vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Awww, shiny Snover. Hell yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 abi shiny oldugunu rengi dışında nasıl anlıyorsunuz var mı bişeyi, ben her pokemonun normalini bilmiorum arada shiny cıkarsa direk uzarım felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ahahaha hakkaten he bak %80 ni falan baya biliyorumda böyle shiny atlamış olabilirim yazıyomu bir yerinde :p gerçi competitive tier dışındaki shinylerin pek bir olayı yok. Onlarıda bariz anlıyorsun çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Pokemon çıkarken ışlıldıyor. Oradan farkediyorsun. Bir de snover'ın kolları koyu yeşildir. Bununkiler mavi :D Bir de mega evolution geçiriyor Abomasnow. Sanırım taşını da bulmuştum. Ya pokemon animesinden midir nedir wobbuffet hastasıyım resmen. Çok seviyorum şerefsizin görünüşünü. sdfsdf tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bir kere basculin kaçırdım black oynarken onuda hemen bir tane daha çıktıgından anladım, dedim nasıl basculin lan bu farklı renk zaten o zaman shiny olayını öğrenmiştim sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 varmısd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ya bir de ekranın menteşelerinin orada turuncu bir ışık var. Ne boka yarıyor o? Arada yanıp sönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 sana birileri bişi attıgı zaman arkdasın online odlugu zaman felan yanıo o mavi yanarsa street pass sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Şu oyun bitince açılan battle mansiyon tarzı yerdeki tm, savaş itemleri ıvır zıvırı toplamak için "super single battle" takımı kurdum 3'lü. 15 maçtır yenilmiyorum feci sinerji yakaladım. Greninja (protean abilitysi var) , Blaziken (speed boost) , Sylveon... Greninja pek iyi verim vermiyor. Razor fang ve toxic orb alacak kadar puan biriktirebilirsem poison heal abilityli gliscor ekleyecem takıma. Kendini zehirle iyileştirecek. edit: curse,rest,waterfall bilen bi swampert geldi harcadı takımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyun bittikten sonra profesoru gormeye nereye gidiyoz ya, gel beni bul dedi, bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Monument olan sehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Phanpy isteyen var mı? :3 Birazdan breed edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Fin said: Monument olan sehir o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 anistar. sundial'ın önünde bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 vaperon said: Phanpy isteyen var mı? :3 Birazdan breed edeceğim. Alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 e gittim oraya, yok adam, ekti mi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Lumiose city'e bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 neresine bakim abi, hayvan gibi yer sasdf, labinde yoktu, gyme de girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 orada buluşuluyordu, birkaç şey söylüyor sonra mega stone'lar toplanabilir hale geliyor. şehirde (anistar) konuşup oraya davet ediyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 lumiose station'a baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 station değil yahu denizin kenarında duruyor bık bık ediyor mega evul anlatıyor işte o kristalin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 taksi maksi dediydi evin kapisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 lumiose city train stationda olmasi lazim (north) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ordaymis gavat, eyv. X benimki, ondan farkli yerde galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 yok ya, herkesde aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar