Katibim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Evet böyle bir konu açtım malum aramızda ptt 1. ligde takım destekleyenler olabilir Efenim ben şöyle başlıyorum Kaf Kaf Kaf Sin Sin Sin Kaf Sin Kaf Sin Kaf
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Fethiyespor çıktı ve acayip kıskanıyorum. Ama inşallah başarılı olurlar..
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Elazığspor ligdeyken ne takip ediyordum, geçen yıl çok az baktım. Bu yılda işte sempati duyduğumuz takımlara devam :D ADS Yücel İldiz ile imzaladı. Geçen yıl Mustafa Uğur'la da bayağı başarılıydılar ama İldiz ile bu sezon çok daha başarılı olabilirler. Yücel İldiz bu ülkenin en iyi ikinci lig antrenörlerinden biridir, hatta belki de en iyisi olabilir. İkinci ligde takımın varsa al onu direkt potadasın asfsd Geri kalan takımları yorumlamak zor ya, İzmir takımları zaten direkt GG...
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ş.Urfaspor Sneijder'in kardeşini almış. http://www.radyospor.com/Futbol/166539/Sneijder-Sanliurfaspor-da-
loop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bal-kes maçı uzatmada resmen "gol pozisyonu vuruyoor , taç" oldu :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 http://www.demirsporplatformu.com/upload/2011/12/adana-demirspor_1.gif
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 İlk hafta yukarıdaki logoya sahip takımı yargıladıktan sonra bu hafta da ezmeye devam ediyoruz. Fethiye'yi 4-0 gibi bir skorla deplasmanda öyle bir eziyorduk ki Fethiyeli taraftarlar bu yargıya dayanamadı ve tribünden madde yağdırmaya başladılar. Hakem yaralandı. Maç tatil edildi. Yazık oldu. 5lik yapacaktık. 4'te kaldı. Neyse o da nazarlık olsun. :D Bu adamları takip edin. 1. Karikari 2. Lalawele Önümüzdeki sene süper ligde bu adamlar...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bu hafta adana demir sporumuz geçen haftaki bolu delasmanını unutturarak gaziantep BB yi 4-1 lik farklı skorla geçmeyi başardı
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 seneye bende tekrar bu başlıkta aktif olurum.
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bal-kes'e bak sen ya. sene çıkarlar gibi süper lige.. aferim.
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kaf kaf bu sene de taraftarını kahredecek gibi duruyor her sonucu tattı adamlar ya ordu haftaya istavrit kılçığı gibi ayıklar bizimkileri... :( 1 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik
loop Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hele kafa takımlarla bir karşılaşsınlar diyordum BAL-KES için, demirspor maçı biraz ölçü olacaktı, helal olsun yine yendiler.. Gol yemeden kazanmaya devam ederler inşallah, bi rekor falan kırarlar belki..
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yılmaz Vural, Şanlıurfa'da görüşmedeymiş. 2 milyon TL istemiş yıllık net para, yönetim 1 milyon TL + süper lige şampiyon olarak çıkarırsa takımı açık çek vaat etmiş. Açık çek nedir lan... Açık çek asdfsdaf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ee transfer dönemi kapanmış gitmiş, bu saatten sonra mucize bile yapamaz
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Lam 2. ligde 1 milyonu beğenmemek diye birşey olmaz heralde? Hani işin garantisini bilmem belki paralar hakikaten çdenmiyordur da, 1 milyon deli para, TD mü olsak ne. Bana 1 milyon versinler tamam, 1-2 yerde daha 300-500 aliyim tamamdir... Hayır, düşündüm de Yılmaz Vural gibi bir CV'ye sahip olmak da zor olmasa gerek, belki beğenenler kızacaktır ama.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 vural en kurnaz adam ya, takımın önceki başarısı 10.sıra ise çıkartır 8.sıraya sonra başarılıyım diyip çeker gider.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Balıkesirsporumu geçen hafta aldığı mağlubiyet kendine getirmiş. 4-0 1461 Trabzon. Çok temiz.
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 lan kaf kaf kaybetti ya la :(
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Karşıyaka'dan umudu ben seneler önce kestim, ligden de düşmüyoruz ilginç. Yalnız şu anki İBB kadrosu 2. ligin gördüğü en sağlam kadro olabilir, adamlar PTT Lig'i Doka, Visca, Geraldes, Zenke vb. adamlarla oynuyor, yerlileri de tuttular. Yine de pek parlak değil durumları
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 daha düşük ligler için konumuz olmadığıdnan buraya gömeyim dedim de; https://pbs.twimg.com/media/Bd8U78uCIAAk6mE.jpg Çok iyi değil, ama hoş olmuş. Bir BJK ve Karşıyaka 100. yıl formaları gibisi daha çıkmadı ama bunu da diğerleri gibi satın alırım tahminen asdfsd
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Büyük ALTAY. Alsancak esnafının eski kulağı kesik tayfasının çoğu Altay taraftarı. Muhabbetlerine doyum olmuyor. Benim berberde aynı şekilde. Çok dertliler.
Öne çıkan mesajlar