Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilinize Nasıl Hitap Edersiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ismiynen hitap ederim ben...
Deneyin gerçekten çok romantik oluyo...[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki:
biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız...
oldu mu?

Mesaj tarihi:
"Avraaaaat... lan avraaaaat" diyorum ama arkadaşların yanında yapınca kızıyor, iki saat surat afra tafra sonra dövmek gerekiyor arkadaşlar gidince :)

Zamanında "tonton japon balığım" gibi bir hitap buldum ama bütün sevgililerim yarım porsiyon olduğu için kullanmak nasip olmadı :)

Ama genelde ismiyle hitap en iyisidir. Bence yani...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
LÖHEYYYYYN![signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
İsimlere falan bakmadan sadece yazıları okusanıza bu sayfada..Çok komik ve itici iltifatlar çıkıyor :)

''CAnım,bebişim,şekerim,yavrum,bitanem'' fln.. :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
Biliyorum sen güneşsin, etrafında çok gezegen var, ama sen de biliyorsun, ben de dünyayım, bir tek bende hayat var...

Uzun muzun ama idare edin artık :p[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
gel pisi pisi pisi[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...