Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

45k araba tavsiye

zipzip

Öne çıkan mesajlar

selamlar.eski açtığım başlık 25k olduğu için tekrar açmak istedim başlık.

ibiza cupra alıcaktım fakat temmuzda zam geleceği için seatlere arabaları ellerinde tutmak istiyolar.bi sürü yalan dolan döndü galeride o yüzden çok soğudum arabadan.malesef bu fiyata da cupraya alternatif yok.o yüzden size sormak istedim.

araç mutlaka otomatik olacak.tüketim olarak 7.5 8i geçmezse iyi olur.tek kapı olması da dert değil.

clio var aklımda alternatif olarak.yaris, c3 te olabilir ama citroenin otomatiği kötüymüş.opel hiç ısınamadım.açıkcası ne istediğimi bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

honda jazz olabiir az yakar otomatik. 45den ucuzdu zaten son baktıgımda.

auris falan bak toyota. sedan istemiyosun di mi?

zaten o paraya sedanlar dizel olmadığı sürece 9'u geçer. he sedan olur diyosan ford focus veya civic düşünmeni tavsiye ederim.

vw'ye bulaşma bence. çünkü dsg şansızam yüksek hata oranı olan bir aygıt, problem olunca da doğus otomotiv arabanın parasını istiyor tamir için.

skoda falan da dsg olması lazım aynı firmanın malı uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

dsgyi garantiyle hallediyolar ya.ayrıca 7 ileri dsgde sorun bayağı azalmış gibi yazılanlara göre.tek sorun doğuşun elinde olması işte.2 hafta önce gri istiyorum dediğimde bana gri yok dediler.şimdi beyaz istiyorum diyorum beyaz yok, isterseniz gri var diyolar.

jazz olabilir aslında.zamanında çok istiyodum da para yetmiyodu.tekrar ona bakabilirim aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

DSG sorunları azaldı ama her zaman kafanın bir köşesinde 'acaba' kalacağından huzurun olmayabilir. Jazz çok da az yakmasa da sorunsuz olacağına inanıyorum. Sadece çamurluk davlumbazında bazı plastik parçalardan yoksun olduğu için aradan motoru rahat görebildiğin ve bundan dolayı da motorun fazlaca toz/çamur olduğu yönünde bazı sitemler duymuştum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...