reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Boneslark said: renk veya bazı detayları değişik oluyo işte veya (kuyrukta işaret yok) kuyrukta işaret olan pikaçu dişi abi kalp işareti oda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 male felmale farkını biliyorumda ,bi an normalinde kuyruğunun ucunda siyahlık var gibi düşündüm de heralde shiny bu dedim pardon bu arada : http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Shiny_Pok%C3%A9mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abomasnow için eve gidince uğraşayım bari. Keşke şu friend safari pokémonları biraz daha düşük level olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 50 saate yaklasiyor, ara verdim ben biraz, daha oyunun yarisina ancak gelmisim zaten. Golden Sun'i bitireyim bir, geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 AcesHigh said: Egg move için pokemon breedleyen yok mu ya paylaşalım güzelce. Kendime 5 perfect iv'li pokemon breedlerken artanlar var isteyene verim. Torchic - Nature: Adamant - Ability: Speed Boost - Egg move: Baton Pass Eevee - Nature: Bold - Egg move: Wish Gligar - Nature: Impish - Egg move: Agility, Baton Pass Birazdan aromateraphy ve counter bilen chansey üretecem. Ayrıca hidden abilitye sahip riolu ve whirlwind, brave bird bilen skymory'e ihtiyacım var. Yardım eden çıkmazsa hepsini kendim yapacam mecburen. torchic ve eevee isteyebilirim ben artanlardan. hidden ability var mı yok mu birine soruyoduk galiba dimi? hala başlamadım ben breeding işine, pokedexi tamamlamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bu arada GERGE, aquila beni niye eklemediniz hala? :( 5429-7509-6799 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sen hala eklemedin beni, alacağın olsun dsfs, senarious da eklemedi ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Iki tarafli ekleme cok sacma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ekleşme furyasını kaçırmışsın abi sen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 iki taraflı ekleme hem iyi hem kötü, sevmediğin adamı aa görmedim hacı diosun, o tarafta ipne kasten eklememiştir diye üstüne gidemio felan. aqila sizi eklmiosa bi bildipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sacros said: Sen hala eklemedin beni, alacağın olsun dsfs, senarious da eklemedi ;/ abi is yogunlugundan oynayamiyorum walla 3. badge bile alamadim ya bide takimi kurdum ama lv 41 charizard var geri kalani 10 nasil olcak bu is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 xp share almadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bende birtek sacros online oda 7 24 oynuo resmen dün gece 3-4 gibi su içmeye kalktım bi bakim dedim herif online, buff attım oda attı afkda değilmiş jsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya ben sürekli oynamıyorum da giriyorum sık sık, ama sleep mode'a alınca internet açık olsa bile kopuyo bağlantı. üşeniyorum bağlanmaya o ara 2 pokemon yakalarım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bu arada blackte acaip fazla random pokemon çıkıyordu ya mağralarda yürütmüyodu max repelsiz gezilmiodu hiç, bu oyunda onu tam tadında bırakmışlar öteki türlü kanserdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Fin said: xp share almadın mı ? aldimda karsima cikan wildlar min lv 23 charizard aldi basini gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bende aşırı fark olmadı ya, 2 tane 80+, 3 tane sanırım 70+, 5-6 tane de 50-60 level pokuman var. gerçi boşuna kastım ivleri kötüymüş hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 repel kullanmadım ben hiç bi tentacool bayıyor denizde. genelde offline benim ya wireless olmayan yerlerde kullanıyorum daha çok eve gelincede oynayasım yok iyice okulda yolda falan elimden dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 _ILuVaTaR_ said: AcesHigh said: Egg move için pokemon breedleyen yok mu ya paylaşalım güzelce. Kendime 5 perfect iv'li pokemon breedlerken artanlar var isteyene verim. Torchic - Nature: Adamant - Ability: Speed Boost - Egg move: Baton Pass Eevee - Nature: Bold - Egg move: Wish Gligar - Nature: Impish - Egg move: Agility, Baton Pass Birazdan aromateraphy ve counter bilen chansey üretecem. Ayrıca hidden abilitye sahip riolu ve whirlwind, brave bird bilen skymory'e ihtiyacım var. Yardım eden çıkmazsa hepsini kendim yapacam mecburen. torchic ve eevee isteyebilirim ben artanlardan. hidden ability var mı yok mu birine soruyoduk galiba dimi? hala başlamadım ben breeding işine, pokedexi tamamlamadım hala. Trade at vereyim oyun içi isim murat Hidden abilityler de serebii'den bakıyorum ben. Oyunda pokemonun özelliklerine girince yazıyor zaten hangi abilitysi olduğu. Şu flecting midir nedir o kuşun dehşet bi hidden abilitysi varmış. Flying movelar +1 öncelikli oluyor quick attack tarzı. Birkaç replay izledim karşı takımda önlem alacak bişey yoksa 120 power brave bird saldırısını yiyorlar kafalarına izlemekten başka bişey yapamıyorlar. http://pokemonshowdown.com/replay/ aha burdan izliyorum replayleri. oubeta diye aratınca pokemon x-y'deki pokemonlar çıkıyor sadece diğer türlü hepsi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 add me up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ahah su chain fishing sayesinde ne shiny cikarttim ya shiny piloswine (bu baslamadan once cikti, tamamen tesaduf) shiny qwilfish shiny gyarados shiny mantyke (dun legendary icin den of sea spiritse giderken denizden cikti) chain fishing normal encounter sansini da etkiliyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 belki, ama normal encounter için pokeradar diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 benim oyunun derdi tekrar yüklemekmiş.hiç hata vermiyor artık. bu arada machokeumu birinizle trade edeyim de geri verin bana, machamp olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 machamp fo'sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 olm kimsiniz ne konuşuyorsunuz lan siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar