Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U20 Dünya Kupası 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evinde yapılan turnuvadan 4 gol yiyip elenmişsin

skandal lan,harbi skandal,futbol ülkesi değilmiyiz biz

rakip kim olursa olsun

şu an federasyonun alarm çanları çalması gerekiyor

hadi A milli kötü,gençlerde mi kötü

yok ama herkes gevrek gevrek takılıyor makamında

haber bile yapılmıyor bu hezimet

türk futbolunda bi sik olmaz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
50 maça toplam 250k seyirci gelmiş, en az seyircili turnuva rekorunu kırmışız, bizden önceki 450k ile Avustralyaymış asdf
Fifa başkanı kızıp çırağını yollamış kapanış törenine, ama tüpçü hala sırıtıp mutlu mesut pozlar veriyor.
Ondan sonra olimpiyatları verin dünya kupasını verin lol
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam dünya kupası'ndan önceki en prestijli turnuvaydı. Daha doğrusu ülke dünya kupası düzenlemeye hazır mı diye bunu vererek ölçüyorlardı.

Al sana turnuva, al sana spor aşkı...

iyi oldu. birde açık açık bir açıklama yapsalar keşke bok gibi turnuva düzenlediniz ameleler diye keşke
Mesaj tarihi:
çok ters zamana denk geldi abi. cidden insanların çoğunun aklı gezideydi. maç yerine gösteriye gidilmesi normaldi. maçlar anadoludaki şehirlerde yapıldı kayseride falan. oralara da normal maçlara bile adam gitmiyor.

bir de tatil sezonuna denk geldi. bu maçlara gidebilecek kapasitede olan adamlar tatilde zaten çoğu. tanıtımı şusu busu iyi yapılsa baya artardı. bir de brezilya arjantin flan olaydı baya katlanırdı rakam sdşognsh
Mesaj tarihi:
İyi oluyor gerçekten. O kadar istiyorum ki şu olimpiyatları filan alamayalım. Adamlar için showcase olacak çünkü, kalmasın bunca yıllık ihale bunlara, biz yaptık diyemesinler, yesinler şamarı.

Go Tokyo, Go Madrid...
Mesaj tarihi:
Madrid'in çok güçlü bir lobisi olduğu söyleniyor, ama işte sıkıntı, Madrid'e vermeyeceklerse eğer, İstanbul'a verebilirler çünkü timezone'dan dolayı Avrupa'ya gitmesini istiyorlar sanırım. Londra'da müthiş bir kitleye ulaştı olimpiyat ve tabii ki Brezilya'da bu biraz kayba uğrayacak. Bunun üstüne bir Tokyo istemeyebilirler, ki orada halk da istemiyor pek fazla. E Madrid'in sıkıntıları malum.
Kaldı ki Coca-Cola'nın başında Muhtar Kent olması da önemli bir faktör, çünkü Coca-Cola en önemli sponsorlardan biri
Hayır, öyle bir durum ki tarihimizde bu kadar yaklaşmamıştık. Hem ekonomik sebeplerden hem de diğer 2 şehrin sıkıntılarından (yoksa başka zaman İstanbul'un alma ihtimali yok). Spor aşığı bir adam olmama rağmen, almayalım şu olimpiyatı. Kalmasın bunlara bu kadar yıllık ihale.
Mesaj tarihi:
Yok valla hiç umurumda bile değil.

Neden değil?

Çünkü bu adamı spor filan ilgilendirmiyor. Zaten adamın mantığına göre spor ve din uyuşmayan şeyler. Düşünsene şortlu kadınlar, yüzücüler, vs olacak.
Yani teorik olarak dindar bir neslin sporcu çıkarması mümkün değil.

Adam kendi showcase'ini yapacak, İstanbul bir gün olimpiyatları alır. Ben istemiyorum bunun bu kadar çağdaşlığa modernizme zıt olan bir hükümet zamanında olmasını.
Mesaj tarihi:
Bir ülkenin sağlıklı genc nesiller yetiştirmesi her türlü vergiden önemlidir. O yapılacak tesisler olimpiyattan sonra da bu ülkeye hizmet edecek. Senin benim cocuğum faydalanacak. Bu kadar aptal olmayın.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Bir ülkenin sağlıklı genc nesiller yetiştirmesi her türlü vergiden önemlidir. O yapılacak tesisler olimpiyattan sonra da bu ülkeye hizmet edecek. Senin benim cocuğum faydalanacak. Bu kadar aptal olmayın.

o yapılacak tesisler kimseye hizmet vermeyecek. olimpiyat stadını sen gidip kullanabiliyor musun veya o kadar para verilerek yapılan formula 1 pisti şuan motor sporları için kullanılabiliyor mu sanki. Olimpik tesislerin bakım ve kullanım masrafları çok yüksek, dünyada şampiyonalar, olimpiyatlar için yapılıp sonra terk edilen yığınla tesis var.

Ayrıca konu halkın spor yapması ise eğer o planlanan tek 1 stad yapılacağına 10 tane futbolsahası büyüklüğünde yere çim saha ve tartar pist yapılsa tribünsüz emin ol çok daha yararlı olur.
Mesaj tarihi:
Formula 1 pisti acik her türlü organizasyona su anda. Daha gecen gun gördüm drag yarısı yapmışlar mesela. Olimpiyat stadı da taaa anasının bilmemesinde su an. Metrosu falan yapılınca tabi ki cocuklar gider sporunu yapar.

Benim icin adam gibi spor = atletizm. Atletizm icin acayip yatırım yapılacak olimpiyatlara. Bu tesislerde bir suru cocuk yetişecek. Genetik olarak sığır olduğumuz icin degil tesis ve kültür yetersizliği olduğu icin sporcu ve madalya sayımız bir elin parmaklarını geçmiyor.

Ülkede olimpiyat yapılırsa hem tesisimiz olacak hem de kültürün alt yapısı atılacak. AKP var diye bunu istememek cidden saçma sapan bir sey.
Mesaj tarihi:
Atletizm zaten stadyumda falan çalışılmaz ki. Ozel pistleri ozel salonları olur. Ankara'da var mesela 19 Mayıs'ın yanında ozel pist. Olimpiyat koyünde bunlardan bol bol olmak zorunda. Sporcular yarışmalarını beklerken ozel salonlarda çalışıyorlar cunku. Yarışmanın yapılacağı ana salon/stadda degil.
Mesaj tarihi:
Ya olimpiyatları zaten bize vermezlerdi, bir de şimdi gezi olaylarından sonra bahaneleri de hazır oldu, bana kalırsa çok yaklaştık falan diye kendimizi kandırıyoruz.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Atletizm zaten stadyumda falan çalışılmaz ki. Ozel pistleri ozel salonları olur. Ankara'da var mesela 19 Mayıs'ın yanında ozel pist. Olimpiyat koyünde bunlardan bol bol olmak zorunda. Sporcular yarışmalarını beklerken ozel salonlarda çalışıyorlar cunku. Yarışmanın yapılacağı ana salon/stadda degil.

O f1 pisti yıllarca boş kaldı. Yakın zamanda kiralamışlar bir şirkete haberini yeni gördüm, f1 pisti kalitesine gelene kadar onlarca milyon $ para harcandı ama şimdi yıllar sonra parasını basanların kullanması için kiralanmaya başlanmış yine şampiyonalar için falan değil yani.

19 mayısın yanındaki futbol sahasında 2 sene futbol oynadım, ilerisindeki olimpik havuzda da 1 yaz yüzdüm.

anlatmaya çalıştığım büyük staf ve salonların maliyeti çok fazla ve sonrasında bakımı zor olduğu bu nedenle böyle gösterişli yerler yerine daha fazla ufak tesisin yapılıp daha fazla sporcunun yararlanmasının sağlanması.

O olimpiyat stadına metro gitse yine etkin bir şekilde kullanılamayacak. Böyle 365 günün 300ü boş kalmaya mahkum
  • Yeni Oluştur...