dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi ince teker bisiklet bakıyosunuz da şehir içi uygun değil bunlar en ufak mazgalda taklayı yapıştırırsınız. almanya hollanda dinlemez :) en güzel ya city bike ya da mtb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bisiklet bilmeyen adam fixie kullanamaz şehir içinde hele hiç kullanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 yok baya fixie degil, single speed o fotodaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 fixie acemi işi değil single speed kontra pedal akar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Aldığımız son iki bisiklet hariç tüm bisikletlerimiz kontrapedaldı. Arkasını kaydırmak ne zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 adatepe'den pendik ido-yalova'ya ordan gölova tesislerine tur yaptık, fena yokuş çıktık tesislere vardığımızda sucuk gibi oldum çok yorulduk hakikaten, inerken yaklaşık 2 dk 59-60 km hızla indim aynı yokuşta, inanılmaz heyecanlıydı ilk defa bu kadar hız yaptım. yokuşun bittiği yerde hızımı ayarlayamadım viraja yavaşlayamayıp baya hızlı geldim yan verip kaydırmak zorunda kaldım artık virajın dışında park etmiş arabaya çarpmamak için, lanet yerlerde de baya kum-toprak vardı son anda durabildim ama yanlamasına kapaklandım yere çizdim bütün bacağımı bebe gibi. ama çok güzel parkurdu köyler möylerden falan geçtik yalovanın içindeki fışkiyelerde bebelerle koştum ıslandım çok eğlendim. baya da yol yaptık galiba evden çıkarken tam bakmadım ama 60 km oldu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Geçmiş olsun. İnişlerde 50km/h geçmemek lazım. 45-50 arası tutmak en iyisi, çok daha ciddi yaralanmalar olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Fistan said: kontra pedal akar ama Cocukken kusadasinda bi kizin bisan bisilletinde vardi bu sdfsd Irzina gecmistik bisikletin yanlaya yanlaya. Hala duruyo mu bu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Salcano City Sport 10 şunu alsam mı diye düşünüyorum. Salcano alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 al gitsin fiyatı uygun en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ÇOK satıyor ama alanlar çok şikayetçi. satmaya devam ediyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 aynı özellikli bisikletlere nazaran en ucuz salcano fabrika çıkış işçiliği aşırı dandik alıp bir elden geçirdin mi hiç sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 içime kurt düşürdünüz. 900 - 1200 aralığında ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Ne istedigine gore degisir. MTB mi, city mi? Disk fren mi, V fren mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 doğru sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 geçena aylarda bakıyordum da v fren kilitlemli amortisörlü düzgün ve uygun fiyatlı şehir bisiklet yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 City dusunuyorum. Haftanin 5 gunu falan binicem. Disk fren bisiklet kullanmadim hic, farkini bilmiyorum. Fren icin farketmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 disk frenler daha çabuk tekeri kitliyor ve durma mesafesi anı.. birde geç ısınıyor o yüzden tutuşlar uzun süreli olabiliyor. ama tur esanasında sorun yaşadın mı işin zor tamiri için özellikle disk yamulması çok sık yaşanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Black_Hand said: içime kurt düşürdünüz. 900 - 1200 aralığında ne tavsiye edersiniz? kurt düşmesine gerek yok bende şimdi salcano yarış bisikleti alacağım bu dolar böyle iken en akıllıca çözüm bu ama elden geçirmek gerekiyor alet güven versin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Kron diye bir markanin full shimano modeli varmis, xt 500 diye. Iyimidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 MTB kullanmayacaksanız disk frene gerek yok. yarış bisikletinde diks fren de olsa duramıyorsun zaten 40 ile giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Full shimano demek biraz pazarlama taktigi aslinda. Shimano iyi bir marka evet, ama ayni parcasinin 5 dolarlik modeli de var 60 dolarlik modeli de var. Kron ve Salcano ikisi de turk markasi. Kron bu sene yeni sezon urunlerine zam yapti fakat Salcano gecen seneyle ayni fiyatta tuttu urunlerini. Bisiklete yeniyseniz aslinda dikkat etmeniz gereken bikac bisey var. Disk fren istiyorsaniz hidrolik olmasinda fayda var. Mekaniklerde disk yamulmasi gorulebiliyor. V fren icin boyle bir opsiyon yok. On masa (ondeki amortisorun bulundugu yer) kilitlemeli olsun mu olmasin mi. Amortisoru acip kapatabilmeye, seviyesini ayarlayabilmeye yariyor bu da. Geri kalan herseyi aslinda daha profesyonellesince 2. yada 3. bisikleti alirken dusunmeye basliyorsunuz. Ha bunlar tamamen benim kisisel tecrubelerim. Bi cok sey zaten kisisel zevke gore degisir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 tx 800 aldım. az birşey bindim bu gün, fena değil. 7 - 8 yıldır bisiklete binmemiştim. adamlara peugeot falan dedim, güldüler. bianchiler de bimlere düşme yolundaymış. tabi çok cahil kaldıgım için bu konularda birşey diyemedim. fotosunu çekicem kızın, fiyat olarak uygun aldığımı düşünüyorum. 1350 TL ye aldım 6 taksit. özellikleri burada http://kronbisiklet.com.tr/bisikletler-sehir-28-jant-tx800.html hadi biraz dalga geçin '' kazık yemişsin, bok gibi bisiklet...'' vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kankut gayet guzel alet, sen bunlara bakma bunlar haterz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 dur mete, let the hate flow. bende rahatlayamam öbür türlü. itin götüne sokulacak ki rahat rahat bineyim. ps: müdür fena olmayan bir gym buldum, yarın restart a basıyorum. pisletle git gel oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar