mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bi arkadasım telefonun root'unu mu silmiş rootlarken bişeyler olmuş sanırsam komple gitmiş dataları roottaki telefonun içi boşmuş yani i forget how to phone diye takılıyomuş alet anakart değişmeli demişler de başka çözümü yok mudur bunun? bi şekilde çıkartıp tekrar yüklemek filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yazılım ile ankartı nasıl ilişkilendirmişler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Cidden yavan bi muhabbet olmuş da şunu yapabilirsiniz. Source root tarzı bişeyi external bir sdcard a yukleyip oradan yukleyin. Anakartla rootun bir alakası yok bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 usb'yi filan görmüyomuş açılmıyomuş da hatta alet ben de bilmiyorum anakart cort demişler arkadasa ben onun anlattıgı kadarını aktardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bootloader açılmıyormuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Telefonun anakart diye bir seyi yok ki? Icinde bir tane kart var zaten o kafayla bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 xda'dan how to unbrick your phone threadlerine baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ayrıca bi arkadaş falan ayıp oluyor, bizbizeyiz şunun şurasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 abi xperiaların orijinal programı bile açıyor brick telefonu, kardeşim bozup duruyodu, 10 dakkada tertemiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar