serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 senko var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 lan bana indirim yaptı bunlar 119'luk tarife 80 lira oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Başka var mı ki senkoya pm atayım buradan yardırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Lan senko Ttde çalışmıyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yok sövmeyecem valla. Pls PM atsın çalışan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 iş görüşmesine gidecek herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Var mi abi calisan? Tanidigi olan veya telefon numarasi olan da olur. 100mbit ile 144p video izleyemiyorum youtubedan, cagri merkezi butun degerler normal diyor kafayi yemek uzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bir tek videodamı sorun yoksa komple mi patlak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi yurtdisi sitelerin cogunda problem var, mesela UK den vpn servisi var, son 1 haftadir ona baglanamiyorum. CS oynarken ping normalde 70-80 olur, arkadaslarinki 90-100 olur, onlarinki 80 civarindayken benimki 120den asagi inmiyor. Modeme factory reset attim, turktelekom dns girdim, 3 laptopdan denedim ayni. Sorun bende degil yani. Ha bu arada 3 4 gun once yurtdisi speedtest denedigimde 0.3 Mbit cikmisti ama suan 30-40 cikiyor normal yani. Ama kesinlikle bir problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Garip gelcek ama farklı bir modem deneme şansın varsa dene abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Yok fiber oldugu icin zaten turkiyede sadece 1 modem var destekleyen, o da turktelekomun verdigi, onu kullaniyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 youtube 3 gündür sorunlu. ultra net kullanıyorum ben, şuan aşırı sıkıntılı yani oyun 80 pingde giderken 200 300 oluyor birden 20 saniye flm. siteler sürekli yavaş açılmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Nerde oturuyosun? Ben goztepe/feneryolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ankara emek. genel bir sıkıntı olabilir belki bilemedim. gemi çapa atmış kabloları koparmış ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 oha selam komşu ben beştepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bana da "superonline da 59 tl ödüosunuz gelin aynı tarifeyi size 44 tl ye verelim" diyolla. mantıklı mı yahu geçsem mi. santralden port mort değiştirmede ttnet daha başarılı oluyor hattın sahibi olduğu için senko summonlanmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hayır abi geçme GEÇME 20 mbit diye verdikleri internet superonline'ın 5mbit'i etmez. 2 sene 75 lira verdim superonline 20mbit'e, helal olsun her kuruş. Telekomun vereceği hizmetten cacık olmaz. Paraya kanmayın çok kötü diilse maddi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi geçecekseniz bulunduğunuz yerin altyapısına bakın, bakalım ona göre geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi şöyle düşündüm. geçen sene bizim burada bir saçmaladı superonline, 1 aya yakın delirdim yok bulamıyorlar sorunu. en son santralda görevli birine port değiştirttim. düzeldi durum. adam dedi ki "abi sol abonesisin, portunu değiştirdim ama ip alıyor mu göremiyorum sen eve gidince bak. ttnet te olsaydın problem olmazdı bakar görürdüm durumunu" fln. e öyle olunca ttnet e mi geçsem diye düşündüm. vaz mı geçeyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 iyi ya içime kurt düştü ben arayıp gelmesinler sözleşme imzalamaya istemiyorum diyeyim yarın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar