Nazca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Uyuyacağım zaman ağlıyorum ya ben birden, bir şekilde öyle rahatlıyor sanırım bünye. Karanlık, hiçbir şey hatırlamadığım derin bir uyku oluyor sonra, biraz rahatlatıyor. Ben biraz zayıfım, desyrel 50 mg'lık da var ama 100'lük birkaç doz daha desyrel götürür mü, komaya girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 spor yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 unisom yarım işini daha iyi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Nedir seni böyle uyutmayacak olan tasa, teeaalllam ya. Takma kafana saçma sapan şeyleri. Süt iç yat, mis gibi. AAA ! mis süt vardı lan, ne oldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 alkol? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Bende kullanacagim sanirim gozlerimi kapatinca fena ugultu ve garip garip goruntuler goruyorum ciddi ciddi bayilmadan uyuyamiorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 melatonin! iyidir, zararsızdır, vücudun yaptığı hormondur - 23:00 - 05:00 arası yapar vucut bunu- hatta bir patidaşımız paylaşmıştı daha önce burada, ben faydasını gördüm, göüryorum, bak netten, iyi etkileri say say bitmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 oha melatonin tablet olarak satılıyor muymuş? ben de bir bakayım şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 melatonin uyandıktan sonra herhangi bi baş ağrısı falan yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 GO FAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar