Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oteli bana bıraksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 grand budapest otel acicakmis oteli satip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bana da biseyler birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 almak istedigim bisiklet artik uretilmiyomus, sanirim 2016 modeli cikana kadar gg. hep boyle oluyo nedense cok niche seyler mi istiyorum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aslinda size 54 modeli varmis ama 175cm icin 50 olur demisti baska bi yer, simdi online baktim 54 uygun diyo 175 icin. fak dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 BioHazarD said: bu arada benim bel biraz sorunlu, amortisorsuz bisiklet cok agritir mi acaba deneyimi olan var mi? Ağrıtmıyor , fakat yolu direk olarak hissediyorsun özellikle tekerlerin inceyse. Tamamen tercih meselesi. Ben tercih etmiyorum amartisörü, disk freni, bisiklet ayaklığı ve ağırlık yapan bilimum aparatları. Bazen suluğu almasam mı diye bile düşünüyorum, kafayı yedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 otur dene, oyle su boya bu olur bu boya su sekil diye charttan bakip karar verme. BioHazarD said: aslinda size 54 modeli varmis ama 175cm icin 50 olur demisti baska bi yer, simdi online baktim 54 uygun diyo 175 icin. fak dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 tesekkur ettim cevaplar icin, yarin muhtemelen gidip denicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 O değil de, manüel vites ne güzel bi şey ya. otomatikten manüele çevirebilir miyim ? Ben sevmedim otoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 adamlar yapmis vanhawks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CCyc5hCUMAEiygB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 şu tarz bisikletlerin ismi var mı? Ona göre aranayım. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/10418472_509585102515623_8331488626039802523_n_zpssxdg61xo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 roadbike diye bakican. fixed gear galiba o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Guzelmis, fiyati da cok ucuk degil ama usa Only heralde BioHazarD said: adamlar yapmis vanhawks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 We currently offer shipping to most of Europe and select international countries. We are currently working on the certifications required to ship worldwide, we apologize if your country is not on our list. fiyatı kastettiysen bilemicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 forgiver said: https://pbs.twimg.com/media/CCyc5hCUMAEiygB.jpg bu ülke bok gibi ülke olay rte değil yol yarışı düzenliyorsun mtb hediye ediyorsun bu yüzden bok gibi ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 düşer müşer attan yuvarlandığı gibi deyu vermemişlerdir ince teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Eet gormemisim. Fiyat cok ucuk degil corrateclerle falan kiyaslandiginda. Komple karbon falan. Liebe said: We currently offer shipping to most of Europe and select international countries. We are currently working on the certifications required to ship worldwide, we apologize if your country is not on our list. fiyatı kastettiysen bilemicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 hicbisey shimano degil, alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Vitesi nerden degistiriyon ki zaten, gormedim ben Sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 telefondaki appten degistiriyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Esh said: Vitesi nerden degistiriyon ki zaten, gormedim ben Sdfsd gidonun sağ tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 http://www.fallbrooktech.com/cycling/n360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 peki orada şunu anlamadım sadece rampada vites düşürüyosak, hızlanmak için nasıl vites yükseltiyoruz? sıfırdan hızlanırken son vitesten mi başlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 bildiğim kadarıyla bunlar sıvıyla ve içerisinde şişen bir yapıyla aktarımı sağlıyor. ( oldukça dandik bir açıklama ) hızlanmak için de vites ayarlıyorsun ama belki verdiğin torka göre kendini optimize ediyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar