Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sabonis said: o diil de bu para verme olayı gerçek mi la, gerçekse bu değirmenin suyu nereden geliyor? Değirmen mi o ney lan? Denizde su bitmezse bende de para bitmez
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Adam faiz lobisi işte. Ekonomiye TL pompalıyor.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 olmamis son gorev hileye acik cakma wasabi arkadasa rol yaptirtilarak yedirilir
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Pati o tip küçük hilelere tenezzül etmez. Gerçek pati bu diil.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: hamsilipilav said: arkadaşını çağır rol yaptır 2dk O wasabi yencek yemediğini anlarsam para vermem:) Dilerse arkadaşı yesin zerre umrumda değil 150 tl y eyencek şey değil çünkü bilmeyen biri olursa ancak yer. Wasabi yemekte ne var
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: sabonis said: o diil de bu para verme olayı gerçek mi la, gerçekse bu değirmenin suyu nereden geliyor? Değirmen mi o ney lan? Denizde su bitmezse bende de para bitmez Tanrinin olmadigini kanitliyorsunuz. Tanrilarin ise yavas yavas gazabini ustunuze cekiyorsunuz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Banlayin bu adami, konuyu da silin.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 mulgear6 said: keçi sayılır mı? tecavüz mağduru olduğun için 200 100 de benden
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ninja said: Sequo said: sabonis said: o diil de bu para verme olayı gerçek mi la, gerçekse bu değirmenin suyu nereden geliyor? Değirmen mi o ney lan? Denizde su bitmezse bende de para bitmez Tanrinin olmadigini kanitliyorsunuz. Tanrilarin ise yavas yavas gazabini ustunuze cekiyorsunuz. ne yalan söyleyeyim bi an ürktüm
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Fistan said: olmamis son gorev hileye acik cakma wasabi arkadasa rol yaptirtilarak yedirilir evt random biri olduğunu kanıtlaması lazım.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 wastyrx said: Faiz lobisi misin sen böyle yapıyorsun hep? keşke o kadar gücüm olsa :D
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: hamsilipilav said: arkadaşını çağır rol yaptır 2dk O wasabi yencek yemediğini anlarsam para vermem:) Dilerse arkadaşı yesin zerre umrumda değil 150 tl y eyencek şey değil çünkü bilmeyen biri olursa ancak yer. sequo direk kendim yesem olur mu ya ? hatta sen şahit falan ol.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 GERGE said: Banlayin bu adami, konuyu da silin. Bir bireyin beni anlamasi beni mutlu etti. Tesekkur ederim Gerge sama sag duyunuzdan oturu.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 GERGE said: Banlayin bu adami, konuyu da silin.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Pati'yi 4chan/Jackass kırmasına çevirmişsiniz, bravo.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ya da Noyan iyi güzel enayinin parasını yiyor. Kalabilir de.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: Masticore said: Cok guzel tasimissin,tbrk ederim. videoyu çeken arkadaşım da şunu dedi : " yollayan 5. kişi bile olsaydın südyen o kadar yakışmıştı ki sen kazanırdın" diye. Valla dogru demis arkadasin, oyunculuk,modellik yapmanin verdigi rahatlik,purussuz bir cilt , sudyen cup'inin dogru secimi,kiyafet uyumu.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Gaayet güzel konu. İçinde Suquo var Noyan var quest var para var. Bi dolu saçma muhabbetten daha gerçek - devam patiler.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hayır işi diye gaza gelip başladı yine t*şağına tahtadan destek yaptıran arap şeyhine bağladı. Olmuyo işte sequo. Bu kadar meraklıysan paranı saçmaya git sokakta gördüğün evsiz çocuklara falan dağıt. En azından bir öğün yemek yerler anasını satayım.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Black-ice said: Hayır işi diye gaza gelip başladı yine t*şağına tahtadan destek yaptıran arap şeyhine bağladı. Olmuyo işte sequo. Bu kadar meraklıysan paranı saçmaya git sokakta gördüğün evsiz çocuklara falan dağıt. En azından bir öğün yemek yerler anasını satayım. Onları zaten yapıyorum buradaki eğlence amaçlı
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Alla allaaa fabrika ayarlarında istemezuk yazılı "bunlar"ın.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 wasabi satın alabileceğim bir yer buldum gidiyorum.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben de otele götürüyorum lan hadi 1 gün geceliği 400 falan sallamıyosam sallıyo olabilirm hadi sequo asdd YETMEZSE ADANADAKİ ÇİFTLİĞE GÖTÜRÜYORUM AT KOŞTURURZ şaka lan oturun oturduğunuz yerde evde dota oynuyom mk dfs
Öne çıkan mesajlar