riglous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ios'ta, ortadaki tuşa iki defa basarız. Tüm açık programları görür, tek tek istediğimizi kapatırız. Bunun android versiyonu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 evin yanındaki tuş + görev yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 3 tane çıkan tuştan en sağdaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 adini bilmiyorum da, back veya home olmayan seye basip, yukari flick edince kapaniyo benim htc one xde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 home tuşuna basılı tut, çıkan program pencerelerini sola-sağa fırlat. //xperia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 homea basili tutunca search cikiyo bende, telefonunuza gore konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 htc çok bozdu. eski htcimde home tuşuydu. yeni serisinde değiştirdiyse bilmioyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 o üç tuşun en sağdakine tıklayıp pencereleri aşağı yukarı savurunca gidiyolar da, hakkaten kapanmış oluyolar mı kaynak kullanımı vs açısından? veya ne işe yarar bu şekilde kapamak? ayarlardan filan güç kullanımı kısmına girdiğimde halen görüyorum da çünkü, ordan mı durdurmak lazım illa? cahilce bi sorudur belki, ama pek anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 MrLevie said: home tuşuna basılı tut, çıkan program pencerelerini sola-sağa fırlat. //xperia kapanmıyor abi böyle yapınca alakası yok. bu olay son açılanlara çabuk erişmek için gibi bişi. kaydını silmiş oluyorsun sadece çalışıyorsa yine çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 aynen mesela zello kapanmıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 cyanogenmodda back tuşuna basılı tutunca direk kapatma olayı var. onu kullanıyorum ben kapatmak için. harbiden kapatıyor sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 daha apple fanboy demeyin kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ah programı kapatamıyoruz o kadar komplex ki beynimiz yetemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Durum buysa vallahi S4 falan demeyin, verdiğiniz paraya yazık. üzerine 3 5 kuruş daha koyun da akıllı telefon kullanın... Şaka gibi abi. Program indirdim, o kapatıyor (Advanced Task Killer Free). Ama tüm programların arka planda çalışmak için bitmek tükenmek bilmeyen bir dürtüsü var. Sürekli kendilerini güncel tutmak istedikleri için açılıyorlar arka planda. Süpermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 android :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 androidin sistemi o biraz da ama abi. ramin dolması kötü bişi değil yani androidde. özel olarak pil harcadığını görmüyorsanız bırakın çalışsın bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 PrudenT said: MrLevie said: home tuşuna basılı tut, çıkan program pencerelerini sola-sağa fırlat. //xperia kapanmıyor abi böyle yapınca alakası yok. bu olay son açılanlara çabuk erişmek için gibi bişi. kaydını silmiş oluyorsun sadece çalışıyorsa yine çalışır. servisi kapatamıyorsan zaten ömür billah kapatamazsın. iphonedaki tarzda nasıl kapatıyoruz diye sormuş, açıklamasını yaptık. moda ayar vericem diye coşmayın len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 abi ne ayar vermesi estağfurullah ahaha :D kapanmıyor öyle hiçbi şey abi. hatta dikkatli incelersen zaten kapalı olan şeyleri de gösteriyor. mesela son açtığın oyun kapalı olsa da o listede çıkıyor. son kullanılanlar listesi işte yani edit: ha iphone da bunu aynı şekilde yapıyor aslında kapatmıyorsa doğrudur eyv. bilmiyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 apple fan boi demiş ya ona dedi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 valla xperia s'de hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım. gayet sola fırlattığım sıkıntısız kapandı. gerçi daha önceden htc desire kullanırken öyle bir problem oluyordu harbiden. telefon ne ki? edit: tabi uzun süredir custom romla kullanıyorum bu da sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 valla nexus 7 da aynı olay var gibi geldi tam emin olamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 MrLevie said: valla xperia s'de hiç böyle bi sıkıntı yaşamadım. gayet sola fırlattığım sıkıntısız kapandı. gerçi daha önceden htc desire kullanırken öyle bir problem oluyordu harbiden. telefon ne ki? edit: tabi uzun süredir custom romla kullanıyorum bu da sebep olabilir. xperia sola var bende cm9. orda ben zaten kapalı olan şeyleri de görüyorum, açık olan şeyleri de görüyorum fırlattığımda hiçbirisi kapanmıyor abi. basınca geri açıyor sadece o kadar. mesela simdi bastim zello, play store, alarm clock, hesap makinesi gözüküyor. hepsi de kapalı gayet task manager'da falan da yoklar hiçbi şekilde. fırlatsam da kapalı fırlatmasam da kapalı. ram kullanımına bakın fırlatmadan önce, sonra fırlatın yine aynı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 asddfs çok gerzek birşey oldu=) zello yu açtım, bağlandı, home a bastım. notification barda oturmaya devam tabi. şu fırlatmalı ekrana girdim fırlattım zelloyu uzaya, 2-3 sanıye sonra notification bardaki de kapandı. ama ilginç olan şey kapandıktan 2-3 saniye sonra, sanki zelloyu yeni açmışım gibi notification bara geldi, bağlandı falan. fırlatmalı kısım boş. ulan bu nasıl app management sayın android? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Zello dahil bütün uygulamalar kapanıyo bende fırlatmayla. /nexus4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 2 mesaj up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar