Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öyle bir dünya yok

Lithran

Öne çıkan mesajlar

He kısaca dayım 35 yaşında kendini astı sebebsiz yere,sonra ananem üzüntüden 8 sene yatalak oldu öldü.Ertesinde annem kanser oldu halen tedavi görüyor,kaldıki teyzemde kanser oldu (pankeras)hastalığı geçmiyor.Annemin en kücük kardeşi dayımda beyin tümoru bugün yanına gittim konuşamıyor doktor yaşadığı kadar yaşıyacak mutlu edin dedi.Annemin bir büyüğü pankreas kanseri olan teyzemin kızıda, 4 kez beyin ameliyatı geçirdi amerikadan özel doktorlar geldi gitti olmadı ,oda yaşayan ölü gibi konuşamıyor.Amca çocuklarım genç yaşta trafik kazasında vefat etti,amcam kahrından sanırım o sene şeker ve kalp hastası oldu öldü .

Üstümüzde bir lanetmi var firavunmuyuz ulan çözemedim çok zoruma gitti ya kuzenime çok üzülüyorum özellikle ,evli barklı adamım benimde sıkıntılarım var ,insan yaşama dair üzülür ağlar, ben içip içip şu an ölümü bekleyen kuzenime ağlayıp duruyorum helak oldum valla zoruma gidiyor acaba diyorum yatırın götürün mezarına işedikmi çarpıldık bi yazim dedim ya valla çok pis üzülüyorum zoruma gitti .

Nedir abi bu durum vallahi şaka değil ,lanetlendikmi ailecek ,iyiyizdir ya 5 kuruş hak geçmez miss insanlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bi ufak teyzem var öğretmen Atamızın dişisi kadın emekli oldu.3 gün ist de 3 gün esk de böyle tanrı gibi tapıyorum kadına ,heryere yetişmeye çalışıyor .Bir yanda kardeşleri bir yanda yiğeni helak oldu .Koca kadın ailede atatürk der herkez kadın bile solmuş gözleri solgun bakıyor tek başına çabalıyor çok üzülüyorum ellerinden ayaklarından öpüyorum .Eldende bi zikim gelmiyor ağlıyoz hep işte işler bok mk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...