Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Fin said: vaperon said: Fin said: tek masterballda legendary yakaladım ebemi silkti yalnız. Fin said: tek masterballda legendary yakaladım Fin said: tek masterballda Fin said: masterball 100% catch rate yok. moltres gelmedi mesela. moltres yakalanmio zaten, 3-4 defa kac koval yapiosun ondan sonra sabit biyere gidiomus o zaman yakalanio anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben save alip gold dami ne trainerin pokemonuna atmayi denemistim ahahahha bkz charmender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 masterball u pokemon fabrikasını team flareden krutarınca oranın sahibi veriyor fish net gibi bişi daha veriyodu sanırım hangisini istiyosun diye soruyor master ball diyince o fish netide veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sam said: Grafikler ve art çok güzel de 10fps fila savaşlar, alet kaldırmıyor donanım olarak çok net. daha iyi grafiklerde çok daha iyi çalışan oyunlar var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 aslında o da doğru, belki de optimizasyon sorunlu ama bakalım yama çıkaracaklar mı, hiç sanmıyorum ama. insanlar isyan etmiyor çünkü pc oyunlarındaki gibi "ne yapmışsınız böyle" diye. 3d 3d diye sattılar aleti, 3d modu çalışmıyor battle hariç system seller oyunda. 2ds çıkarttılar diye resmen sallamamışlar aletin bütün gimmick'ini. http://i5.photobucket.com/albums/y174/p3anut/C2U1c0A_zps9151eded.jpg hayır anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3d benim gözümü yoruo acaip bir türlü alışamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hic bir sikintim yok performans adina??? Sanami ozel banami ozel bu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 savaşlarda 3d devredeyken böyle kare kare oluyor oyun neredeyse, hava efektleri filan da girince. 3d devredışı bırakınca da hiç keyfi kalmıyor seyretmenin. yazdılar bazı inceleme ve yabancı forumlarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 bende de fps düşüyor, 3d açıkken özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ha 3d de diyorsun deniyim ama sevmedim 3d olayini pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yok abi 6 kere savastim sifir lag 3d de.. Fena degilmis 3d :) 2d ile ayni performans Sifir xl benim alet fark edermi bilmem. Bos ici monster hunter ve steam dig var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 valla bendede yok 3d'de bir problem şimdilik, fakat sd card performansı sanki daha iyi gibi geldi save süresi load süresi felan daha iyi, yada sadece bu oyuna mı özel anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Oyun çok net system seller ya, Yazıcıoğlu vb yerleri arşınlamadan Gittigidiyor ya da Sahibinden harici bi yerden sıfır 3DS bulamicam sanırım. Bu oyunla beraber alan varsa nerden aldı yazabilir mi bi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bir de şunu unutmamak lazım. Grafik işlemlerinin yanında arka planda çalışan bir ton ekstra program var. Friend takibi, o-power kullanan insan takibi, pokemon training ekranı, gelen giden hediyeler vs. Dibine kadar sömürüyor donanımı bana göre. Bu arada iş buldum part time. Günlük 6000 :D Sanat galerisine gittim. Acayip hoşuma gitti. Arka fonda çalan şarkılar çok çok iyi. :) Çok sevdim bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 saatlerce paten kayarım ben skate park felan var, fakat su nick değişen adamı bulamadım bide böle azıcık ivme verince hareket felan yapıyor eheh, konus dedi etrafta patencilerle daha çok şey çıkıcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yeni pokemonlardan deneyip memnun kalan var mı tavsiyede bulunacaklar. Yeni aslan çıkmış bi tane normal/fire tipi. Ordaki normal ne işe yarıyor yahu durduk yere dövüş saldırılarından çifte hasar yiyecek hayvan... Bi tane normal/elektrik var o da aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3d savaş dışında da çalışıyormuş yeni farkettim, sank yu iwata. her yerde değil ama sanırım sadece kapalı mekanlardai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 belli biryerlerde vardı evet mağra felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Beyler, kim 3D'de takılma yaşıyorsa yazsın bakalım. Oyun kartuşu mu kullanıyorsunuz yoksa eshop download mı? Downloadsa kullandığınız sd kartın modeli ve boyutu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Eshop Kingston 32gb donuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 eshop kendi içinden gelen lexar 4gb sorun yok pokemon x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 16 Sandisk eshop donma hiç yaşamadım ben de... :S Acaba seriler arası fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ben de donma sorunu yaşamıyorum eShop. Toshiba 8GB SDHC UHS1 Class-10 (30MB/sn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 3d acikken weather aoe kullaniyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 reampage said: eshop kendi içinden gelen lexar 4gb sorun yok pokemon x aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar