Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Benim bir arkadaşım böyle bir Ultima Online serverından bahseder. Çok eskiden varmış, 2000 yılında falan belki. Çok güzel bir rp ortamı vardı diyordu, Nebula ile rekabet edemeyip kapanmış sanırım en sonunda. Ama hiç bahseden duymadım şu ana kadar, aklıma geldi öyle soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Öff yanlış yere açmışım çok özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Ben hatırlıyorum oynamıstımda, nebula'nın kişi sayısı nedeniyle dolduğu giriş için beklediğimiz zamanlardı. Wildgenie ve Maxwell adlı iki owner tarafından organize edilmiş bir shard idi ama dediğinin aksine o kadar yoğun bir rp yoktu ama güzeldi. Oynadığım en güzel 3 shard arasına girer hatta Rp ağırlıklı eski server arıyorsan benim aklıma direk Slyveria geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 rp ağırlıklı deyince benim aklıma ilk gelen, hepsinde babamın orclar tarafından öldürüldüğü hobbit karakter özgeçmişleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 rpnin alası hobbitin bi sonraki basamağı ethernasstaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sys admin olup client packini falan hazırladığım bi orion vardı ama rp ile pek alakası yoktu, ya da ben hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben hatırlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 orion, sonra uokings olmuştu eğer aynı sharddan bahsediyorsak, yetkililer neredeyse aynıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 metallica dinleyip karar vermişler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar