Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ince teker bisiklet bakıyosunuz da şehir içi uygun değil bunlar en ufak mazgalda taklayı yapıştırırsınız. almanya hollanda dinlemez :) en güzel ya city bike ya da mtb
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
adatepe'den pendik ido-yalova'ya ordan gölova tesislerine tur yaptık, fena yokuş çıktık tesislere vardığımızda sucuk gibi oldum çok yorulduk hakikaten, inerken yaklaşık 2 dk 59-60 km hızla indim aynı yokuşta, inanılmaz heyecanlıydı ilk defa bu kadar hız yaptım. yokuşun bittiği yerde hızımı ayarlayamadım viraja yavaşlayamayıp baya hızlı geldim yan verip kaydırmak zorunda kaldım artık virajın dışında park etmiş arabaya çarpmamak için, lanet yerlerde de baya kum-toprak vardı son anda durabildim ama yanlamasına kapaklandım yere çizdim bütün bacağımı bebe gibi. ama çok güzel parkurdu köyler möylerden falan geçtik yalovanın içindeki fışkiyelerde bebelerle koştum ıslandım çok eğlendim. baya da yol yaptık galiba evden çıkarken tam bakmadım ama 60 km oldu sanırsam.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

kontra pedal akar ama

Cocukken kusadasinda bi kizin bisan bisilletinde vardi bu sdfsd

Irzina gecmistik bisikletin yanlaya yanlaya.

Hala duruyo mu bu sistem
Mesaj tarihi:
disk frenler daha çabuk tekeri kitliyor ve durma mesafesi anı.. birde geç ısınıyor o yüzden tutuşlar uzun süreli olabiliyor. ama tur esanasında sorun yaşadın mı işin zor tamiri için
özellikle disk yamulması çok sık yaşanıyor
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

içime kurt düşürdünüz.

900 - 1200 aralığında ne tavsiye edersiniz?

kurt düşmesine gerek yok
bende şimdi salcano yarış bisikleti alacağım bu dolar böyle iken en akıllıca çözüm bu
ama elden geçirmek gerekiyor alet güven versin diye
Mesaj tarihi:
Full shimano demek biraz pazarlama taktigi aslinda. Shimano iyi bir marka evet, ama ayni parcasinin 5 dolarlik modeli de var 60 dolarlik modeli de var.

Kron ve Salcano ikisi de turk markasi. Kron bu sene yeni sezon urunlerine zam yapti fakat Salcano gecen seneyle ayni fiyatta tuttu urunlerini.

Bisiklete yeniyseniz aslinda dikkat etmeniz gereken bikac bisey var.

Disk fren istiyorsaniz hidrolik olmasinda fayda var. Mekaniklerde disk yamulmasi gorulebiliyor. V fren icin boyle bir opsiyon yok.

On masa (ondeki amortisorun bulundugu yer) kilitlemeli olsun mu olmasin mi. Amortisoru acip kapatabilmeye, seviyesini ayarlayabilmeye yariyor bu da.

Geri kalan herseyi aslinda daha profesyonellesince 2. yada 3. bisikleti alirken dusunmeye basliyorsunuz.

Ha bunlar tamamen benim kisisel tecrubelerim. Bi cok sey zaten kisisel zevke gore degisir bence.
Mesaj tarihi:
tx 800 aldım.

az birşey bindim bu gün, fena değil.

7 - 8 yıldır bisiklete binmemiştim.

adamlara peugeot falan dedim, güldüler. bianchiler de bimlere düşme yolundaymış.

tabi çok cahil kaldıgım için bu konularda birşey diyemedim.

fotosunu çekicem kızın, fiyat olarak uygun aldığımı düşünüyorum. 1350 TL ye aldım 6 taksit.

özellikleri burada
http://kronbisiklet.com.tr/bisikletler-sehir-28-jant-tx800.html

hadi biraz dalga geçin '' kazık yemişsin, bok gibi bisiklet...'' vs gibi.
Mesaj tarihi:
dur mete, let the hate flow.

bende rahatlayamam öbür türlü. itin götüne sokulacak ki rahat rahat bineyim.

ps: müdür fena olmayan bir gym buldum, yarın restart a basıyorum.

pisletle git gel oh.
  • Yeni Oluştur...