souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Dişi hamile kalmadıkça hepsi saatlik çözümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Sufi said: o kanser riski olayı önemliymiş. yaşını geçsin kısırlaştırmaya karar verdik. şimdiki kızgınlık dönemini böyle bağıra sürtüne atlatıcaz bakalım. mamaya damlatilan bisi var. ses kesiyor. benim eksi manitanin vardi pislik gece uyutmuyordu o bisi damlatiyordu. sex isterim diye bagriyordu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sufi said: o kanser riski olayı önemliymiş. yaşını geçsin kısırlaştırmaya karar verdik. şimdiki kızgınlık dönemini böyle bağıra sürtüne atlatıcaz bakalım. ben de yasini gecsin diyordum. duzenli gittigim veteriner "ostrogen bir buyume hormonu degil, yavrulatmayacaksaniz 1 yasini bekleyerek yanlis dusunuyorsunuz, her kizisma donemi bir risk" diyince karar verdim yaptirdim. Jelibon'un ameliyatini yapan Doğum ve Jinekoloji uzmani veterinerden dinledigim kadariyla Turkiye de yapilan disi kisirlastirma ameliyatlarinin yuzde 90 i hatali yapiliyormus. tibbi detaylarini hatirlamiyorum ancak yumurtaliklarla ilgili kisminda sadece tupleri kesip yumurtaliklarin kendisinin birakildigi ameliyatlar sonradan ilerleyen yillarda cok ciddi problem olarak geri donuyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana veteriner eczaneden tarlusal(adet bişey ilacı tam bilmiyom) al azdığında 1 yada yarım ver demişti denedim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qaA2ZVYaXLs çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 büyüdü artık koltuğuma sığmıyor. eskiden ben otururken srtımla koltuk arasındaki boşluğa sokulur yatardı. şimdi o yatarken bana yer kalmıyor. http://i.imgur.com/W7jx3vf.jpg http://i.imgur.com/cYhlAaA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 dostum gerçekten cennetliksin sen... helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bu akşamüstü sokakta bulduğum tahminen 2-3 günlük yavru kedini için İstanbul içi çok acil süt anne arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Bugün 28. gün doluyor. Çok özledik Çamur'um seni. Eksildik bi tanem. Er geç geleceğim yanına. Her neredeysen oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 yazdım yazdım sildim abi. denecek bir şey yok cidden. keşke sıcağı sıcağına da paylaşsaydın. destek mesajları, community feeling falan bir nebze daha iyi hissettirirdi belki. Çamur hem senin güzel insanlığınla anlatımların hem de kendi güzelliğiyle ben dahil buradaki bir çok kişinin de sevdiği bir çocuktu. paylaştıysan ve gözümden kaçmışsa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Yazamadım ki. Hiç bir şey yapamadım o günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Maalesef ki böyle büyük çile anlarında kelimeler pek bir işe yaramıyor ve bir çoğu "cheesy" kalıyor. Mesajını ilk okuduğumda, ki senelerdir Çamur'un resmini dahi görmemiş olmama rağmen, onun bir çok güzel pozu, aranızdaki ilişkinin ne kadar farklı ve özel olduğu aklıma geliverdi. Senin neler hissettiğini tahmin dahi edemiyorum. Ama malesef ki bu tip hayatın gerçekleri de önüne ne olursa olsun geçemediğimiz yegane şey. Sempatimi sunabilmekten öte yapabileceğim bir şey olsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 dostum çok üzüldüm, çok tatlı birşeymiş fotoğraflarından görebildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar