Lithran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 He kısaca dayım 35 yaşında kendini astı sebebsiz yere,sonra ananem üzüntüden 8 sene yatalak oldu öldü.Ertesinde annem kanser oldu halen tedavi görüyor,kaldıki teyzemde kanser oldu (pankeras)hastalığı geçmiyor.Annemin en kücük kardeşi dayımda beyin tümoru bugün yanına gittim konuşamıyor doktor yaşadığı kadar yaşıyacak mutlu edin dedi.Annemin bir büyüğü pankreas kanseri olan teyzemin kızıda, 4 kez beyin ameliyatı geçirdi amerikadan özel doktorlar geldi gitti olmadı ,oda yaşayan ölü gibi konuşamıyor.Amca çocuklarım genç yaşta trafik kazasında vefat etti,amcam kahrından sanırım o sene şeker ve kalp hastası oldu öldü . Üstümüzde bir lanetmi var firavunmuyuz ulan çözemedim çok zoruma gitti ya kuzenime çok üzülüyorum özellikle ,evli barklı adamım benimde sıkıntılarım var ,insan yaşama dair üzülür ağlar, ben içip içip şu an ölümü bekleyen kuzenime ağlayıp duruyorum helak oldum valla zoruma gidiyor acaba diyorum yatırın götürün mezarına işedikmi çarpıldık bi yazim dedim ya valla çok pis üzülüyorum zoruma gitti . Nedir abi bu durum vallahi şaka değil ,lanetlendikmi ailecek ,iyiyizdir ya 5 kuruş hak geçmez miss insanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 kader, yatır gibi olaylar hurafedir. genetik olarak acıya dayanıksız olabilirsiniz size önerim şehiri terk edip daha az stres altında olacağınız popülasyonu az ama medeniyeti elden bırakmamış yerleşim alanlarına taşınmanızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 valla geçmiş olsun. hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Bide bi ufak teyzem var öğretmen Atamızın dişisi kadın emekli oldu.3 gün ist de 3 gün esk de böyle tanrı gibi tapıyorum kadına ,heryere yetişmeye çalışıyor .Bir yanda kardeşleri bir yanda yiğeni helak oldu .Koca kadın ailede atatürk der herkez kadın bile solmuş gözleri solgun bakıyor tek başına çabalıyor çok üzülüyorum ellerinden ayaklarından öpüyorum .Eldende bi zikim gelmiyor ağlıyoz hep işte işler bok mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Tebdili mekanda ferahlık var gerçkten böyle havası suyu temiz bi yere gidin yaşayın biraz uzaklaşın istanbuldan ankaradan artık neredeyseniz varsın işten güçten olun ama bi değişiklik yapın hayatınızda ailecek çöküp gitmişsiniz bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Ankara istanbul değil türkiyeyi bırakın direk imkanınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_lk8l08m3IH1qffn17o1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Geçmiş olsun. Ne denir ki, bu dünyanın bir sınav olduğunu düşün, güçlü olmalısın en azından çekirdek ailen için. Neden ben diye düşünme, her şeyin bir sebebi vardır diye düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 çalışmadığın yerden sormuş ama demekki. harbi inancın olunca daha bi uyum sağlıyabiliyorsun heralde böyle şeylere. hiç denemedim. geçmiş olsun, ayakta durmaya çalış, umarım yapabilirsin. zor çünkü harbiden zor hepsi gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/02/cleared-for-approach.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Of çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 https://www.23andme.com/ genetik yatkınlığı öğrenmek için şunu yaptır diyecektim de türkiyede yokmuş her şeyde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar