zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 selamlar.eski açtığım başlık 25k olduğu için tekrar açmak istedim başlık. ibiza cupra alıcaktım fakat temmuzda zam geleceği için seatlere arabaları ellerinde tutmak istiyolar.bi sürü yalan dolan döndü galeride o yüzden çok soğudum arabadan.malesef bu fiyata da cupraya alternatif yok.o yüzden size sormak istedim. araç mutlaka otomatik olacak.tüketim olarak 7.5 8i geçmezse iyi olur.tek kapı olması da dert değil. clio var aklımda alternatif olarak.yaris, c3 te olabilir ama citroenin otomatiği kötüymüş.opel hiç ısınamadım.açıkcası ne istediğimi bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kia ceed diyecektim ama fiyatları uçmuş onun ya. dizel otomatiği var arkadaşımda 2010 model. çok şık ve bildiğin sağlam bi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 45kya çıkıp b sınıfı araç alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Polo gti al, namin da yurusun araban da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cee'd in kasası çok hoşuma gidiyor.ama hiç bi bilgim yok araba hakkında.fiyatı da uymuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Esh said: Polo gti al, namin da yurusun araban da çok boş gti ya.kasası da çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Dartanian said: 45kya çıkıp b sınıfı araç alma bence. sedan istemiyorum yazmayı unutmuşum.zaten param yetmiyor diğerlerine sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Zipzip benim 2 sene onceki gti imda bi tek navigasyon yoktu (rns310) Sunroof, xenon, rcd510, park sensoru ne ararsan vardi. Simdiye kadar kullandigim araclar arasinda fiyat/performansi en yuksek arabadir hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 e herkes boş diye yakınıyor.bi de anlamadığım sahibinden de 45kya da gti var 60 bine de.sitesinde araç oluşturucu gibi bişey olmadığı için bilmiyorum opsiyonel ne var.yazdıklarım tamamen ordan burda okuduğum şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ben 48 e alip 6 ay sonra mecburi arac degisikligi yuzunden 45 e sattim. 5000kmdeydi daha kiz gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 he bi de zam yedi 48300 şu an.benim 45 en son verebileceğim fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 honda jazz olabiir az yakar otomatik. 45den ucuzdu zaten son baktıgımda. auris falan bak toyota. sedan istemiyosun di mi? zaten o paraya sedanlar dizel olmadığı sürece 9'u geçer. he sedan olur diyosan ford focus veya civic düşünmeni tavsiye ederim. vw'ye bulaşma bence. çünkü dsg şansızam yüksek hata oranı olan bir aygıt, problem olunca da doğus otomotiv arabanın parasını istiyor tamir için. skoda falan da dsg olması lazım aynı firmanın malı uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 dsgyi garantiyle hallediyolar ya.ayrıca 7 ileri dsgde sorun bayağı azalmış gibi yazılanlara göre.tek sorun doğuşun elinde olması işte.2 hafta önce gri istiyorum dediğimde bana gri yok dediler.şimdi beyaz istiyorum diyorum beyaz yok, isterseniz gri var diyolar. jazz olabilir aslında.zamanında çok istiyodum da para yetmiyodu.tekrar ona bakabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 polo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bizim birim müdürü bu fiyata opel insignia 2.0 satıyordu. 2012 model sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 50 ye çıkamaz mısın? mito alabilirsin hacı dizelinden çıkamıosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yok.45bin 1 lira bile çıkamam :P mitoya keşke yetse dakika durmam.aşırı hoşuma gidiyor araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 e 2.el yapıştır bitane var o civarlara 50 ye çıkabilsen civic eco önericektim lpg li. daha iyisi yok o paraya. (yakıt noktasında, 30 lt lpgye(75tl yani) uzun yolda 350,istanbul trafiğinde 270km gidiyor ). Baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 2. elde kredi sıkıntısı var ya.faizler çok yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Selam, DSG sorunları azaldı ama her zaman kafanın bir köşesinde 'acaba' kalacağından huzurun olmayabilir. Jazz çok da az yakmasa da sorunsuz olacağına inanıyorum. Sadece çamurluk davlumbazında bazı plastik parçalardan yoksun olduğu için aradan motoru rahat görebildiğin ve bundan dolayı da motorun fazlaca toz/çamur olduğu yönünde bazı sitemler duymuştum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 illa 0 olsun demiyorsan bence mini cooper d bak ikinci el, baya az yakiyor ve de sekilli de gayet. ama dizelleri 2011 den sonra geldi 50bin ustu de olabilir fiyati, hic bakmadim son zamanlarda dizel fiyatina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ikinci el istemiyorum ya.ibiza cupra ve polo gti a alternatif yok.şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ibiza cupra al o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 okumadım iş yerindeyim. 45.000 tl ye renault capture 0.9turbo + start stop touch pakedi aldık. çok memnunum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar