Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahaha hakkaten he bak %80 ni falan baya biliyorumda böyle shiny atlamış olabilirim yazıyomu bir yerinde :p gerçi competitive tier dışındaki shinylerin pek bir olayı yok. Onlarıda bariz anlıyorsun çıkarsa
Mesaj tarihi:

Pokemon çıkarken ışlıldıyor. Oradan farkediyorsun. Bir de snover'ın kolları koyu yeşildir. Bununkiler mavi :D Bir de mega evolution geçiriyor Abomasnow. Sanırım taşını da bulmuştum.

Ya pokemon animesinden midir nedir wobbuffet hastasıyım resmen. Çok seviyorum şerefsizin görünüşünü.
sdfsdf tipe bak

Mesaj tarihi:
bir kere basculin kaçırdım black oynarken onuda hemen bir tane daha çıktıgından anladım, dedim nasıl basculin lan bu farklı renk zaten o zaman shiny olayını öğrenmiştim sdflj
Mesaj tarihi:
Şu oyun bitince açılan battle mansiyon tarzı yerdeki tm, savaş itemleri ıvır zıvırı toplamak için "super single battle" takımı kurdum 3'lü. 15 maçtır yenilmiyorum feci sinerji yakaladım.

Greninja (protean abilitysi var) , Blaziken (speed boost) , Sylveon...

Greninja pek iyi verim vermiyor. Razor fang ve toxic orb alacak kadar puan biriktirebilirsem poison heal abilityli gliscor ekleyecem takıma. Kendini zehirle iyileştirecek.

edit: curse,rest,waterfall bilen bi swampert geldi harcadı takımı :(
Mesaj tarihi:
orada buluşuluyordu, birkaç şey söylüyor sonra mega stone'lar toplanabilir hale geliyor. şehirde (anistar) konuşup oraya davet ediyordu galiba.
  • Yeni Oluştur...