Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 biraz vucut gelistirmek istiyorum neler onerebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 /first biraz vücüt yapıcam ama cok kas istemiyorum, bence öyle igrenc duruyor. /summon Killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 soranın ninja olması enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 "Biraz vucut istiyorum ama oyle kas yigini istemiyorum" Her gercek bodyci icin dalga gecme cumlesi bu ya. Yani oyle kasi istesen de yapamazsin zaten 10 yillik birikim belki o. Hic spor yapmamis adamsan; 6 ayda anca gobegin 1cm eriyecek en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suark said: soranın ninja olması enteresan ne ninjası ya bırak, sen ondan daha ninjasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 6 ayda 1 cm ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ya bende bişey sormak istiyorum. Wow da girdiğim bir pug raidde düşen mountu biri ninjalamıştı ve acayip moralim bozulmuştu. Yoksa o ninja? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Insanlik icin kucuk spor yapmayan adam icin buyuk bir adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 selam ninja nasıl bi antreman yapıcaksın, evde vucut ağırlığıyla mı takılıcaksın, yoksa gym e mi gidiceksin ona göre bişiler yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esnaf said: 6 ayda 1 cm ne lan. Hangi hap uzatıyor o kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aluriel said: Suark said: soranın ninja olması enteresan ne ninjası ya bırak, sen ondan daha ninjasın Birinci olarak Aluriel sama nin donup benle dalga gecmesi sevindirici :) Ikinci olarak kas yapma sebebim omuz bolgemde takla atarken incinmeler basladi. Bu incinmelerin onune gecmek icin biraz agirlik calismayi uygun gordum. Dumble alip kendi yonumde calismayi dusunuyorum ne yol izlemem gerekir ? Sequo san; WOW hic oynamadim. Ayrica oyle bir karakterim hic olmadi. Uzuldugunuzede uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: "Biraz vucut istiyorum ama oyle kas yigini istemiyorum" Her gercek bodyci icin dalga gecme cumlesi bu ya. Yani oyle kasi istesen de yapamazsin zaten 10 yillik birikim belki o. Hic spor yapmamis adamsan; 6 ayda anca gobegin 1cm eriyecek en fazla. hic spor yapmadıysa hayatının en hızlı gelişimini ilk 6 ayda yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 adam ninca ya sabah akşam zıplıyo hareket halinde nasıl spor yapmamış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ninja senin anadilin neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cevap verebilecek var mi? uzun sene boyunca martial arts yaptim. Ama gym konusunda yada bu tip konularda hicbir fikrim yok. Ayrica Budou Taijutsu da zaten kas yiginligi gereken bir sanat degil. Kucuklukten ogretilen aile icinde Japonca idi. Sonra Turkce Japonca mix olarak buyudum daha sonra JP ye geldigimde Japoncayi surdurdum Cons sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şu 2 vidyoda hiç bi ekipman kullanmadna bütün vucudunu çalıştırabileceğin hareketler var http://www.youtube.com/watch?v=jLCTPFSSUhM http://www.youtube.com/watch?v=26hHgaTE_uA omuza yüklenmek istiyosan özellikle dumbella http://www.youtube.com/watch?v=uXzwzBg-6xk burdaki hareketleri yapabilirsin omuz için benim favori hareketlerimden biri amuda kalkıp yürümek/şınav çekmek yada ayaklarını duvara verip durabilirsin omuzlara statik yük verip geliştirmek için mountain climbing denen harekette omuz ve mideyi güzel çalıştırıyor yada bütün gün kum torbası da yumruklayabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sen ercan şarbatlamı çalışıopsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cok tesekkur ederim Jaeger sama not aldim. Cok tesekkurler artik bu konu basligi kilitlenebilir. Ben JP de yasiyorum ve egitmenimiz arasinda Turk shidoshi yok. Ayrica Sarbat Ercan Shidoshi cok iyi bir egitmendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 önemli değil ninja, önemli bi noktayı atladım beslenme de çok önemli özellikle protein alımı, et yemiyorsun galiba en azından bol bol peynir yoğur süt yumurta tüketebilrsin, antremanlardan sonra fazladan bi 30-40 gr karbonhidrat alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Anladim Jaeger sama. Cunku hafif bir kilo kaybi yasadim yogun calismadan dolayi ve o takla yonunde bir zedelenme yasadim bunun sebebi kilo ile alakali olabilecegini dusunup bu yolu sectim. Tekrar tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja balık da mı yemiyorsun? Bu arada Ninjaya güzel bir myofibrillar hypertrophy programı gider. Ama tabi powerlifter gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi sırf ninja için geldim bu topiğe. yoksa gg all pls ninja sama reyizsör öm at burdakiler yararlanmasın saddsad bi haterlık daha başlatayım burda iyice gg oldum listele sen cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şampiyon adama work out vermişin ama adamın problemi omuzdan sıkıntı ninja agam rotator cuff bunu araştırıyosun http://www.youtube.com/watch?v=tjA0YNAQI7U şu faggotun yaptıklarını daha masküler bi şekilde yapıyosun tabi + shoulder press ile kuvvetlendir biraz. ya da amuda kalkıp şınav çek sorun çözüldü Killer kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Yine kalp kiran bar brothers videolari paylasilmis :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cok tesekkur ederim Killer sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar