arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Su modemle gelen turkcell vinn gibi servislerden 3 aylik kullanim icin en mantiklisi hangisi? Kotasi dusukse de sorun olmaz. Ucuz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 napıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 3G modemli USB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 avea çekmez her yerde eziyet olur, turkcell vınn iyi gayet. vınnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 O hic tutmuyor. Bilkent'de bazi yerlerde Avea cekiyor, Turkcell cekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Gerge +1 avea'nın çekişi güzel ama leş bir firma. her fırsatta da yazacağım. çirkefliklerinin ötesi yok. tt ile sahipleri aynıymış, hiç şaşırmadım. Vodafone kullanıyorum şu anda, adamlar mesaj atmış "online faturanızın e-posta adresinize ulaşmadığı farkedilmiş ve son ödeme tarihi x tarihine ertelenmiştir" diye. bir problem yaşamadım şimdiye kadar. turkcell de uzun süredir kullanmıyorum yorum yapamıcam çirkef midir değil midir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben ikisinide kullandım şu an turkcell vınn kullanıyorum şimdiye kadar çekmediği yer olmadı. bilkentte denemedim. avea ceset bi operatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ikisini de kullaniyorum ben; tablette Turkcell var, akilli telefonda Avea. Avea'dan daha cok memnunum dogrusu. Hem 26 TL'ye 500 dakika+2000SMS+2GB 3G+Sinirsiz 192 kbps veriyorlar, hem de her yerde cekiyor. Daha Ankara'da cekmedigi yer gormedim. Tablet bazen Turkcell ile cekmiyor, telefonu hotspot yapip kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kız arkadaşımın avea akıllı cihazı, çekmiyor çoğu yerde lel, benim herşeyim turkcell 1 sn bile kesintim olmadı fanboy da diilim çok memnum bir müşteriyim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ankara'da diyorum zaten, hangi sehirdesin sen? Yer yer farkli oluyor bunlar. Ankaralilar'a guvenle oneririm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ankara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Telefon sorunludur belki? Cekmedigi yer gormedim ben cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 iphone5 cihaz ben avea ya bağladım kapalı alanda 3g bitik durumda. telefonda az çekiyor. Bahçelievler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Avea ucuz. Al kademeli jet modem 1 gb kota 9 tl Fiyatlari cok iyi aveanin 35 liraya sinirsiz konusuyorum turkcellde olsa 100 lira verirdim her ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 la napıcaksın onu bi de bide lokasyon ver toggie aveadan ben vfn dan bakayım nasıl orda durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 avea 3gde malesef sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ayni tribe girmek uzereyim de, telefon hatti almadan aveadan jet alamiyoruz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aveayı iş hattı olarak kullanıyoruz. böyle ara sokaklarda edge falan çekiyor(yada hiç çekmiyor) ama merkezlerde 3g falan daimi var. fiyat performans iyi ama iş servise geldi mi allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar