aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 3 yok, 1 atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Kdi olali bi fare tuttun ahah restore ilac gibi geldi dragoncuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ne varsa bastim da, benimkiler hep lvl 1 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 zapdos yakaladım hurray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Sam tam vaktinde verdi prize poweri ama waterin gryadosu agzimi burnumu kirdi, dragon dance yapmasina izin vermeden indirmek lazim yoksa one shotlio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Viktor said: Sam tam vaktinde verdi prize poweri ama waterin gryadosu agzimi burnumu kirdi, dragon dance yapmasina izin vermeden indirmek lazim yoksa one shotlio Aynen ben mega venusauru yolladım ama gyarados flying tipi olduğu için benim vuruşlar 3te 1 can götürüyor. 2 kere dragon dance yaptı adam sonra tam inecekken full restore içti. 2 dragon dance yapıp 1 full restore daha içti. Sonra ben dua okumaya başladım. Yarı canımı indiremedi allahtan. 2. vuruşta benim venusaur kırmızılarda kaldı onun gyarados anca öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Ekledim vap, eklemeyen varsa buyrun fc: 4313 1072 5630 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Benimkini de ekleyin, imzada duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Lily kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 battle atalım var mı kimseler aquila'ya yolladım sdf kabletmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 sen miydin o? acquaintance dedi ben de yabanci sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bitti oyun, them feels... Friend safari nerden acilio? Dragon olan kim patide, isallah ben diilimdir ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 friend safari profesörle konuşunca götürüyo seni oyun bitince sen ice'tın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bu arada elite four bi ben mi macerasız geçtim ya, jolteon ile tek attım fire karı hariç hepsine resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 eskilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 dragon olan darkcloud... dragoiair ve axewin gelişmişi var. Bi de bu safaride yerine gittiğin kişi onlinesa hidden abilityli pokemonlar çıkabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Dragon laprasla süper geçiliyor. Ice Beam bastım, tek geçti hep. Bu arada içimden gelmiyor pikachumu evolve etmek. Defans ve hp açısından çok güçsüz. Yapılabilecek birşey var mı? Special training işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 pikachuma hersey tek atiyo, patatchu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Fin, eklesene beni de sonra. Numaram var diğer başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Simdi hatirladim. Chinpokomon! You have very big... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bunun mmorpsi yokmu? yoksa niye yok varsa neden orda degiliz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 buzda kaymamak icin item var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bu da mmo gibi iste. Pek farkli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ya biraz daha etkilesimi kolay olabilir yani mmo olsa. hani chat vs gibi. birde etrafta kosan baskalri olur grup kurarsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar