elma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Hatırlayan var mı? Çocukluğumun efsanelerinden. Kimse de uyarmıyodu yavrum bunlar yalan dolan diye, ben de her izlememin gecesinde kabuslar görürdüm. Şöyle video serisini bulsak da bi nostalji yapsak tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 çıplak gösteren gözlük bölümü iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 şu iyiydi ya : http://www.youtube.com/watch?v=ANWBeSF829Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/15835/korcan-karar039la-sok-galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 aynaya sprey sık cine5'i şifresiz izleyi bunlar mı yapmıştı ahah. az salak denemedi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yıllarca sıçarken ödüm bokuma karıştı, sürekli canavar çıkıp götümü ısıracak diye tetikte kaldım bu program yüzünden. http://eksisozluk.com/pasamed--211915?nr=true&rf=pasamet budur o mevzu hatırlayan varsa benim de entryim var hatta abi düşündüm de ne kadar net hatırlıyorum o bölümü ya böyle klozete oyuncak ayı mı ne koyup çekmişler canavar diye. adamın tekinin götünü sargılamışlar hastaneye yatırmışlar röportaj yapıyolar. bi anda ısırdı falan diyo. lan biri de demedi mi yalan bu diye. yemin ederim çok uzun süre korktum tuvaletten lan. fasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 iple tuvalete çiğ bütün tavuk sarkıtıyolardı, ip kalıyodu geriye heaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben keşke şöyle bir iş yapsam diye düşündüm. ciddi ciddi para kazansam böyle şeyler üzerine reality show yaparak. çok zevkli bir işim olurdu kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Lan o tavuk beni baya korkutmuştu hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 arcane said: aynaya sprey sık cine5'i şifresiz izleyi bunlar mı yapmıştı ahah. az salak denemedi onu. Arkadaşım doğru konuş! O gece genç bir nüfusun hayalleriyle oynandı =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 saç spreyi diyordu ama programda. saç spreyi yerine camsille falan denemiştim ben. olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kendi deodorantlarımla olmayınca evin diğer deodorantlarına sarmıştım. Bütün markaları denedim olmadı yine olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar