Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyelim ki polis bilgisayara el koydu,


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

polis internet birimi it gibi açıyorlar merak etme.


Neyi açıyor nerde kırıyorlar nasıl kıryorlar neyle kırıyorlar kardesim .. internet birimi turkiyede sallamayın ?? aes 256 bit NSA kırabılıyoruz diyemiyor daha ki dunyada en cok matematisyen ve kriptolojist calistiran kurum (national security agency)..
neyse bu durumda senı sorgulamaları lazım fakat ne ıle sorguya tutacaklar veya suclayacaklar.. FBI bu tarz durumlarda befiend yollayabiliyor. uzun veya kısa vadede senin karakterine gore sifreyi o arkadasa soyluyorsun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cmk'daki konuyla iliskili hukme gore veriler sifreli ise bilgisayara elkonulabilir sifrenin cozulmesi amaciyla. bu hukumden de anlasilacagi uzere vermek zorunda degilsin. cok istiyorlarsa cozmeye ugrasirlar. Tabi bundan daha onemlisi anayasa'da direk hickimsenin kendisi ve yakinlari hakkinda suclayici bir beyanda bulunmaya ya da delil gostermeye zorlanamayacagi da hukum altina alinmis durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Heh, Bigman'inki gibi bir yorum bekliyordum. Teşekkür ediyorum. Peki eldeki delili göstermemek polise mukavemet, yargı sürecini zorlaştırma, delilleri karatma gibi suçlardan suçlanmak manasına gelebilir mi? Aha bilgisayarı şifrelemiş kesin teröriz bu deyip de terörle mücadeleden yargılarlar mı? Burası Türkiye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...