pahalı olduğuna üzüldünüz. Çünkü benim cevabımın, bir ninjanın paticiğe " Nasıl vücut geliştiririm " sorusunu sormasından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Üstelik "şınav çek" gibi bir mesajın aklımdan geçmesine rağmen, daha az embesil olan "salona git" mesajını attım. O da ninjalık müessesine olan saygımdan ötürüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Örneğin blekays, hayatnda burnuna, böbreğine yada bacak arasına bir darbe almadığı için herşeyi oynadığı bilgisayar oyunlarında ki gibi 'shield wall açtım panpa herşeye imnueyim' mantığıyla takıldığı için boş atıp boş konuşuyor. http://c1211.hizliresim.com/13/r/g6r6j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 SDAFASDASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar