AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Safariden pokemon toplamak zevkli bayağı. Ninetales buldum hidden abilitysi var savaşa girdiği gibi güneş çıkıyor tepede. Şu başlangıçtaki su kurbağasının da hidden abilitylisini yakaladım. Normal tip saldırı kullanınca tam saldırmadan önce tipi normale dönüyor. Water kullanınca tekrar water oluyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Kanuni said: ya biraz daha etkilesimi kolay olabilir yani mmo olsa. hani chat vs gibi. birde etrafta kosan baskalri olur grup kurarsin vs. Mmo su ciksa hayat biter bu gezegende...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 AcesHigh said: Safariden pokemon toplamak zevkli bayağı. Ninetales buldum hidden abilitysi var savaşa girdiği gibi güneş çıkıyor tepede. Şu başlangıçtaki su kurbağasının da hidden abilitylisini yakaladım. Normal tip saldırı kullanınca tam saldırmadan önce tipi normale dönüyor. Water kullanınca tekrar water oluyor. bu hidden ability'leri savaştırmadan göremiyoruz heralde dimi heh bu arada GTS'de sorun yaşayan var mı? dünden beri trade yapınca communication error alıyorum oyunu kapat aç diyor yapamadım trade.
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Viktor said: Kanuni said: ya biraz daha etkilesimi kolay olabilir yani mmo olsa. hani chat vs gibi. birde etrafta kosan baskalri olur grup kurarsin vs. Mmo su ciksa hayat biter bu gezegende... Ahaha düşünsene düzinelerce ev lazım başlangıç şehrinde. Oyun ilk online duruma geçtiğinde pre orderlar, waiting line, owerpowered poké-nerdlerin tek ata ata senin şu anda yaptığın gibi sen de dahil herkesi soymaları, team rocket tarzı yapılanmalar, offf. Viktorun dediği gibi hayat sona erer. Millet hayatından 1 senesini yakar buna sebep...
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 _ILuVaTaR_ said: bu hidden ability'leri savaştırmadan göremiyoruz heralde dimi heh Ya şu 5 li gruplarda da hidden ability çıkma ihtimali varmış. Bugün poison immune gligar yakalayacam diye 5inin hepsine tek tek toxic attım zehirlenmeyeni yakaladım. Belki ability vardır düşmanın abilitysini gösteren ama sanmıyorum ya.
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Trace abilitysi ile teke tekte öğrenebilirsin karşındakinin abilitysini.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 horde olayı ilginçmiş de çok uğraştırır sanki bulana kadar
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 BEYLER !!! Shiny Gabite Yakaladım!!!! Friend Safaride daha çok çıkıyor diyorlardı shiny pokemon inanmıyordum öyleymiş demek...
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sam said: Fin, eklesene beni de sonra. Numaram var diğer başlıkta. ekledim abi diğer başlıktaki herkesi
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Friend safaride ben hangi tür olarak gözüküyorum? Viktor, bu arada doğum günün kutlu olsun :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Fin said: Sam said: Fin, eklesene beni de sonra. Numaram var diğer başlıkta. ekledim abi diğer başlıktaki herkesi bir tek senin avatarın yok çünkü friend listinde 3ds'in, aylar önce eklemiştim üstelik. Numaranı eklemeye çalışınca already added diyor ama yok avatarın.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 oyunun sonu http://www.youtube.com/watch?v=wDajqW561KM olacak diye korktum baştan, http://www.youtube.com/watch?v=cq8464LhlC8 oldu, good enough. (tu) tekme tokat dövdüm son beşliyi, bir tek şövalye olana karşı delphox'u çıkarmama hatası yapınca 3 faint oldu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Ikinci badge'i aldim bende sonunda. 19 saatten biraz fazla surmus.
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 20 saat 46 dk 6. aldim. bir anda hizlandi 2 den sonra sanki.
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 GTS'de gligar arıyordum. Baktım hiç yok bi tane ben koydum xearneas istedim karşılığında.... Dün biri tradelemiş ahaha süper ya.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bug cikmis: http://images.nintendolife.com/news/2013/10/nintendo_working_on_fix_for_pokemon_x_and_y_game_breaking_bug/attachment/2/original.jpg Buralarda save etmeyin diyorlar. Ender olarak save corrupt olabiliyormus. Fix geliyormus ama save'i de kurtaracak.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bu arada, kesin ise yarar: http://i.imgur.com/9rnr7Je.png
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 taksi ftw ya uğraşmam onla sorry.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Froakieden cok bayildim ya kac level oldu hala salak sacma saldirilar bide son formu rezil otesi cikti. Squirtle yollayan var mi
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 starterların son formu leş ötesi male fennekin etekli etekli geziyor sdf
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ya biri bana dövüş teklif etti ama üzerimde eevee ledyba falan level atlatmaya çalıştığım dandik pokemonlar vardı baktım değişmiyor dövüş ekranında geri çıktım kusra bakmasın
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Rating battlelar nasil isliyor oto 50ye fixliyor mu
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Hamsi, eklersen friendlistten, göndereyim sana sikörtıl bir tane.
Öne çıkan mesajlar