Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev Arıyorum (İstanbul)


bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ağustos'un sonunda taşınacak şekilde (Antalya'dan taşınacağım için önceden tutmam gerekecek haliyle) ev arıyorum İstanbul'da.

istanbul'da yaşayanlar dolaşırken, kendi mahallelerinde, işe giderken, eşten dosttan bir yerler görürler/duyarlarsa benimle paylaşsınlar çok makbule geçer.

istanbul'da yaşamadığım için kendim dolaşamıyorum, kız arkadaşıma söyledim ama o da kız haliyle elinden geldiğince yapıyor işte, emlakcı araya girse inanılmaz karın ağrısı oluyor. imkanımız dahilinde arıyoruz kısaca, sizde görürseniz duyarsanız düzgün bir şeyler paylaşın lütfen.

1000-1200 arasında bütçem. 1400'e kadar zorlayabilirim değecek bir şey olursa.

düşündüğüm semtler : beşiktaş, istinye, nişantaşı, levent, 4. levent, maslak, ayazağa (olur da hani), kadıköy. geçen başlıktan topladıklarım bunlar. kısaca toplu taşımaya (metroya) yakın kalan ve şehirden kopuk olmayan bir yer arıyorum. taksime içmeye gitmek için saatlerce hesap yapmak istemiyorum.

ev parka, boşluğa falan baksın yeter benim için, bir de içi yapılı olsun tabii kiracı olarak yıkıntıyı devralmayalım o kadar. 1+1, 2+1, 3+1 hiç farkmaz.

ayrıca tanıdığı düzgün, babacan emlakcı olan varsa süper olur. leş yiyici olmadığı sürece yardımcı olabilecek herşeye açığım.

tabii ki elim boş gelmedim... evi bulmama vesile olan arkadaş evine bu güzel kızı götürme şansına sahip olacak.



ayrıca kendini evimde yapılacak lan partylere life-time bu koltukta katılma hakkı kazanacak:



diğer fakirler gibi bunda oturmayacak :



son olarak (en büyük ödülü en sona bıraktım) bu kızları bir kereye mahsus olmak üzere sevme şansını yakalayacak:



(göbek bölgesinde toplanmış en üst kalite tüylere dikkat çekerim)


hürriyet emlak, sahibinden falan bakıyorum 1-2 aydır, anladım ki bu iş eş dost tanıdık aracılığıyla olacak olursa, herifler köpek bağlasan durmayacak yerleri 1500 e falan veriyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum biz de başka bir eve geçiyoruz normalde bakırköy'de oturuyorduk.Ev aramak bildiğin işkence.Hele öğrenciysen çok daha fazla.Bakmadığımız yer kalmadı ama en sonunda şans yüzümüze güldü.Tam Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nın orada 3+1 bir ev bulduk kirası da gayet iyi.Ama söyleyeyim sahibinden ev yok gibi bir şey.O yüzden emlak komisyonu için biraz bütçeni zorlamanı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Dikilitaşa bakabilirsin hacı , yeni ev olmasın ama içi temiz bakımlı olsun yeter diyorsan dikilitaştan şaşmıcaksın.. Ben senin için piyasa araştırması yaparım ama bütün evler emlakçılarda buralarda..


eyvallah sağolasın, bu dikilitaş beşiktaşa inen yolun orada mı kalıyor? hiç bilmiyorum oraları. metro yok sanırım değil mi o bölgede?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1650 veremem abi tek başıma.

eve kız arkadaşımla çıkacağım için birlikte çıkmak yalan ne yazık ki :(

iş yerim evim bu arada. ondan parka veya açıklığa baksın istiyorum, home ofis çalışıyorum 7/24 pc başındayım. haftasonları da taksimde içmece takılmaca ondan toplu taşımaya yakın olsun derdindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gayrettepe metroya 7-10dk yürüme mesafesinde, astoria avm'nin arkasında yer alan, zincirlikuyu mezarlıgını gören 5.kat 2+1 daireden gecen ay çıktık. 1.250 kira ödüyorduk. yeni gelen 1.400'e girdi. bahsettiğim bölgede 1.3k-1.5k arası düzgün daireler bulabilirsin. biraz yokuşu var o kadar. profilo taraflarına bakabilirsin ayrıca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...