Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT 1. Lig 2013 - 2014 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elazığspor ligdeyken ne takip ediyordum, geçen yıl çok az baktım. Bu yılda işte sempati duyduğumuz takımlara devam :D

ADS Yücel İldiz ile imzaladı. Geçen yıl Mustafa Uğur'la da bayağı başarılıydılar ama İldiz ile bu sezon çok daha başarılı olabilirler. Yücel İldiz bu ülkenin en iyi ikinci lig antrenörlerinden biridir, hatta belki de en iyisi olabilir. İkinci ligde takımın varsa al onu direkt potadasın asfsd

Geri kalan takımları yorumlamak zor ya, İzmir takımları zaten direkt GG...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk hafta yukarıdaki logoya sahip takımı yargıladıktan sonra bu hafta da ezmeye devam ediyoruz. Fethiye'yi 4-0 gibi bir skorla deplasmanda öyle bir eziyorduk ki Fethiyeli taraftarlar bu yargıya dayanamadı ve tribünden madde yağdırmaya başladılar. Hakem yaralandı. Maç tatil edildi. Yazık oldu. 5lik yapacaktık. 4'te kaldı. Neyse o da nazarlık olsun. :D

Bu adamları takip edin.

1. Karikari
2. Lalawele

Önümüzdeki sene süper ligde bu adamlar...
Mesaj tarihi:
kaf kaf bu sene de taraftarını kahredecek gibi duruyor her sonucu tattı adamlar ya ordu haftaya istavrit kılçığı gibi ayıklar bizimkileri... :(

1 galibiyet
1 mağlubiyet
1 beraberlik
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hele kafa takımlarla bir karşılaşsınlar diyordum BAL-KES için, demirspor maçı biraz ölçü olacaktı, helal olsun yine yendiler.. Gol yemeden kazanmaya devam ederler inşallah, bi rekor falan kırarlar belki..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yılmaz Vural, Şanlıurfa'da görüşmedeymiş.

2 milyon TL istemiş yıllık net para,

yönetim 1 milyon TL + süper lige şampiyon olarak çıkarırsa takımı açık çek vaat etmiş.

Açık çek nedir lan...

Açık çek asdfsdaf
Mesaj tarihi:
Lam 2. ligde 1 milyonu beğenmemek diye birşey olmaz heralde?

Hani işin garantisini bilmem belki paralar hakikaten çdenmiyordur da, 1 milyon deli para, TD mü olsak ne. Bana 1 milyon versinler tamam, 1-2 yerde daha 300-500 aliyim tamamdir...

Hayır, düşündüm de Yılmaz Vural gibi bir CV'ye sahip olmak da zor olmasa gerek, belki beğenenler kızacaktır ama.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Karşıyaka'dan umudu ben seneler önce kestim, ligden de düşmüyoruz ilginç. Yalnız şu anki İBB kadrosu 2. ligin gördüğü en sağlam kadro olabilir, adamlar PTT Lig'i Doka, Visca, Geraldes, Zenke vb. adamlarla oynuyor, yerlileri de tuttular. Yine de pek parlak değil durumları
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
daha düşük ligler için konumuz olmadığıdnan buraya gömeyim dedim de;

https://pbs.twimg.com/media/Bd8U78uCIAAk6mE.jpg

Çok iyi değil, ama hoş olmuş. Bir BJK ve Karşıyaka 100. yıl formaları gibisi daha çıkmadı ama bunu da diğerleri gibi satın alırım tahminen asdfsd
  • Yeni Oluştur...